Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ללא שום קשר לבעיה הזאת, שמתי לב לאחרונה שבחיפה נדירים מקומות החנייה החינמיים באיזורים מרכזיים.

יצא לי לבקר שם פעמיים לצורך סידורים וכל פעם נאלצתי לשלם 20 ש"ח לחנייה של 10 דקות בשביל לקפוץ למסור מכתב או להגיש איזה מסמך.

שונא גזענים !.

פורסם
בת"א כבר יצא לי לקבל פעמיים דוח לא מוצדק מכיוון שלא השארתי 2 מטר מרווח (אלא רק 1.90) :evil: ובצורה שממש לא הפריע לאף אחד...

מה זה החרטא הזה? הם מצפים שתסתובב עם מטר בכיס וכל פעם שאתה מחנה תעשה מדידות?

רוע לב!

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
ללא שום קשר לבעיה הזאת, שמתי לב לאחרונה שבחיפה נדירים מקומות החנייה החינמיים באיזורים מרכזיים.

יצא לי לבקר שם פעמיים לצורך סידורים וכל פעם נאלצתי לשלם 20 ש"ח לחנייה של 10 דקות בשביל לקפוץ למסור מכתב או להגיש איזה מסמך.

חולק עליך.

כמעט בכל מקום מרכזי בחיפה אפשר למצוא חניה בחינם, במקרה הכי גרוע בכחול-לבן שאם יש לך פאנגו עולה לך כ-70 אג' ל-10 דק' וגם אם לא, אז 3 ש"ח או משהו כזה במדחן (לא זוכר בדיוק את סכום המינימום המותר).

בקניונים המצב אפילו יותר טוב: כל הקניונים בחיפה (כולל הקריון בקריות) מציעים חניה חינם, שלא כמו בחלק מהקניונים האחרים בארץ.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...