Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים נכנס חוק עירוני חדש בחיפה שאוסר על קטנועים לחנות על מדרכות. הפקחים תדרכו אותנו במסעדה על החוק החדש ואתמול כבר ראיתי כמה חברה מקבלים דו"ח של 500 שקל על חניה על המדרכה בחיפה. חשוב לציין שכשהראנו לפקחים תקנה שאומרת שמותר לחנות על מדרכה אם נישאר יותר ממטר ארבעים (נדמה לי) למעבר הם אמרו שזה לא תקף בחיפה וזה לא משנה גם אם נישאר עשר מטר למעבר. אז מה הפתרון אתם שואלים לכל המסעדות בציר מוריה? לחנות בכחול לבן בלי לשלם כמו בעלי הרכבים ( הוראה שקיבלנו מהפקחים).

אז במקום לחנות ליד המסעדה את השש שבע קטנועים שלנו אנחנו חונים אותם עכשיו על שבע חניות מול בנק לאומי בציר מוריה, באישור הפקחים, בלי לשלם כאמור על החניה כי הפקחים אמרו שהקטנועים פטורים מתשלום. תהנו.:wink:

אם תחברו את כל הקטנועים של כל המסעדות שיש על הציר לדעתי העיריה איבדה בערך 100 חניות רק בכרמל בגלל הטימטום שלהם ועכשיו במקום שיחנו שם רכבים וישלמו לעיריה כסף יחנו אליהן קטנועים בחינם.

פורסם

כל הכבוד!

גם החוק הבסיסי אוסר על חניית כלי רכב על מדרכות, אני לא מבין למה צריך חוק נוסף עבור זה.

המדרכה היא להולכי רגל.

לא פעם נתקלתי באופנועים שחונים על המדרכה וחוסמים לחלוטין את היכולת לעבור

פורסם

Bitla צודק, ולראייה, על פי תקנות התעבורה:

"רשות תימרור מקומית רשאית, לאחר התייעצות עם קצין משטרה ובהסכמת

המפקח על התעבורה, אם הסכמה זו דרושה לפי תקנות התעבורה, לקבוע חלק

במדרכה לחניה, ובלבד שניתן באותה מדרכה מעבר להולכי רגל ולעגלות ברוחב של

"2 מטרים לפחות".

כלומר ה-default זה שאסור כלל, וכל רשות מקומית יכולה לבקש שינוי ובלבד שהרווח יהיה של 2 מטר.

עם זאת, זה שהפקחים לא אוכפים (וטוב שכך) במקרים בהם אין הפרעה לתנועה - זה מצויין.

סובארו ג'אסטי 93', 2000-2010, יהי זיכרה ברוך

פורסם

אני קורבן של החוק המטומטם הזה, אומנם נתפס לי מנוע ושמתי אותו בלית ברירה על המדרכה, חשוב לציין מדרכה ענקית מאוד, עד כדי כך שהיה מקום להחנות עוד משאית צמוד לקטנוע שלי בלי הגזמה בכלל!

הלכת לאגף החנייה הסברתי להם שנתפס מנוע ואני חייל והמירו לי לאזהרה ללא תשלום, הפקיד בעצמו וגם המנהל היו בהלם שראו את התמונות של הקטנוע ואת המקום שהשארתי במדרכה.

לי נאמר ע״י המנהל באגף החנייה שאני חייב לשלם על כרטיס חנייה, השיחה התנהלה ככה:

אני: אני צריך לשלם על כרטיס חנייה?

מנהל: ברור

אני: ואיפה בידווק אני אשים אותו? יגנבו לי אותו אם אני סתם אדחוף אותו לאיזה רווח, ובספש עם פקח ישים לב ויתחיל לחפש.

מנהל: אז שמור אותו בכיס

אני: אבל אז ייתנו לי דוח שלא שילמתי חנייה

מנהל: אז תוכל לבוא עם הכרטיס והדוח ולהוכיח שבזמן שניתן הדוח היה לך כרטיס

אני: אז כל שבוע אני אבוא לעירייה לבטל אלפי דוח״ות?

מנהל: מצטער זה המצב.

פורסם

בת"א כבר יצא לי לקבל פעמיים דוח לא מוצדק מכיוון שלא השארתי 2 מטר מרווח (אלא רק 1.90) :evil: ובצורה שממש לא הפריע לאף אחד...

אני קורבן של החוק המטומטם הזה, אומנם נתפס לי מנוע ושמתי אותו בלית ברירה על המדרכה, חשוב לציין מדרכה ענקית מאוד, עד כדי כך שהיה מקום להחנות עוד משאית צמוד לקטנוע שלי בלי הגזמה בכלל!

לא פתחת לפני כמה שבועות שרשור על כמה שהקטנוע שלך אמין וזול?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אז תגיד תודה כי בחיפה לא איכפת להם אם אתה משאיר מרווח או לא. תקבל דוח גם אם יהיה 4 מטר של מרווח. היום אגב הבעלים של המקום הפעיל קצת קשרים וקיבלנו אישור לחנות ליד המסעדה על המדרכה. מדרכה ברוחב של חמש מטר.

פורסם

במוו רייסר זה מעניין שאתה מתרגז על אכיפת חוק, אבל כאשר הבוס שלך "מנצל קשרים" אז זה טוב בעינייך :?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

CHEV, יש דברים שהם לטובתך ויש כאלה שהם לרעתך.

במקרה הזה המקרה שלטובתו לא מזיק לאף אחד אבל המקרה שלרעתו מזיק לרבים...

אז קל להתלונן :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
ב

לא פתחת לפני כמה שבועות שרשור על כמה שהקטנוע שלך אמין וזול?

קניתי אותו עם מנוע גמור במחיר בדיחה נסעתי עד שנהרס ותיקנתי בזיל הזול עם זוג ידיים טובות וחבר, אבל מה הקשר כרגע?

על איזה מסעדה מדובר?

הבעיה בלחנות בחנייה אי שאין לאיפה לקשור וגם שאנשים עצבניים יכולים להזיז אותו או לנגח אותו בלי לראות.

פורסם
CHEV, יש דברים שהם לטובתך ויש כאלה שהם לרעתך.

במקרה הזה המקרה שלטובתו לא מזיק לאף אחד אבל המקרה שלרעתו מזיק לרבים...

אז קל להתלונן :)

זה הפוך. המקרה לרעתו מועיל לרבים אבל מזיק למעטים. מה עם בעלי קשרים אחרים שלהם יתירו לחנות על המדרכה ואז אתה תאלץ לרדת עם עגלת תינוק או סתם ככה לכביש? (גם אם הרייסר לא חוסם ככה אני בטוח שיש כאלה שכן).

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

הבנאדם לא יכול ללכת תמיד לפי מה שנוח לו ולהתרגז כאשר מתחשבים במישהו אחר על חשבונו.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

מדובר במסעדה שעושה משלוחים (לא משנה איזה כרגע). כמו שלדומינוס יש חניה מסודרת והם לא צריכים ללכת ק"מ עד לקטנוע עם משלוח ככה גם אנחנו לא. מול המסעדה יש שטח גדול ורחב וגם כשחונים שם 5-6 קטנועים עדיין יש יותר מארבע מטר רוחב לעבור. הבעלים דיבר עם מישהו מהעיריה בקשר לבזיון הזה והרשו לנו לחנות צמוד לכביש ליד הגדר. זה לא מפריע לאף אחד. אתמול בבוקר לפני שקיבלנו את האישור אחד השליחים חנה בחניה הרגילה ואיזה חוצפן אמר לו שיזיז את הקטנוע שהוא יוכל לחנות. אני אומנם לא הייתי אבל זה כימעט נגמר במכות וזה מה שיקרה פה בכל העיר עכשיו. אסור לנו לחנות על מדרכות ובעלי הרכבים חושבים שהם יזיזו לנו את הקטנועים מהחניות, חוצפנים.:evil:

פורסם

עם מצב הכבישים בחיפה חוסר מקומות חניה זה הבעיה האחרונה גם של בעלי הרכבים וגם של הרוכבים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...