Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליסינג: החברות צופות מחסור במכוניות יד שנייה

חברות ליסינג גדולות מעריכות כי לקראת הרבעון האחרון של השנה יווצר מחסור במכוניות משומשות ומחירן יעלה. הסיבה: מספר נמוך יחסית של מכוניות שנרכשו ב-2008. סוחרי הרכב מרגיעים: השוק עדיין מוצף

לינק לכתבה של בני ברק מוויינט.

עם כל השיווק המשני באותה שנה אני לא בטוח שפחות רכבים ישוחררו - מה שהיה אמור להכנס לשוק המשומשות אז ייכנס היום, לא?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ברור שלסוכניות המכירה של חברות הליסינג יש אינטרס להגדיל את המכירות ולעורר את הלקוחות לקראת סוף השנה, זה משהו שבדרך כלל קורה גם בסוכנויות מכירת הרכב החדש.

אבל אם נשים לרגע בצד את עניין סוף השנה, אנחנו רואים כבר עכשיו שהיצע המכוניות בחברות הליסינג והטרייד אין השונות קטן משמעותית מההיצע בשנים עברו. יש עדיין מלאים גדולים של מכוניות אבל מדובר במלאי של דגמים שפחות מבוקשים בשוק - מכוניות מנהלים יוקרתיות, משפחתיות לא חסכוניות במיוחד וכדומה. מכוניות סופר-מיני (כמו גטס או סיריון), מיניוואנים (כמו גרנדיס או קרניבל) ומסחריות קלות (כמו ברלינגו או קונקט) מבוקשות מאוד ואפשר להגיד, ממש ממש בזהירות, שאפילו יש מחסור קל בהם.

פורסם

תודה על התגובה.

מצד שני, אפשר לטעון שדווקא בגלל המחירים ה"נמוכים" יחסית אתה מעלה את הביקוש לרכבים שעד כה נחשבו פחות מבוקשים, לא?

בכל מקרה, השאלה שלי נוגעת לנושא מספר המכוניות שישוחררו בתום שירות בסוף 2011 ביחס לסוף 2010 נניח. אני עדיין חושב שהמספר יהיה גדול יחסית, ואני חושב שאין הצדקה לעליות מחירים צפויות כשאפשר לרכוש חדשות באותו מחיר, גם אם מסגמנט נמוך יותר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מחסור ברכבים ?

מציע לעשות סיבוב קצר במגרשי הטריד אין של חברות הליסינג .

החוסר היחיד הוא במקום לאיחסון המובילים אשר מגיעים כל יום לפרוק את הרכבים אשר סימו את הליס וממתינות יפה בשמש לקונה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אין לא מחסור ברכבים ולא נעליים.

הסיבה העיקרית ללחץ של ציי הרכב להיפטר ממה שיותר רכבים, טמון בעובדה שהם חייבים לרכוש מכוניות חדשות, ומאחר והבנקים כבר לא ממש ששים להעניק להם אשראי, הם פשוט חייבים את הכסף שאמור להכנס ממכירת המכוניות.

בנוסף, כל חודש שהמכוניות "שוכבות" במגרש מסב להם הפסדים כבדים, עד כדי אובדן ריווחיות כללי מכל העסקה.

זו גם הסיבה למתקפת הפרסומות של קל-אוטו.

לא קל להם להתמודד עם שפע המכוניות החדשות שמוצעות סביב ה 65-70K.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חשבתי שקל אוטו מנסים לדחוף בעיקר את המכוניות הגדולות יותר.

ירידות המחירים מוגבלות לקטנות בינתיים (וידניות בנוסף) - לא נראה לי שזה ינגוס יותר מדי במכירות של מזדה 3ים למיניהם

the london underground is not a political movement

פורסם
מחסור ברכבים ?

מציע לעשות סיבוב קצר במגרשי הטריד אין של חברות הליסינג .

החוסר היחיד הוא במקום לאיחסון המובילים אשר מגיעים כל יום לפרוק את הרכבים אשר סימו את הליס וממתינות יפה בשמש לקונה.

+1

כתבה מוזמנת ומתוזמרת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
חשבתי שקל אוטו מנסים לדחוף בעיקר את המכוניות הגדולות יותר.

ירידות המחירים מוגבלות לקטנות בינתיים (וידניות בנוסף) - לא נראה לי שזה ינגוס יותר מדי במכירות של מזדה 3ים למיניהם

לדעתי אתה טועה. אמנם מדובר בקטגוריות שונות אבל ברמת מחיר דומה. פתאום הרבה סטודנטים או אנשים צעירים שהיו אחלה קהל למאזדה 3 מליסינג שואלים את עצמם אם הם באמת צריכים כזה גודל ואם לא עדיף באותו מחיר (או אפילו קצת פחות) לקרוע ניילונים, ואפילו להרוויח צריכת דלק טובה משמעותית.

פורסם
לדעתי אתה טועה. אמנם מדובר בקטגוריות שונות אבל ברמת מחיר דומה. פתאום הרבה סטודנטים או אנשים צעירים שהיו אחלה קהל למאזדה 3 מליסינג שואלים את עצמם אם הם באמת צריכים כזה גודל ואם לא עדיף באותו מחיר (או אפילו קצת פחות) לקרוע ניילונים, ואפילו להרוויח צריכת דלק טובה משמעותית.

כל מי שאני מכיר שנופל לקטגוריה הזו (במיוחד סטודנטים) לא היה מוציא 60+ על משפחתומטית ליסינג. יותר כמו 20-30 על פונטו ...

the london underground is not a political movement

• תוכן חדש...