Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיילתי בחוץ וראיתי שברולט קאמרו שחורה חונה הסתכלתי קדימה פתאום אני רואה שברולט קורבט חונה שניהם היו במרחק 10 מטר זה מיזה זאת הקארמו ה3 שאני צילמתי בארץ אם אתם רוצים יש לי תמונות של שאר רכבי הקאמרו :-D

tznadkzq034t.jpg

nnmm4mqmwnvl.jpg

aghdthknzjy3.jpg

fgwmklzdoo4n.jpg

1n2e4dytqe2z.jpg

2jydnf1ynlvd.jpg

mv42tynwjjjz.jpg

פורסם

שמתם לב שהקמארו די מלוכלכת :x ובמקום לשתוף את הרכב הוא מעביר את המגבים שהוא יראה לאן הוא נוסע

התמונה של קורבט חונה 20 ס"מ ממאזדה 3 מצחיקה בטירוף, אני מתאר לעצמי את הבעלים של המאזדה יוצא מהחנייה ודופק קצת את הקורבט בדרך :lol:

פורסם

2 הרכבים של אותה משפחה באשקלון.

הקורבט של הבת והקמרו של הבן :)

DON'T JUDGE THE CAR BEFORE YOU POP THE HOOD

בעבר: סיאט איביזה 1600 קופה ידני 97'

בקרוב: רנו קליאו 1200 אקסטרים 11'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...