Jump to content

benny lancia

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

הנקודות של benny lancia

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. בוקר טוב, השרשור הכי מצחיק שקראתי אי פעם, חזק! ולענין, ישנם שני רכבים פופולארים מקבוצת vag, אודי a6, ופאסאט, לגבי הפאסאט רצוי 1.8 טורבו ושווה להתאמץ ולמצוא 2.3 v5 הצרות יבואו בצרורות. לגבי האודי כל דגם יהיה כלבת. היתרון של הרכבים האלו הוא הפופולאריות שלהם, הרבה אנשים לא יודעים שמדובר בפחי אשפה, סביר להניח שגם הגברת לא יודעת, רוב הסיכויים שהיא תהיה מופתעת לטובה.
  2. שלום, אני מחפש רביעיית ג'אנטים של וולוו s80 17 אינצ', מדובר בדגמים החדשים 2008 ומעלה. ...................... לפרטים, 052-8021420 בנימין
  3. benny lancia

    מועדון לאנצ'יה

    תודה על הפירגון, אני אבדוק גם שם, אכן חסר לנו בית והדבר כל כך אבסורדי שכן לבעלי אופל קורסה 1.4 יש בית לנוו כרגע אין. (כמובן שאין בדברים שלי שום כוונה לזלזל או לפגוע בבעלי אופל)
  4. benny lancia

    מועדון לאנצ'יה

    היי, ראשית אני שמח שכבר יש לנו עוד חבר שמעונין, עד שיוקם המועדון ביינתיים אני אנסה לעזור לך כאן. רק בוא תיתן קצת פרטים, איזה אוטו קנית, מודל, אם יש בעיה ספציפית או שאלות כלליות. ..................... יחד אם זאת אני אשמח לדעת איך קוראים לך ומאיפה אתה בארץ. בנימין.
  5. שלום לכולם, בימים אלו נשקלת האופציה לפתוח מועדון לאנצ'יה מחדש, למיטב ידיעתי אין כרגע מועדון פעיל בארץ מטרתו של המועדון לתת בית לכל האיטלקיות הגודשות, תמיכה טכנית, הכרות אם החברים ומפגשים משותפים. כמובן שהמועדון פונה גם לבעלי פיאט קופה ולשאר הלאנצ'יות. ככל שתהיה הענות גדולה יותר כך הסיכוי לפתוח מועדון יהיה גבוה יותר. .................................. לכל מי שמעונין להיות חבר במועדון מוזמן להירשם בשירשור הנ"ל, לפרטים נוספים או שניתן לפנות אלי בה"פ או לחילופין אני אעדכן בהמשך. בנימין.
×
×
  • תוכן חדש...