רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
שלום חברים, האם אפשר לרדת לשטח עם טנדר הנעה 4X2? דבר שני כשמדובר בטנדר 4X2 איזה סרן מניע? האחורי או הקדמי? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת natco, -
מי שמכיר אותי (לפחות בהיסטוריה בפורום) יודע שהיו לי לא מעט מכוניות מבית היוצר של סיאט ובכלל, אבל תמיד היה חסר לי משהו, כוח בפיג'ו 206 GTI המתנהגת אבל חלשה ובסדרה 3 חדשה עם מנוע 2,000 סמ"ק עצל, אחיזה באיביזה FR 2008 ופשוט בזיון כללי באיביזה קופרה 2010 אבל לא עוד… הלאון קופרה 2011 הפכה את הקערה על פיה… חלקכם תקפצו ישר ותגידו שתא הנהג לא מספיק מפואר ונופל מזה של בת הדודה מבית פולקסווגן - אז תגידו. אני דווקא אחלוק עליכם ואגיד שפה, בתוך תא הנהג, יש לה יתרון על כל אחד מהרכבים שבחנתי, נהגתי ואשר היו רשומים על שמי במשרד הרישוי. בכל פעם שאני מתיישב בכסא הטייס החובק והגבוה בלאון קופרה נפער פי מחדש, המושבים פשוט פנומנלים! נוסיף את שלל האבוזר שמגיע כסטנדרט ברכב ה…
הודעה אחרונה מאת GuyHar, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 14.9 אלף צפיות
קיבלתי רכב בשבוע שעבר ושכחתי לגמרי מעניין האפוד הזוהר. בחיפוש ראיתי שגם צריך משולש ופח אשפה וגלגל רזרבי. חוץ מגלגל רזרבי , ג'ק וציוד להחלפת גלגל, לא קיבלתי אף אחד מהנ"ל ברכב. אני זוכרת שפעם (כשיצא החוק) היה אפשר לקנות בכל חור אפוד זוהר בגרושים. איפה קונים היום המחיר שפוי? כנ"ל לגבי משולש ופח אשפה (או שאת זה אני צריכה לבקש מהחברה שקניתי את הרכב? קרסו טרייד אין?) תודה
הודעה אחרונה מאת Kreios, -
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם לפני חודש קיבלתי את הרכב,מהסוכנות נכנסתי לתחנת הדלק מיכל ראשון 430 ק"מ,מיכל שני 450 ק"מ, מיכל שלישי 480 ק"מ אני נוסע 65% מהזמן בעירוני ותמיד עם מזגן דולק. חבר שלי נסע עם פונטו ספייס ממושב אחיסמך (ליד רמלה) לאילת וחזרה במיכל אחד באזור ה700 ק"מ למיכל.יש מישהוא שנוסע יותר בבין עירוני ומגיע ל600 או 700 ק"מ ?
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 5 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
האם במאזדה 3 2008 מערכת השמע יכולה לקרוא דיסקים צרובים ו - MP3 ?
הודעה אחרונה מאת vovash, -
- 1 תגובות
- 655 צפיות
שלום. ליפני כמה ימים עשיתי אצל חשמלאי רכב שלט לאוטו שיפתח וינעל את הנעילה המרכזית. עכשיו רציתי לדעת אם אני רוצה לעשות אזעקה גם אז האזעקה תפעל על שלט אחר או על אותו שלט של הנעילה מרכזית? והאם העובדה שיש לי שלט לנעילה מרכזית יכולה לעקל עליי במחיר של האזעקה? תודה לכל העוזרים והמשך יום טוב
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני רואה בשבועות האחרונים אנשים עושים מחאות על כל דבר הכי קטן שמפריע להם בתקווה לשפר את איכות החיים בישראל איך זה שעדיין לא יצאה מחאה על מחירי הרכבים בארץ? איך זה הגיוני שיש מעל 100% מיסים על רכבים בישראל ולא עושים על זה מחאה? אם כבר יש גל של מחאות למה לא להתלונן גם על זה? אלון.
הודעה אחרונה מאת liran123, -
-
- 32 תגובות
- 15 אלף צפיות
השחרת חלונות אחוריים כמה יעלה לי באיזור ראשון? ולכמה זמן זה ישמר?
הודעה אחרונה מאת vitek15, -
מישהו יודע מתי מגיע הלצ'יה אפסילון לארץ?? (בכתבה כתוב באוגוסט) האם נראה לכם היבואן יעשה איזה מבצע לרגל ההשקה?? כי המחיר דיי גובה!
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם ! לאחרונה רכשתי רכב מליסינג לאחר מס' ימים התחרטתי.(לאחר שהועברה בעלות על שמי) בעל הליסינג הסכים להחזיר את הרכב למגרש ולהחזיר לי את הכסף,ולהוריד את הסכום של העברת יד נוספת. שאלתי אליכם היא כמה כסף מסכום הרכב הוא יוריד ? מיד שניה ליד שלישית. נ.ב עלות הרכב היא 42.000 ש"ח (הרכב הוחזר לאחר שנמצא כי הגיר לא תקין) מדובר ברנו מגאן סדאן 2008 אוטומט. בתודה מראש,אור.
הודעה אחרונה מאת Accent Coupe, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
IvGaSct3cJk דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת superb, -
פורמולה 1 בבודפשט 1 2
מאת timur2008- 21 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום . קיבלתי איזה בונוס נחמד ממקום העבודה שלי , נסיעה לבודפשט לפורמולה 1 כולל כרטיסי כניסה SUPER GOLD בסוף השבוע הזה. קשה לתאר במילים ולכן הנה כמה תמונות להנהתכם ( בגבולות יכולות הצילום שלי והמצלמה ).. יום טוב .
הודעה אחרונה מאת chesy, -
מאזדה CX-5
מאת matanff- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מאזדה חושפת את ה-CX-5: קורס–אובר קומפקטי ראשון לחברה שיוצג בתערוכת פרנקפורט ויכלול שפת עיצוב חדשה ומנועים מתקדמים http://www.mako.co.il/cars-cars-news/new-cars/Article-69ef227978a8131006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498
הודעה אחרונה מאת ברמונדו, -
אתחיל בלהודות לחבר יקר מהבונדד אשר עידכן אותי על הגעת הרכבים ונתן לצלם במהרה... והנה העוקצות בנוסח פרארי
הודעה אחרונה מאת roee, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ובכן, אני אוהב מאוד את האנשים האלה :twisted: ברחו לי כמה טיפות מרוב התרגשות מצפייה בדבר הזה. לקחו חיית מסלול והפכו אותה לחיית דראג חוקית לכביש, ממליץ בחום לצפות בכל הסרטון. http://www.autosport.co.il/magazin/18575/%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%90%D7%9F-gt-r-%D7%9E%D7%90%D7%AA-ams-%D7%9E%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%AA-1309-%D7%9B%D7%A1/
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
- 0 תגובות
- 563 צפיות
ברוח ההפגנות האחרונות לצדק חברתי חשבתי על עניין מסוים בתחום מיסוי הרכב בישראל. כידוע, המיסוי במדינה על רכב לא עודכן כ"כ הרבה שנים שזה פשוט בדיחה. ישראל נמצאת בין המקומות הגבוהים בעולם במיסוי על רכב. סתם לשם השוואה אם בישראל יש צורך בכ- 15 משכורות ממוצעות (נניח 8000 ש"ח למרות שממוצע מושפע מהמשכורות הקיצוניות הגבוהות) בארה"ב על רכב מיובא, שלא יוצר בארה"ב כמובן שגם עליו חלים מסי ייבוא יש צורך בכ-9 משכורות ממוצעות (נניח 2300 דולר לחודש) לרכישת רכב זהה. אני בטוח שבמדינות מפותחות באירופה, ארה"ב ואוסטרליה ישנם פחות רכבים ישנים מאשר בישראל (באופן יחסי לגודל המדינה). כמובן שיש עניינים נוספים כגודל השוק המקומי וכו' אבל לא בזה ברצוני לעסוק וזוהי סתם דוגמא. בכל אופן, העניין הו…
הודעה אחרונה מאת talev86, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מי שיכול להסביר לי מא' עד ת'. תודה.
הודעה אחרונה מאת Virus, -
שבת שלום לכולם לאחר כמעט חודש עם הפנדה החדשה,החלטתי לתת סיקור קטן משלי על הרכב,יתרונות,חסרונות,דלק ומה דעתי הכללית עליו כולל תמונות. [ פתיחה הפנדה נקנתה במחיר של "מבצע משביר" בסכום של 67.5K על הכביש,והוזמנה עם צבע שחור מטאלי,כאשר בתור איש קבע קיבלתי גם רדיו-דיסק וקודנית. כרגע הרכב כמעט חודש אצלי עם 925KM. החיים לצד החיסכון והמנוע לפנדה מנוע 1250 עם 70 כ"ס,בעיר לא מורגש חוסר בכוח,והיא מתנהלת כמו כולם,אלא אם יש ככר בדרך ואחריו עליה רצינית כמו בכפר ורדים למשל (גר במעלות),אז גם הילוך 2 קשה,וצריך להעביר לראשון להאיץ יותר חזק ואז לשני,לזה צריך קצת להתרגל למשהו שמגיע מרכב עם יותר כוח.(טוב קצת הרבה יותר כוח פיאט דובלו JTD) מחוץ לעיר עם מזגן ב…
הודעה אחרונה מאת loty, -
- 0 תגובות
- 752 צפיות
להלן הכתבה על הפערים במחירי חלקי חילוף בארץ ובחו"ל - http://www.themarker.com/cars/1.676995 ותגובת משרד התחבורה בנושא - http://www.themarker.com/cars/1.677525
הודעה אחרונה מאת aspirin2000, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם,האם יש כאן מישהו שיוכל לשלוח לי כהודעה פרטית את כתובת המייל של אדוארד אטלר,זו שהוא עונה בה על שאלות בנושאי רכב? תודה.
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.themarker.com/cars/1.676995 ולמה משרד התחבורה בחר שלא להגיב? ברור, כי לאחרונה הוא רק מקשה את חייהם של מי שרוצים לייבא חלפים לבד, עם תהליך יבוא אישי של חלקי חילוף, שעדיף לאזרח לוותר על התענוג, לשלם את מחיר הגזל, ולשתוק.
הודעה אחרונה מאת ExoduS, -
- 5 תגובות
- 916 צפיות
שלום, מישהו יודע כיצד עובד מנגנון החיוב בתחנות הדלק? הבנתי כי המסוף בו נמצאת משאבת הדלק מבצע תקשורת מול חברות האשראי ע"י מערכת שב"א, אך אני מעוניינת לדעת מה השלב בו מתבצעת הפנייה לשב"א - האם זה מתבצע מהמסוף עצמו (מהמשאבה), או ממחשב מקומי בתחנה, או משרת (server) מרכזי שמקבל בקשות ממחשבים מקומיים שיושבים בתחנות הדלק? כל תשובה מבוססת תעזור - תודה.
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- 0 תגובות
- 718 צפיות
אז אחרי 2 קורסים מוצלחים אם קונדסון והרצון שלי להתאמן לקראת הבא בתור, הורדתי את ההגה מהארון והותקן ה-משחק להתנהגות רכב הלא הוא LFS והיום גיליתי משהו מעניין שאפשר להוריד מכוניות אמיתיות למשחק אז הורדתי את הכי פייבוריטים שלי לתופה זה של החיים :} כמובן אהובתי היחידה: 106RALLYE http://www.youtube.com/watch?v=N8lsYdbHCWg דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. 2.0T למי ששאל http://www.youtube.com/watch?v=4TMi70Bmw0M דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. וחייבים אחד לתעלול …
הודעה אחרונה מאת madriver, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
פעם אחרונה שתדלקתי יצא 1ל 18 (לאחר נסיעה שרובה גם אם לא כולה הייתה בין עירוני)ובתדלוק האחרון כולו יצא 13.5 לליטר ורובו היה בנסיעה עירונית ההפרש נשמע תקין או קיצוני מידי?
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
מכירים את זה שאתם יוצאים עם מישהי, שעונה כל כל פרמטר אפשרי ולפי סטנדרטים ברי השוואה - זה אמור להיות "זה"? אבל כל לילה, כשבאמת מגיע הרגע שלה - היא מזכירה לך שוב ושוב שזה פשוט לא. הפיקנטו התחילה ככה. הבלונדינית שכולם מסתכלים עליה ופוערים פה "וואוו!!!", על הנייר היא נראית הכי טוב. הכי חדשה, הכי הרבה אחריות, הכי הרבה איבזור, והבטחה לחיסכון בדלק, ביטוח, ושאר ירקות. בפועל? היא באמת נראית הכי יפה בקבוצה. בעצם לא - היא נראית הכי הטרוסקסואלית. אולי גם אעז להגיד קצת "קרבית" (מה חשבתי לעצמי, להגדיר רכב משולש צילינדרים כקרבי, רגע אני נותן לעצמי כאפת שטות וחוזר לנושא) חדשה כמובן, יש אחריות מאוד ארוכה, יש רשימה נכבדת מאוד של איבזור שאפילו ברכבים יותר יקרים לא תמיד…
הודעה אחרונה מאת Springaviv, -
גפ"מ לקאדי
מאת עודדy- 0 תגובות
- 641 צפיות
שלום רב אני זקוק לרכב מסחרי קטן תקציב 130000רק במימון בהחזר של 1500 בחודש מקדמה של 30000 30000 ק"מ בשנה האם כדאי? או עדיף לקנות יד 1 2009-11? רנו קנגו קטן מידי עבורי כל שאר המסחריות מבחינת הנפח די דומה לאחר קיפול מושב אחורי. חשוב לי מרכיב החסכון בצריכת הדלק מה שהביא אותי לאפשרות של קניית קאדי חדשה בנזין ולהתקין לה מערכת גז אשמח לקבל חוות דעת לגבי ענין זה והמלצות לגבי דגם אחר -דיזל או למה לא להתקרב
הודעה אחרונה מאת עודדy, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
כבר חודשים שאני מחפש חנות בארץ שמספקת את ה dianmond vision המקורי כמובן! חיקויים זולים יש באינטרנט בלי סוף. אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה מעולה ! סוג הנורה הוא H7. ואתם יודעים מה? אם ישנה מתחרה שלא נופל מהפיליפס בארץ וגם 5000K ואותה עוצמה וראות אשמח לשמוע עליה. תודה והמשך יום טוב!
הודעה אחרונה מאת shayBB, -
-
הצמיג החדש
מאת timur2008- 3 תגובות
- 936 צפיות
מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת Kreios, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מגזין צרפתי נודע חקר ומצא http://www.ledorga.fr/en/election-voiture-gay/european-gay-car-2011.html
הודעה אחרונה מאת ברמונדו, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום רב. רכב מיוחד מאוד שכנראה ירד מהכביש. לדעתי, סוחרי רכב ישמישו אותו בדרך זו או אחרת (ביטול כ"א ועוד...) בקישור המצורף: http://www.hnn.co.il/gallery15100.html יום טוב, אריאל.
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 368 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דובצע
- dani666
- Ldh_88
- eden8944
- G. P. Magnus
- spon83
- yohai71
- samg
- asix
- SlowRide
- צוק
- IsraCar