Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא זו הייתה הכוונה שלי. אני האדם האחרון שיזלזל בכסף, לא משנה מהו גובה הסכום.

מה שטענתי ואני עדיין טוען, שההבדל הכספי לא שווה את ויתור הנוחות.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש משהו לבנקאיים ורכבים... האמת היא שיש משהו לבנקאיים וכל דבר שקשור לכסף. גם אני בנקאי ולפני שקנינו את הפיקנטו גם אני חישבתי את כל העמור ע"י NISSAN-EL

ההבדל היחיד ביני לבין סתם בנאדם ש"אהב" את הפיקנטו- אני רצתי לקיה וכשאמרו לי להביא להם 2000 שקל לשריין את הרכב לא נהפכתי לישראלי אלא נשארתי בנקאי. כבר 3.5 חודשים אני בכיף נוסע עליה ומבסוט עד השמיים.

יום יגיע והישראלי המצוי יבין מהו משמעות המשפט "להוציא רכב חדש מהסוכנות" ...ולא הונדה סיוויק 2003 1.6

פורסם

נוסיף קצת שמן...

אני כבר חודש ו18 ימים עם הפיקנטו ו4200 ק"מ על השעון.

ממוצע דלק (65% בין עירוני ומזגן עובד 90% מהזמן) 1/17.5 - סיכום - אכזבה חלקית.

נוחות ומרווח פנים - מעולה בכל קנה מידה כולל השוואה לפנדה\I10\ספארק ששם צפוף לי יותר.

איבזור - מעולה.

מנוע - שוב אכזבה חלקית האנמיות של המנוע פשוט מעצבנת כל עליה הכי קטנה הסל"ד צונח, במישור היא אחלה.

בקיצור הרכב עם תחושה של רכב סופר מיני אבל מנוע של סוברית :lol:.

פורסם

נסעתי לאילת לפני שלושה חודשיים עם רכב מושכר קאיה ריו 1.6 והרכב היה חלש בצורה קיצונית לחצתי ולחצתי בעליות והרכב פשוט לא זז, קאיה תמיד היו ידועים עם השנים במנועים חלשים ככה שזה די היה ברור היה לי חבר מהעבודה שרכש את הפיקנטו והזהרתי אותו מרכב חלש שבעצם יוצא שאתה נוסע ברכב שאתה די סובל לנהוג בו והמזגן חלש בקיצור אתה לא נהנה.

מי שקונה רכב חדש צריך לאהוב אותו ולהנות ממנו ואם לא כיף לך אתה מהר מאוד כל דבר ירגיז אותך בו , עברו חודשיים וחבר שלי רוצה למכור את הרכב!!!.

לא קונים רכבים סתם בשביל הלקנות כי הוא זול והוא חדש עדיף להוסיךף עוד 20-30 ולקנות משהו שבאמת יתן לך תמורה לרצונות .

איש חכם אמר פעם שהוא לא מספיק עשיר כדי לקנות זול .. כנראה שהוא צדק!

והזוי שבעל הכתבה לא הפסיד כסף במכירה.

בכל אופן תיקח בקלות

פורסם

נסעתי לאילת לפני שלושה חודשיים עם רכב מושכר קאיה ריו 1.6 והרכב היה חלש בצורה קיצונית לחצתי ולחצתי בעליות והרכב פשוט לא זז, קאיה תמיד היו ידועים עם השנים במנועים חלשים ככה שזה די היה ברור היה לי חבר מהעבודה שרכש את הפיקנטו והזהרתי אותו מרכב חלש שבעצם יוצא שאתה נוסע ברכב שאתה די סובל לנהוג בו והמזגן חלש בקיצור אתה לא נהנה.

מי שקונה רכב חדש צריך לאהוב אותו ולהנות ממנו ואם לא כיף לך אתה מהר מאוד כל דבר ירגיז אותך בו , עברו חודשיים וחבר שלי רוצה למכור את הרכב!!!.

לא קונים רכבים סתם בשביל הלקנות כי הוא זול והוא חדש עדיף להוסיךף עוד 20-30 ולקנות משהו שבאמת יתן לך תמורה לרצונות .

בכל אופן תיקח בקלות

איש יקר המזגן בפיקנטו אחד הטובים פשוט מקפיא פריזר בררררר קר.

פורסם

בכל אופן תיקח בקלות

רכב מושכר. כל מילה מיותרת

פורסם

...מיותרת בעיקר שמדובר במנועים של יונדאי אז זה פשוט לא נכון. ובטח אין להכליל את כל דיגמי הרכבים של יצרן מסויים כחלשים. נסעת בפורטה? ממש לא חלש.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אז זהו שכן אפשר להשוות קאיה ידועים עם המנועים החלשים שלהם שלא סוחבים !

מה הקשר שהוא היה מושכר הרכב היה שנת 2010 כמה כבר הרגו אותו ?

שלא תבינו לא נכון קאיה רכבים אמינים וטובים אבל פשוט המנוע חלש אין מה לעשות , אנשים צריכים להבין את זה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קאיה פורטה לא חלשה ממאזדה 3 אוטומטית, לא על הנייר ולא במציאות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

על הנייר ובמציאות- הפורטה יותר חזקה מהמאזדה 3. קיה ידועים במנועים החלשים? אנשים צריכים להבין את זה? כזו נחרצות מזמן לא ראיתי... נו טוב :roll:

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

חבר אל תתבאס ואין לך גם מה להגן על החברה לא אתה הבעלים , אני נהגתי על הפיקנטו והרכב פשוט מבאס נהגתי גם על הריו וגם התבאסתי לפני כמה שנים היה להורים שלי קאיה ואני זוכר שגם התלוננו שהרכב פשוט חלש ,

ובכלל זה לא רכב שמפנק את מי שנוסע בו , בוא נגדיר את זה ככה זה לא רכב לחובבי נהיגה !

הוא לא נותן שום תענוגות לאחד שנהנה לשבת מאחורי ההגה ואני חוזר על הדברים שלי כן הוא אמין כן הוא סבבה והכל אבל ההגדרה הכי מתאימה אליו היא רכב סבבה וזהו ,

יכול להיות שהקאיה פורטה יותר חזקה , כי הכניסו טיפה יותר כוחות סוס אבל עדיין נתונים ומציאות לחוד אחרי שימוש ברכב מעל שנתיים אתה מתחיל להרגיש שהמנוע חלש זה פשוט לא פולקסווגן או טויוטה.

אבל זה לא אומר שלא צריך לרכוש אותו :)

• תוכן חדש...