Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבעיה בספארק,שבחיפה למשל, שבסלד נמוך לרכב קשה להאיץ,ספארק ידועה בכך שהכוח מגיע בסלד גבוהה,אבל חוץ מזה,מאוד אהבתי אותה.

אז מורידים הילוך אחד, לא צריך להתעצל:-D. למרות ששיא המומנט מגיע ב-4800 סלד, מרגישים סחיבה יפה(הכל יחסי כן) כבר קצת מעל 2000 סלד. מתחת ל-2000 סלד אין כלום.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קוריאני בחיים לא יהיה טוב בדלק.

בהתחלה דיברו שהם עושים 1\20 לא?

כנראה שרק האלטו וה107 עושים משהו באמת, אבל אין בהם אבזור בכלל.

פורסם

רציתי להבהיר כי כנראה סגנון הכתיבה היחסית מתון שלי לא הצליח להעביר את המסר, ואני מוצא את עצמי מותקף (ע"י סמיילים זועמים) בהודעות פרטיות כאן ובפייסבוק.

תראו, ההודעה שלי לא באה לגרום למישהו לפקפק ברכישה שלו או כל דבר אחר, באתי בסה"כ לספר על הרומן שלי עם הפיקנטו, קצר ככל שהיה. כל הנתונים שיש לי מגובים ע"י צרור חשבוניות דלק וחישובים ידניים בלי להסתמך בכלל על המחשב.

מי שחושב שהמצב אחרת - שיבושם לו, באמת, אני לא מתרגש מזה.

מצטער שלא הגבתי לכל השאלות שהופנו אליי, הפוסט הזה נכתב מהעבודה רק בגלל שנכנסתי וראיתי ה"פ פה ובפייסבוק וזה קצת הכעיס אותי. הרגשתי שצריך להבהיר כי אנשים לא מבינים את הכוונה שלי.

תודה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אני נוהג רוב הזמן על 100, במישור, 90% בינעירוני. קיבלתי 1:16 במיכל הראשון ואני ממשיך לקבל 1:16 בעקביות תדלוק אחר תדלוק. הרכב עבר 3,700 ק"מ. קיבלתי את הרושם שאין באמת "פתיחת מנוע". הכל שטויות. המנוע מגיע פתוח מהמפעל. לדעתי שיפור בצריכת דלק מתקבל כי מתרגלים לרכב ולומדים לנצל אותו נכון.

ברכב הישן השלי, פיאט טיפו 1.4 קיבלתי בעקביות 1:13.5. מדובר ברכב במשקל טון והמנוע פותח אי שם בתקופת מלחמת לבנון הראשונה.

ושאני לא אתחיל דבר על מבקרי רכב. פעם אחרונה בחיים שאני קונה רכב על סמך ביקורות "מקצועיות".

לא יודע למה אתה מקבל צריכה של 1:16 אבל מה שאני כן יודע לפי הדברים שאתה כותב שהרכב הזה פשוט לא בשבילך,

אתה כל כך ממורמר עליו ההשוואות שלך לא קשורות לעולם ואם אתה חושב שכן תחזור לפיאט טיפו 1.4.

המבקרים נתנו סקירה מדוייקת זה שאתה ציפית למשהו יותר טוב זה בעיה שלך. ודבר אחרון אני ממליץ לך לעשות את מה שעשה פותח השרשור פשוט תמכור את האוטו ותקנה משהו שמתאים לך בסכום הזה עם כל התוספות צריכת דלק והאחריות שמציעה קיה. אה ואם תמצא כזה תעדכן אותי אולי גם אני יקנה.

נ.ב

תוסיף לרשימה 5 כוכבי בטיחות!

פורסם

בסופו של דבר הכל עניין של איזון בין רמת הצפיות לתכל'ס בשטח.

מי שרוצה רכב עירוני יפה, מאובזר, בטיחותי, מרווח יחסית לקטגורייה עם אחריות רחבה ושיכול לצאת לגיחות פעם ב X זמן מחוץ לעיר, הפיקנטו הוא רכב מצויין בשבילו.

וגם במשפחתי הוא עומד על 1-17 בנהיגה שרובה הגדול הוא עירוני עם מזגן לסרוגין (תלוי ערב או בוקר).

מי שרוצה לצאת מרמזור ראשון (או שני), להרגיש עוצמה, ולנסוע על כביש בית אורן בכל יום, אז זה ממש לא הרכב בישבילו.

לזוג צעיר\סטודנט\זוג מבוגר שכל הילדים כבר עזבו... זה רכב מצויין.

שוב הכל מתחיל ונגמר בתאום ציפיות.

ד"א חזרתי לפני שבוע מאיטליה ואחוז הרכבים הקטנים שם הוא מדהים ולא רק בערים, גם על האוטוסטרדה שבה נוהגים ב130-140 קמ"ש... אבל זה כבר נושא אחר לדיון. בקרוב אספר קצת רשמים יחד עם תמונות מוזילות ריר (אל דאגה, לא של פיקנטו:lol:).

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

NINJMNKY, אתה לא הראשון המציין לרעה את צריכת הדלק - זו גם דעתו של TT, גם הוא מאוכזב קשות בנושא (מול צריכת הדלק של האלטו שהייתה לו קודם לכן).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הפוסט הזה נכתב מהעבודה רק בגלל שנכנסתי וראיתי ה"פ פה ובפייסבוק וזה קצת הכעיס אותי. הרגשתי שצריך להבהיר כי אנשים לא מבינים את הכוונה שלי.

ספר, ספר לנו כמה הצקות קיבלת על כך שבילבלת הרוכשים עם עובדות... פשוט מדהים. :shock:

:idea:
פורסם

כן, עוד מעט יתחילו לאיים עליו שיכתוב שהצריכת דלק מדהימה, כדי שאותם משוכנעים שרוצים לקנות פיקנטו, יקנו אותה בלב שלם. זה בסדר, גם עם הנסיון הרע שלך עם הרכב, עדיין יקנו אותה, ואז גם הם ירגישו את מה שאתה הרגשת על בשרם. בעיה שלהם, אל תתרגש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

למזלך הצלחת למכור אותה מהר ללא הפסד משמעותי.. פעם הבאה תקנה רכב רק אחרי שנסעת עליו מספיק ובדקת שהוא באמת מתאים לך.

אגב, אני במקומך גם מפרסם את הניקים(סוכני קיה הלחוצים)שאיימו עלייך, חצופים.

פורסם
לא יודע למה אתה מקבל צריכה של 1:16 אבל מה שאני כן יודע לפי הדברים שאתה כותב שהרכב הזה פשוט לא בשבילך,

אתה כל כך ממורמר עליו ההשוואות שלך לא קשורות לעולם ואם אתה חושב שכן תחזור לפיאט טיפו 1.4.

המבקרים נתנו סקירה מדוייקת זה שאתה ציפית למשהו יותר טוב זה בעיה שלך. ודבר אחרון אני ממליץ לך לעשות את מה שעשה פותח השרשור פשוט תמכור את האוטו ותקנה משהו שמתאים לך בסכום הזה עם כל התוספות צריכת דלק והאחריות שמציעה קיה. אה ואם תמצא כזה תעדכן אותי אולי גם אני יקנה.

נ.ב

תוסיף לרשימה 5 כוכבי בטיחות!

מתנצל שאני אומר את האמת בפנים. כמה טיפשי ולא קשור לעולם לצפות שצריכת דלק של רכב מיני קל ומודרני תהיה משמעותית יותר טובה מרכב משפחתי שפותח בזמן הקדנציה של רונלד רייגן.

בנוגע למבקרים הם נתנו סקירה מאוד מדוייק. אין מילים. אתה מקבל 1:20 כמו שמבקרי רכב טענו? אתה מרגיש שזו "התיבה הנכונה?" אם כן תהנה ונסיעה נעימה.

אם היית יודע שצריכת דלק ריאלית בסביבות 1:15-1:16 הייתי קונה מאזדה 2 או סוזוקי סוויפט בת שנתיים - שלוש.

Ninjmnky, הם פשוט לא רוצים להבין אותך. גם אני נתקלתי בתגובות עויינות מאוד. חלקם התנדפו מהפורום אחרי שקיבלו את הרכב. אחרים שיחכו חצי שנה לאספקת האוצר ויהנו.

פורסם

פעם הבא תבינו שלא צריך לאמין למגזין רכב,יש להם אינטרסים,ובאתר הזה אמרו את האמת,

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם

מסכים עם ליאור, ולא מבין על מה בעלי ה-69 כ"ס בפנדה (נועם ויוליאן) מדברים, המזגן בפנדה 60 כ"ס לא כל כך מורגש, הרבה פחות מבקליאו החדשה.

גם צריכת הדלק הכי גרועה שהצלחתי להוציא, עם 100% נסיעות עירוניות זה 1:13.6.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...