Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

695 לדעתי מייצג את כמות רכבים שיוצרו ואם לא אז עומר כבר ייתקן אותי.

נקראת 695 על שם גרסת העבר:

695%20ss%20assetto%20corsa.jpg

בכל אופן,

מיליונרים או מיליארדרים, ייצור מוגבל או לא, בחו"ל או בארץ - מי שיקנה במחיר הזה, פשוט מטומטם.

טופ גיר אמרו על הרכב הזה - Get a standard Abarth 500 esseesse and buy a Ferrari hat

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מטומטם או לא, אין ספק שמדובר בהצהרה אולטימטיבית על עושר רב והתעלמות מוחלטת מתגובות הסביבה שגם היא סוג של "פוזה", ודאי מתוחכמת ומעודנת יותר מזו המתלווה לאיזו S CLASS או ג'יפ עתיר תפלצת ואפילו במחיר זול יותר. ואם היא גם מהנה כמו שאני מניח בזהירות , אז מה רע ?

פורסם

הצהרה אולטימטיבית למי שיודע... מבחינת כל האחרים זו בסה"כ עוד פיאט 500 של איזה ילד עם מדבקות פרארי.

אלו שקצת מבינים, פיאט 500 אבארת' של איזה ילד עם מדבקות פרארי.

אלו שבאמת מבינים, פיאט 500 אבארת' מגרסאת מחווה לפרארי.

רק פסיכים אמיתיים ידעו שהבעלים באמת השכיב פה 350-400 אלף שקל על האוטו הזה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה שרע הוא שמכרו לך פנדה מקושטת בתיבול של ייצור מוגבל, במחיר של בוקסטר.

אתה קורא לזה הצהרת עושר, אני קורא לזה Bad Business.

פורסם

הרכישה הזאת היא כ"כ פלז'ר ולא ביזנס, שהטיעון הזה הוא פשוט לא רלוונטי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הצהרה אולטימטיבית למי שיודע... מבחינת כל האחרים זו בסה"כ עוד פיאט 500 של איזה ילד עם מדבקות פרארי.

זו בדיוק הסיבה בשלה ציינתי שמדובר בהצהרת עושר מעודנת ומתוחכמת שנועדה, אם בכלל, לעשות רושם דווקא על המבינים. בדיוק מאותה סיבה יש קונים לפטק פיליפ ב 50 אלפי ירוקים וגם יותר. מרבית הרואים בכלל לא יידעו במה המדובר, הרושם נועד בדיוק עבור אלו שכן יודעים ( וכמובן תחושתו האישית של הרוכש ). והשעון הזה אפילו לא מחזיק טוב בסיבוב.

פורסם

מי שיודע, בתורו, כנראה יחשוב שעומד לידו ברמזור מטומטם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אם בשבילך פלז'ר זה כשחבורה של איטלקים עובדים עלייך, לבריאות.

בספר שלי, בוקסטר זה הרבה יותר פלז'ר.

הרכב הזה לא קשור אלי, לא מבחינת מעמדי הפיננסי ולא מבחינת העדפותיי המוטוריות. מה שכן, אני לא מודד את רוכשי הרכב בהתאם להעדפות שלי.

מי שיודע, בתורו, כנראה יחשוב שעומד לידו ברמזור מטומטם.

היה לו את הכסף? או שיש לו המון מזל בחיים, או שבכל זאת הוא לא כזה מטומטם.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא יאומן איך עובדים על אנשים בעיניים TRIBUTE TO FERRARI עלק,

אבל שאפו להם, ככה עושים כסף.

נ.ב

עזבו את הסכום המגוחך והדימיוני, אני בחיים לא הייתי קונה רכב כזה,

לדעתי זה רכב של בחורות או ליידי בויז.

מראה רכרוכי, קובייתי עם נוכחות מבישה,

משתתף בצערם של הקונים, הם הולכים להיות הבדיחה הבאה ברמזורי צפון ת"א.

פורסם
מה שכן, אני לא מודד את רוכשי הרכב בהתאם להעדפות שלי.

ללא קשר להעדפות שלי. הם מטומטמים* אבסולוטית.

*אני מוכן לשקול - לוקים לחלוטין בחוסר ידע רלוונטי. אבל זה קצת ארוך.

פורסם

כמו שאמרתי כמה עמודים קודם, הרכב הזה הוא ה-בדיחה!

אבל תחשבו על זה רגע מהצד השני:

ממש שווה להיות בכיר בפיאט, ולמה? כל חודשיים שלושה למשל בא לו לצאת לחופשה טובה עם המשפחה באיזה אי אקזוטי, אבל מה?

לא בא לו לפתוח עכשיו פק"מ כי יש לו תוכנית לכמה שנים עם ריבית יפה, או שסתם לא בא לו להוציא כסף. אז מה עושים?!

מוציאים כל חודשיים שלושה גרסת "שקר כלשהו" שהיא כמובן "בייצור מוגבל" של ה-500, סמל פה, מדבקה שם ודופקים מחיר מטורף, הם יודעים שיקנו וזהו. ואז מקבלים בונוסים שמנים ואפשר לתכנן בטן-גב בקריביים :mm_yeah:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

למה? כמו שאמרו פה - זה לא שונה מרכישת שעון יוקרה. יש קסיו ב-200 ש"ח, טיסו/סרטינה באלפים בודדים, לונג'ין/טאג הוייר בקצת יותר, אומגה, שופאר, IWC, רולקס, ברייטלינג בסדר עולה (בערך, כמובן) ועד לסכומים מטורפים ליצירות כמו פאטק פיליפ, ואשרון קונסטנטין וכו' - האם מי שקונה את השעונים שמניתי בסוף הרשימה הוא בהכרח מטומטם אבסולוטית? הרי ה-G-שוק מתחילת הרשימה מדויק יותר מכולם, בסופו של יום. הרכישה של אותה 695 נעשית מאותם השיקולים בדיוק. היא לא נרכשת ככלי תחבורה וגם לא כהשקעה (למקרה שתגיד שירידת הערך שלה תהיה גבוהה מזו של שעוני היוקרה - מה שייתכן ונכון).

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

TAG Heuer Carrera = בוקסטר.

Casio G-Shock = פיאט פנדה.

Casio G-Shock צבוע בזהב עם סמלי D&G/שקר כלשהו, במהדורה מוגבלת של 12 חתיכות ומחיר של 10K ש"ח = 695.

פורסם

מה בין פיאט 500 שאפילו לא מנסה להסתיר את המקור שלה (ע"ע אסטון Cygnet) ובין שעוני יוקרה שמוכרים לך מסורת וbrand (ובכל זאת, גם מכאניקה מורכבת ויקרה בחלקם)? זה בדיוק כמו שימכרו לך Swatch בגרסת פאטק פיליפ שעולה 30 אלף דולר. כשתראה את השעון הזה על מישהו, תחשוב שהוא בעל טעם טוב? חושים עסקיים חדים? חכם במיוחד? יראה לי כמו more money than sense, זה קורה לפעמים. אין לי דבר וחצי דבר נגד מותגי יוקרה, שעונים יקרים וvanity items, אבל מכאן ועד לשלם 400K בשביל פיאט 500 שכתוב עליה פרארי המרחק ארוך מאוד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...