Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הראשון שמעריך מיתוג ומוכן לשלם עליו.. אבל כמובן שיש גבול לכל תעלול, וגם אם מחפשים מיתוג (אני בכוונה לא אציע במקומה גולף r או חלילה ניסאן 370) ניתן כבר לקנות בוקסטר עירומה חדשה.

מצד שני, בדקתי לגבי המיתוג והסברה היא שהרכב מיועד להתחרות באסטון מרטין cygnet, ובכלל שילוב של השמות אברת' ופרארי עשויים להעניק לרכב ערך אספני.. אז כנראה שהקונים יודעים משהו שאנחנו לא. תתחדשו :)

אגב, ריבוי סיבי הפחם (לא מסוג "מדבקה" :lol: ) ורכיבים איכותיים וכן השוואה למחיר הרכב בחו"ל מביאים אותי למסקנה שמחיר הרכב הגיוני לישראל.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתקציב שלי, אני אלך לTOYS R US ואקנה דגם לילדה.

עידן

3.5 יורו בחנות הגאגטים של פרארי במילנו

17.12/400,000 זה יחס גרוע הרבה יותר מ 1:43:lol:

שי

2011-08-02 20.54.20.jpg

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אני מתאר לעצמי שהן נמכרו למקורבים / בעלים, ובמחיר רחוק מאוד מהרשמי. עומר/עידן מוזמנים לתקן אותי אם אני רחוק מהאמת.

אגב, לאור השוני בצבע, אני מהמר (אבל בפחות בטחון) שזה לאותה משפחה/אותו מעגל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

על מה ולמה ההתרגשות עדיין מדובר ביצרנית פיאט שנושאת את השם פרארי.

גם אם לא היה ייבוא סדיר ל500 אבארט זה לא היה כזה נורא.זה ה"מקסימום" שסמל"ת יכלה לעשות במקום להתחיל לשווק בארץ את האלפא

8C.

:roll:

פורסם

400K זה ללא ספק תג מחיר יפה (יותר נכון פסיכי). אפשר לעשות עם הסכום הזה כ"כ הרבה יותר טוב מעוד פיאט 500... אבל כנראה לקנות רכב כזה זה כמו לקנות שעון טאג הוייר במהדורה מוגבלת.

לדעתי מגיע בונוס אבארת' לסוכן שמצליח למכור כזה דבר :)

נ.ב. אני חושב שאלעד קצת חוטא למציאות, כדי שתוכל להרשות לעצמך לזרוק 400K ש"ח על כרכרה כזו , אתה צריך להיות מליונר ולא במליונים בודדים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
רכב יפה.. אבל אני מקווה שזה לתצוגה בתקווה למכירה ושלא באמת שילמו על זה כזה מחיר.

מוזר לראות רכב במחיר כזה מגיע עם צבע תפוזי. ראיתי סוזוקי sx4 עם גימור צבע טוב יותר.

תתפלא, גם לפרארי אמיתית יש צביעה ממש לא משהו...

בכל מקרה - באמת מכוניות מאוד יפות, אבל בסופו של דבר זה נראה בדיוק מה שזה - 500 אבארת עם סמלים ומושבים מגניבים ו... זהו בעצם. נכון, היא בטח חזקה יותר ומכוילת יותר טוב ובולמת יותר טוב. אבל מתחת לעור זו 500 אבארת', ו-500 אבארת' לא צריכה לעלות 400 אלף שקל... מה גם שאני מקווה שכיול התיבה כאן יותר טוב מבאבארת קבריולה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אגב - מה יש לו שם במקום ידית הילוכים שהכרחית בכל רכב ספורטיבי?

אמרנו פרארי לא?

ferrari-california-interior.jpg

ferrari-interior.jpg

Ferrari-interior-auto-detailing-leawood-kansas.jpg

ידית הילוכים הכרחית? מסתבר שלא ממש :)

haters will hate

פורסם
פעמיים יצא לי לעצור ברמזור ליד 500 אבארט' רגילה (לא גרסת "שמו לי מדבקה של פרארי"), פשוט לא יכולתי לעצור את עצמי וצחקתי בקול. יסלחו לי בעלי הרכב הזה... אם יצא לי לראות את הגרסה היקרה הזאת אני אהיה חייב להגיד איזו הערה לבעלים :lol:

לצחוק על מה? שיש אנשים שכבר לא קונים אוטו לפי חשיבת ה"שקל למטר"?

לעניינו, המחיר יקר מאוד לטעמי, אבל אין ספק שיש כאן המון יחודיות, אולי אפילו כזו שלא תוערך מספיק בארץ שלנו.

!AWDSOME

פורסם

יקר, משתלם, זה דבר יחסי.

אני מכיר מישהו שמרוויח 1,000,000 ש"ח לחודש (לא טעות!) וזה עוד לפני בונוסים של עשרות מליונים בשנה.. :shock:

נו אז, תגידו לו ש 400K ש"ח זה יקר.

זה פחות ממשכורת חודשית שלו (נטו) כך שהוא צריך לחסוך בערך שבועיים-שלושה לקנות רכב כזה.

פעם אמרתי לו שרכב ב 1.2 מליון ש"ח זה מחיר מטורף.

הוא ענה לי שהוא לא מבין איך אני מרשה לעצמי לרכוש רכב ב-100K ש"ח, עם המשכורת שלי, זה יקר בטירוף :wink:

יש אנשים שפשוט רוצים שיהיה להם גדג'ט מיוחד, כזה שאין לאף אחד אחר, למשל עידן עופר הוא אחד מאלו.

מה תגידו לו, תקנה מרצדס שיש לכל החבר'ה שלו?

צרות של עשירים

פורסם

ה-500 הראשונה שבאמת נדלקתי עליה

המפתח עשה לי את זה :lol:.

מה הנתונים שלה באמת?

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...