Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנגנון חיוב בתחנות דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מישהו יודע כיצד עובד מנגנון החיוב בתחנות הדלק?

הבנתי כי המסוף בו נמצאת משאבת הדלק מבצע תקשורת מול חברות האשראי ע"י מערכת שב"א, אך אני מעוניינת לדעת מה השלב בו מתבצעת הפנייה לשב"א - האם זה מתבצע מהמסוף עצמו (מהמשאבה), או ממחשב מקומי בתחנה, או משרת (server) מרכזי שמקבל בקשות ממחשבים מקומיים שיושבים בתחנות הדלק?

כל תשובה מבוססת תעזור - תודה.

פורסם

כבודו יכול להסביר קצת בשביל מה תיק האיפיון הזה?

הכי פשוט שתזמין לשיחה, על כוס דלק, נציג של חברת אשראי, תשאל אותו על מסוף וסוגי תנועות.

כשתגיע ל- J5 כבר תבין הכל.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

שלום,

מישהו יודע כיצד עובד מנגנון החיוב בכספומט?

הבנתי כי המסוף בו נמצא הכספומט מבצע תקשורת מול חברות האשראי ע"י מערכת שב"א, אך אני מעוניין לדעת מה השלב בו מתבצעת הפנייה לשב"א - האם זה מתבצע מהמסוף עצמו (מהכספומט), או ממחשב מקומי בבנק, או משרת (server) מרכזי שמקבל בקשות ממחשבים מקומיים שיושבים בבנקים?

כל תשובה מבוססת תעזור - תודה.

פורסם
מישהו יודע כיצד עובד מנגנון החיוב בכספומט?

אחרי מחשבה קטנה, יש לי ניסוח טוב יותר לכל השאלות האלו:

מישהו יודע ל מ ה עובד מנגנון החיוב בכספומט? או בתחנת הדלק? איזה כייף היה לנו אם זה לא היה עובד....

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

meital driver, אם תפרטי מה הבעיה, אוכל להשיב לך תשובה מבוססת.

באופן כללי, יש גם מחשב בתחנה ויש גם סרוור ויש גם head office איי שם. כל המחשבים פועלים בשיתוף מול המשאבה ומול חברת האשראי.

מבחינתך כל העניין "שקוף" ולא צריך לשנות מאיזה מחשב בוצעה התקשורת בפועל.

• תוכן חדש...