רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ערב טוב, צצה בעיה קטנה אצל אבא שלי, הוא היה משלם ביטוח על הרכב שלו בערך 1500 ש"ח באופן קבוע. לפני 3 שנים קיבל שלילה ל11 חודשים ונלקח הרכב למגרש למשך חודש כי נתפס על אלכוהול גבוהה במקצת מהרגיל, אחרי השלילה שילם שוב ביטוח כרגיל, 1500 ש"ח, אחרי שנגמר שילם שוב 1500 ש"ח, אבל עכשיו בשנה השלישית הם דורשים פתאום 2700 ש"ח בגלל 2 סעיפים, הראשון הוא שקיבל שלילה והשני הוא בגלל שהרכב היה במגרש מכוניות, עכשיו השלילה והמגרש מכוניות הם על אותו המקרה, הם לקחו את המקרה של האלכוהול, הוציאו ממנו 2 עונשים והכפילו את הביטוח בגללם. ולא רק מוזר שהם העלו את המחיר בגלל 2 סעיפים על אותו מקרה, מוזר גם ששנתיים אחרי השלילה הוא שילם ביטוח רגיל, ובשנה השלישית פתאום הם החליטו להתחשב בשלילה. אפשר …
הודעה אחרונה מאת DreamT, -
- 0 תגובות
- 945 צפיות
אהלן, רכשתי השבוע פולקסוואגן פולו 2004 (עם הפנסים העגולים). רציתי לדעת מה יש בגרסאת הגימור Comfortline לעומת הBasic?
הודעה אחרונה מאת Aleks, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 13.4 אלף צפיות
מישהו יודע אם לקיה פיקנטו האוטומטית, מותר להרכיב וו גרירה ? .
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 1 תגובות
- 514 צפיות
אני רוצה לעשות ביטוח חובה + צד ג לרכב משנת 2003 יש לי מעל 3 שנים רשיון ואני בן 23, עברתי תאונה קלה בלי נפגעים לפני שנתיים עם רכב המשפחה(המכונית שלי לא נפגעה)הביטוח לא היה על שמי רק שילמתי השתתפות עצמית, השאלה היא אם הביטוח יעלה לי יותר חובה או צד ג' בגלל התאונה הזאת?
הודעה אחרונה מאת madrc, -
- 1 תגובות
- 965 צפיות
אני שואל זאת מביוון שאני חושב לקנות סובארו ליאונה מודל 93 . ייתכן שמרביתם יילכו לגריטה עד 2013 ולט יהיה ניתן להשיג חלקים. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
נסיעה חסכונית 1 2
מאת 206Plus-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
קניתי פג'ו 206+ אם מנוע 1.4 ידני 8 שתסומים כמו בפג'יו הישנות השאלה שלי איך ליסוע הכי חסכוני בגיר רגיל שמעתי לא טוב למשוך הילוכים ולא טוב ליסוע בתורים נמוכים מדי תודה לעוזרים אם אפשר לפרט זה יעזור
הודעה אחרונה מאת Shezif, -
-
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קראתי באתר משרד התחבורה אך לא הבנתי, האם הרכב שלי מתאים ? יש לי פולקסווגן פולו 97, עוד שנתיים בן 15, חשבתי לשמור אותו בשביל הגריטה.. מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 1 תגובות
- 743 צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Peugeot-1007-106-107-205-206-207-306-307-406-Fuel-Saver-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem27bae27108QQitemZ170639126792QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ht_3859wt_942 מציין שהוא מפריד חלקיקים שגורמים לאיבוד דלק איכותי ובכך גורם למנוע לצרוך את הכמות הדרושה והאיכותית ובסופו של דבר לחסוך בדלק ולנקות את המנוע, וכל זה בהרכבה פשוטה (ממה שנראה). האם זה נכון? האם זו שטות? האם משהו נתקל בדבר שכזה?
הודעה אחרונה מאת benjah, -
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לאחר סבב טלפונים קצרצר התאספו מס' חברי מועדון מרחבי הארץ לנסיעה לילית, לכיוון אחד המנחתים הנטושים בארץ. ג'ימקאנה עם שלל דגמי אופל, חוויות וצחוקים, דרך לא רעה להעביר את בוקר השבת. מספר תמונות לפניכם, תהנו
הודעה אחרונה מאת nir100, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים אני מחפש מנשא לאופניים, אחורי (לא על הגג, יקר ולא נחוץ עבורי מכיוון שהשימוש שלי בתדירות נמוכה) מצאתי את הדגם הנ"ל - BuzzRack Beetle http://shop.harim.co.il/product_info.php?products_id=4584 הוא נראה לי קצת יותר איכותי מהפשוטים הצהובים שעולים 200 שקל, ועדיין לא יקר כמו טולה, אבל לא ראיתי אותו פיסית ורציתי לדעת אם למישהו יש נסיון על המודל הנ"ל תודה רבה, אריאל
הודעה אחרונה מאת רוכב בודד, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1845138
הודעה אחרונה מאת רוכב בודד, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שמעתי עכשיו פרסומת של פולקסווגן שבם חוגגים65 שנה לחברה וניסיתי להבין מאיפה הם התחילו לספור. היטלר הקים את החברה ב 1937 וזה הרבה יותר מ 65 שנה. אחרי המלחמה באפריל 1945 הוקמה החברה שאנחנו מכירים היום ע׳י הצבא הבריטי גם זה לא 65 שנה.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
בחודש שעבר קיבלתי את הגולף החדשה שלי , רציתי לשתף את חברי הפורום בחוויה חיובית למדי של שירות שקיבלתי: לאחר שחתמתי והגעתי הבייתה הבחנתי בערב שפלסטיק מדרך הרגל ובית חגורת הבטיחות בצד הנוסע שבור(צילום מצורף) זוהי חתיכת פלסטיק ארוכה ביותר שמשתרעת מהדלת הקדמית לאחורית, הצצתי פנימה זיהיתי את החוטים שעוברים והבנתי מייד:החברה מרדיו מילאנו שהתקינו את מצלמת וחיישני הרוורס שברו את הפלסטיק במהלך השחלת החיווט . למחרת בבוקר התקשרתי לשירות ושלחתי להם תמונה , הנציג אמר לי שהוא מברר מול רדיו מילנו לא חלפה חצי שעה ובחור מרדיו מילאנו התקשר הוא פתח בהתנצלות הוא הביע צער על כך שחווית קבלת הרכב נפגמה בגללם , שאל אותי היכן אני נמצא לקח את כתובת מקום העבודה שלי (אזור תעשייה בלוד ) תוך ש…
הודעה אחרונה מאת XENON, -
גלאי מכמונות
מאת Grabb3r- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 732 צפיות
מה דעתכם על הגלאי מכמונות הזה? זה כמו ולנטיין 1 או שזה משהו אחר? http://www.dealextreme.com/p/eg-a6-car-radar-detector-90522
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 1 תגובות
- 528 צפיות
שלום לכולם ושבת שלום אני זוכר שלפני כמה שנים ראיתי מגזינים של שיפורים מחו"ל אני לא זוכר איזה. הייתי רוצה לעשות מנוי לאחד כזה או לקנות כל חודש ורציתי לדעת שמות של מגזינים שאתם מכירים ואם אפשר אז גם אופי של הכתבות תודה לכולם שלומי
הודעה אחרונה מאת shlomi_beno, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
"הירחון 'וואט-קאר' וחברת הביטוח 'וורנטי דירקט' מכתירים את הונדה ליצרנית הרכב האמינה ביותר בבריטניה. מאזדה במקום טוב, לנד רובר אחרונה" לכתבה http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1845220
הודעה אחרונה מאת Boris002, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
פיקי היפה שלי בצבע מוקה הושחתה באכזריות. חרטו עמוק במכסה מנוע. רכב שכל כך הקפדתי לשמור עליו ושטפתי רק שטיפה ידנית. זו אחת מהפיקנטו הראשונות בארץ. המשלוח הראשון. מה עושים? איך מתקנים? אני מפחד שתתחיל חלודה.
הודעה אחרונה מאת nissan-el, -
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
שלום לכולם אני מחפש אתר שממנו אני יוכל להזמין חלקים לרכב שלי מדובר ב lancia dedra 97 1.8 16v תודה
הודעה אחרונה מאת walter1992, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 757 צפיות
שלום לכולם. רציתי בבקשה לדעת על סמך מה המכוני רישוי גובים את אגרת הרישוי? אין על זה פיקוח מסויים? שמתי לב פשוט שכל שנה המחיר עבור הטסט עולה, שנה שעברה היה 85 השנה כבר 95. בקצב הזה זה יהיה כמו אגרת רישוי נוספת.
הודעה אחרונה מאת wil, -
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
קיבלתי דוח חניה, בדוח כל הפרטים נכונים חוץ מצבע האוטו , כתוב אפור והאוטו שלי בצבע תכלת מטלי ע"פ רישיון הרכש והעיין האנושית. אפשר לבטל דוח על דבר כזה?
הודעה אחרונה מאת ETAA, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת אם אני יכול ללמוד משהו על רכב רק מלהסתכל על הלוחית רישוי שלו לדוגמה: האם הוא יבוא אישי, שנתון וכו'
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
לאחר קרוב ל-11 שנה עם הבורה, אבא שלי החליט שהגיעה העת לעבור לדבר הבא, ועל הפרק פולקסווגן ג'טה. ידוע לנו כי הדגם הנוכחי נמצא לקראת סוף חייו ואף היו דיבורים על השקתה הצפויה של ג'טה מחודשת, ולכן הוא החליט להשהות את הרכישה עד לצאת הדגם המחודש. אם כך, מישהו יודע מתי הג'טה החדשה תצא, או החל ממתי יהיה אפשר להזמינה כאן בארץ? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הצליל הוא כמו שילוב של מכונית ומטוס, במיוחד כשרואים את ה"כנפיים" האחוריות מתרוממות ככל שהמהירות עולה. משגע. http://www.youtube.com/watch?v=mRBCbMy_Tw0&feature=player_embedded דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת ~MeiR~, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 858 צפיות
שמתי לב שמזגנים של רכבים שונים גונבים ממש הרבה כוח מהמנוע ממנועים שהם 60 כ"ס יש הרגשה כאילו המזגן גונב 20% מתפוקת הכוח של המנוע אבל למה? עם מזגן כ"ס או 2 כ"ס (750-1400 W) אפשר בקלות לקרר חדר שלם של 12 מ"ר שהחלל שכמובן יש צורך בתפוקת קרור הרבה יותר גבוהה מתא נוסעים ברכב.. אני מבין שגודל המאייד והרדיאטור של המזגן ברכב הרבה יותר קטן אך לדעתי זאת סיבה לא מספקת לחוסר יעילות שכזה... מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?
הודעה אחרונה מאת nir100, -
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1845038 http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-27287-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%98%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%95-%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%AA-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%9E%D7%A2%D7%95.aspx http://cartube.co.il/car-news/67-car-news-cat/1797-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%98%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%95-2011-%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%A8%D7%A0%D7%95.html
הודעה אחרונה מאת renaultfreek, -
ראיתי אותה ברבמ"ד בקריות. מאד נראה לי שזה זיוף אך אני לא כל כך מבין בבנטלי כדי לדעת בוודאות:
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 2 תגובות
- 609 צפיות
מה קורה אנשים מקווה שזה המקום הנכון לשאול ... יש לי מאזדה 3, עם אזעקת קוברה , שמחובר אליה שני גלאי נפח.... אני רוצה להוסיף לרכב גלאי זעוזעים ... השאלה שלי איפה אני יכול לקנות במחיר סביר או אפילו לבד , רק מחפש לינק ל EBAY אם יש למישהו ... חיפשתי kobra Car shock detector. לא מצא כלום אפילו גלאי אונברסלי ... ( יש דבר כזה ?!? ) אשמח לכל עזרה חן
הודעה אחרונה מאת firebirdrc, -
- 19 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
קניתי C50 והוא מדבר באנגלית, רציתי לשאול אם אפשר לעדכן את השפה/דיבור לעברית ? לפי מה שקצת בדקתי באינטרנט ,זה אפשרי ,אשמח עד מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני עושה זאת . תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת BIG Y, -
- 10 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אהלן, האם ניתן להזיז את לוחית הרישוי לאחד הצדדים של הרכב?
הודעה אחרונה מאת DreamT, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=zIGLuWqVW7M&feature=player_embedded באיחור של יומיים (חמים במיוחד) אבל אני מאמין שהקיץ הישראלי עוד יפתיע.
הודעה אחרונה מאת Guru, -
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 295 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- hans
- baer
- santiago
- דור--
- 3n
- MOTIOZ
- `Infinity
- MRobot
- GTI33
- vadimavto
- thema832
- BRAVO_SX