Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השחיתו את הפיקנטו שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיקי היפה שלי בצבע מוקה הושחתה באכזריות. חרטו עמוק במכסה מנוע.

:-( רכב שכל כך הקפדתי לשמור עליו ושטפתי רק שטיפה ידנית. זו אחת מהפיקנטו הראשונות בארץ. המשלוח הראשון. מה עושים? איך מתקנים? אני מפחד שתתחיל חלודה. :-(

פורסם

בוודאי שמתקנים במוסך מורשה על ידי היבואן , ואו במקום שאתה יודע שהוא מיקצועי ואמין.

מציע לך לצלם את מכסה המנוע ולשמור כך שבעת מכירה לא ינסו להוריד לך מחיר בתואנה שהרכב עבר תאונה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מבין אותך

גם לי "חירבו" בזמנו רכב

תקנה כיסוי ב 200 שקל

אין ברירה במדינה המכוערת הזו

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

האחח הקינאה של האנשים...

כול כמה פעמים יש משהו שמפרסם על שריטה,אגב אתה לא מוכר אותה? אם כן אולי כדי להשאיר ככה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אולי באמת כדי לקנות כיסוי,ככה לאנשים לא יפול לעין משהו נוצץ,אני גם שם,בנתיים טפו טפו...

מאחל לאותם האנשים שעשו את זה שכשהם יזמינו פיקנטו זמן ההספקה יעמוד על שנה וחצי :-) ,ואז כשהם יקבלו אותו,משהו יפתח על הרכב דלת בחניה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צר לי לשמוע. בהחלט דבר שיכול לעורר זעם רב, תרבות מכוערת כל כך הנהוגה במדינתנו.

לצערי גם לי יצא לחוות נקב בפח מקנאה יתרה בספארק החדשה שלי.

לגבי ההצעות לכסות אותה, זה בהחלט יכול לעזור ופחות לגרום לרכב לבלוט, אבל לפחות מבחינתי באזור בו אני גר, אני יודע שכאשר הרכב יהיה מכוסה, תוך זמן קצר הכיסוי כבר יורד ממנו ויגנב. כמו שאמרתי, תרבות מכוערת שכזו!

פורסם
צר לי לשמוע. בהחלט דבר שיכול לעורר זעם רב, תרבות מכוערת כל כך הנהוגה במדינתנו.

לצערי גם לי יצא לחוות נקב בפח מקנאה יתרה בספארק החדשה שלי.

לגבי ההצעות לכסות אותה, זה בהחלט יכול לעזור ופחות לגרום לרכב לבלוט, אבל לפחות מבחינתי באזור בו אני גר, אני יודע שכאשר הרכב יהיה מכוסה, תוך זמן קצר הכיסוי כבר יורד ממנו ויגנב. כמו שאמרתי, תרבות מכוערת שכזו!

לצערנו, לאזרחים מוסריים שומרי חוק לא נותרו ערים רבות בישראל בהן ניתן לגור. בערך בין תל אביב לנתניה (לא כולל נתניה).

הפתרון הוא יישובים עם וועדות קבלה. רק כך ניתן להרחיק את האספסוף.

פורסם
לצערנו, לאזרחים מוסריים שומרי חוק לא נותרו ערים רבות בישראל בהן ניתן לגור. בערך בין תל אביב לנתניה (לא כולל נתניה).

הפתרון הוא יישובים עם וועדות קבלה. רק כך ניתן להרחיק את האספסוף.

לי בישוב שני ילדים שברו כל פנס ווינקר ברכב האספנות שעמד ליד הבית.

האמא אמנית והאבא רופא.

אתה חושב שהם היו עוברים וועדת קבלה ב"ישובים עם וועדות קבלה"?

הבעיה היא בחינוך ואח"כ בענישה סלחנית.

ביום שעל וונדליזם יהיו עונשים דרקוניים (מלקות כמו במלזיה:roll:) תוכל להשאיר את הרכב ללא כיסוי.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
לי בישוב שני ילדים שברו כל פנס ווינקר ברכב האספנות שעמד ליד הבית.

האמא אמנית והאבא רופא.

אתה חושב שהם היו עוברים וועדת קבלה ב"ישובים עם וועדות קבלה"?

הבעיה היא בחינוך ואח"כ בענישה סלחנית.

ביום שעל וונדליזם יהיו עונשים דרקוניים (מלקות כמו במלזיה:roll:) תוכל להשאיר את הרכב ללא כיסוי.

נראה לי שהדוגמא שהבאת זה היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.

אני יכול להבטיח לך שבישובים עם וועדות קבלה, שהאוכלוסיה מורכבת מאוכלוסיה איכותית כדוגמת רופאים ואמנים, אחוז מקרי הוונדליזם יהיה נמוך מאשר למשל באשדוד.

איפה שיש רמה סוציואקונומית נמוכה, יש יותר וונדליזם.

אני גר באזור ברמה סוציואקונומית גבוהה יחסית, ומעולם לא נתקלתי פה במעשי ונדליזם (גניבות כן, ע"י בני מיעוטים. וונדליזם לא).

• תוכן חדש...