Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השחיתו את הפיקנטו שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שזה אחד הממורמרים שלא מקבלים את הרכב שלהם, החליט להוציא את הזעם על שלך..

מצטער לשמוע, תבדוק במוסכי החברה כמה יעלה לתקן, אם כבר תיקון ברכב חדש אז עדיף שעל החשבונית יהיה רשום שם של מוסך מורשה.

מה גם שיש אחריות על חלודה ויכול להיות שבדרך כזאת או אחרת אם תצבע במקום אחר זה ישפיע עליה בדרך כלשהי

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

צר לי לשמוע. אחי ,,עד כמה אנשים יכולים להיות כאלה מגעילים,

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם

תתנחם בזה שאת הפיקנטו שלי שהייתה בין הראשונות שנמסרו בארץ סקלו באבנים בעיטות ומקלות בכפר ערבי שבועיים אחרי שעלתה לכביש והנזק נאמד באלפי שקלים.

פורסם
אולי חנית בחניה של מישהו/ חסמת רכב אחר/ מדרכה/ כניסה לחניה/ בית?

גם במקרה והבחור עבר עברה יש חוק בישראל ולא שורטים רכב.

פורסם

טכנית -כן. אבל מעשית - ברגע שאתה שם פס על אחרים, תיהיה מוכן שאחרים ישימו פס עליך (או על האוטו שלך במקרה דנן :lol: ).

אגב, פותח השרשור טרם ענה על שאלתי.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אין מה לעשות, ישנם אנשים נבלות, צרי עין או סתם חסרי חיים שמשעמם להם.

אני מאחל לאותם אנשים משחיתים, רק כאב.

יש לי פינה "חמה" לאותם נבלות.

שבוע אחרי שקניתי את המאזדה , איזה בן בליעל בחוף בת ים, שרט את הרכב לכל אורכו מפנס עד פנס.

עכשיו, לך תעשה צביעה רק בצד אחד של הרכב (במיוחד שהצבע הוא מקורי ושמור בצורה פדאנטית).

למדתי לחיות עם השריטה , בתקווה שהנבלה הבאה יראה שיש כבר שרחטה על הרכב ויעבור (לצערי הרב) לרכב אחר.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אם כבר דיברנו על וונדליזם.. כמה נבלות הרסו לי את הכניסה לבניין וצבעו בגרפיטי את הכניסה.

תשאלו איך זה קשור לאוטו?

הרכב שלי היה ממש מול הכניסה וכשהבני ז... יצאו נשאר להם עוד קצת ספריי אז הם ריססו קצת על האוטו שלי... על הפח.

כל כך מעצבן!!!!

• תוכן חדש...