Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו, באמת. לך לא מתאים לכתוב משהו כמו

כלומר, לכתוב משהו שלא אומר כלום. ...

אמרתי שאני לא יודע אם כן ולא יודע אם לא, כלומר צריך לבדוק את זה.

דבר אחד בטוח : ה GTI דור 6 ברמה הבסיסית פחות מאובזרת מדור 5 וזה מבאס ת^ת כי אני יודע שתהיה לי כזו בשלב מסויים ואני יודע שאני אתבאס מאבדן חלק מהמותרות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה שלא תחפש את גרסת פרימיום כיד2? ייקח יותר זמן, אבל אתה רגיל לזה, לא? :wink:

גם הדגם האירופי מחורבן הביקורת ב"אוטו אקספרס" ממש לא מחמיאה

מה לא מחמיא שם בדיוק? ראיתי 3 כוכבים מתוך 5, חשבתי אני אראה פירוט של בעיות ברכב, אבל משום מה קראתי רק דברים חיוביים לאורך כל הכתבה. גם ב AGAINST הם רשמו סתם דברים, כי כנראה לא היה משהו ממשי לרשום שם. לא מבין על מה הורידו לרכב את 2 הכוכבים. ממש לא רציני להגיד סתם על הרכב שהוא "מחורבן".

הנה ביקורת מפורטת יותר: http://www.honestjohn.co.uk/carbycar/volkswagen/jetta-2011/?

כאן לפחות הביאו חסרון אמיתי אחד, שלא כל כך משמעותי לרכב משפחתי כזה, לדעתי. מצד שני, אולי לחברי הפורום כאן זה חסרון בולט (HANDLING לא מושלם) :lol:

פורסם
דבר אחד בטוח : ה GTI דור 6 ברמה הבסיסית פחות מאובזרת מדור 5 וזה מבאס ת^ת כי אני יודע שתהיה לי כזו בשלב מסויים ואני יודע שאני אתבאס מאבדן חלק מהמותרות.

אשמח לשמוע במה. לדעתי אתה טועה בגדול, אבל אני ממתין לשמוע.

ממה שאני יודע, היא "מאובזרת" בעוד קצת כ"ס, ומאובזרת מבפנים הרבה יותר. אני לא יודע איזה "מותרות" אתה חושב שתפסיד, בדור 6 דווקא יש הרבה יותר מזה...

אז אני לא רוצה להפריע לך להתבאס מראש, אבל לפחות תספר לי למה. אולי התוספת של SD ומסך (עם דיבורית במקרה שלי) מבאסת אותך? אולי תוספת של כ"א לברכיים? אולי תוספת ה- XDS?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חיישני גשם, חיישני אורות, TPMS ללחץ אוויר בגלגלים, להמשיך ? :) [מראה מתכהה יש?]

ה ESP לא ניתן לניתוק מלא שזה לדעתי חסרון.

בקשר למערכת, יש לי כיום מערכת תואמת שעושה בית ספר למקורית...

כוללת דיבורית BT (עם ממשק מלא על המסך) , כניסה והטענה לאייפון (2 כניסות לאייפון למעשה), 2 כניסות SD, כניסות USB ,מקלט טלויזיה, GPS (שמתפרץ למוזיקה במקרה הצורך) ,מצלמת רוורס ,DVD וכו'...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

צודק. עברתי כבר שני רכבים אז שכחתי מזה לגמרי. ועדיין, זו בחירה של היבואן עם איזה אבזור להביא את הרכב, ובהתחשב בזה שהרכב היום זול יותר, הבחירה נראית לי חכמה, מה גם שמבחינתי, האבזור הנוכחי עדיף על חיישן גשם/אורות. לחץ אוויר דווקא נחמד אם היה (משום מה יש בפאסאט).

מה שחסר לי באמת זה מראות מתקפלות חשמלית, אבל נאמר לי שזה FEATURE יקר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הג'טה האמריקאית היא דגם LOWCOST במיוחד אשר מיוצר במקסיקו ושונה גם מבחינת שילדה ומכלולים אחרים.

מי שמעוניין יכול לקרוא:

http://blog.caranddriver.com/european-and-u-s-2011-vw-jettas-the-differences/

גם הג'טה הנוכחית מיוצרת במקסיקו, בעיקר משיקולי עלויות ולכן היא מוצעת במחיר נמוך משל הגולף.

מה שמעניין, שבניגוד לגולף, אף דגם של הג'טה לא זכה להצלחה למן היום בו הוצגה בשנת 80', מה שהביא את פולקסווגן להחלפת השם ב 92' (ונטו) וב 98', ורק הדגם האחרון חזר לשם של דודה רומניה..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הג'טה הצליחה אך ורק בארצות הברית ושם היא פופולארית למדי, הרבה יותר מהגולף לדוגמה.

גם בארץ ולמרות תמחור גבוה יחסית הג'טה הנוכחית הצליחה לא רע, בעיקר לאחר הורדת המחיר (והאבזור) כדי שיתאים ללקוחות הליסינג.

פורסם
צודק. עברתי כבר שני רכבים אז שכחתי מזה לגמרי. ועדיין, זו בחירה של היבואן עם איזה אבזור להביא את הרכב, ובהתחשב בזה שהרכב היום זול יותר, הבחירה נראית לי חכמה, מה גם שמבחינתי, האבזור הנוכחי עדיף על חיישן גשם/אורות. לחץ אוויר דווקא נחמד אם היה (משום מה יש בפאסאט).

מה שחסר לי באמת זה מראות מתקפלות חשמלית, אבל נאמר לי שזה FEATURE יקר.

אפשר לייבא את החלקים ולבצע הסבה דיי בקלות,

אני אישית שיניתי גישה בנושא המראות - משאיר את המראות פתוחות כי אני מעדיף שיפוצצו לי מראה מאשר יפגעו בפח של הרכב.

אם המראה סגורה יש לטמבלים יותר מקום להתקרב לרכב .

גם הג'טה הנוכחית מיוצרת במקסיקו, בעיקר משיקולי עלויות ולכן היא מוצעת במחיר נמוך משל הגולף.

מה שמעניין, שבניגוד לגולף, אף דגם של הג'טה לא זכה להצלחה למן היום בו הוצגה בשנת 80', מה שהביא את פולקסווגן להחלפת השם ב 92' (ונטו) וב 98', ורק הדגם האחרון חזר לשם של דודה רומניה..

בארה"ב הצליחה מאוד, באירופה לא.

אגב, יש גם כיום וונטו, לדעתי זה משהו כמו פולו עם בגאז'. עוד לא החלטתי.

volkswagen-vento-photos.jpg

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
****אני אישית שיניתי גישה בנושא המראות - משאיר את המראות פתוחות כי אני מעדיף שיפוצצו לי מראה מאשר יפגעו בפח של הרכב.

אם המראה סגורה יש לטמבלים יותר מקום להתקרב לרכב .*****

מעניין, לא חשבתי על זה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

עוד כמה חודשים אני מחליף את הרכב הצמוד שלי וחשבתי על הג'טה החדשה.

קראתי כאן את דעות חברי הפורום ואני חייב לציין שעלו בי חששות מסוימים. אבל כדי לא להסתמך על דעתם של אנשים שאין לי מושג עד כמה עמוק הידע שלהם או שהם סתם לא מסמפטים את היבואן המקומי, החלטתי לבדוק את העניין לעומק.

הרמתי טלפון אל מחלקת השיווק של צ'מפיון ושם נאמר לי שהדגם החדש יגיע בסביבות אוקטובר השנה וכי רמות הגימור שיגיעו לארץ עדיין לא גובשו סופית (לכן לא ברור לי מדוע היו כאן כמה שכבר הצהירו ש"הג'טה החדשה תהיה פחות מאובזרת" - האם אתם יודעים משהו שאנחנו לא - או שזו סתם השמצה מתוך תחושת בטן?).

לגבי הביקורות: פשפשתי קצת באינטרנט והבנתי שהדגם האמריקאי הוא זה שקיבל ברוב המקרים ביקורות לא מחמיאות. עוד הבנתי שהדגם האירופאי (זה שיגיע לישראל) שונה לגמרי וזה כנראה מה שמסביר את המחמאות שהוא קיבל מכמה מגזינים נחשבים כמו "אוטוקאר" או "אוטובילד" למשל. עדיין לא התפרסמו מבחנים מקומיים של עיתונאי רכב ישראלים, אז נראה לי שאחכה בינתיים לראות מה הם יכתבו על הג'טה החדשה ולתג המחיר שיחשף לקראת אוקטובר (עד אז "נמשוך" עם הגרוטאה בת השלוש...).

דרך אגב, מבחינה אישית אני חושב שהג'טה נראית ממש טוב! (ממש בייבי פאסאט...).

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

נאלץ להקפיץ את השרשור - מתי באמת מגיעה הג'טה החדשה לארץ? למישהו יש מושג? צפי?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
חיישני גשם, חיישני אורות, TPMS ללחץ אוויר בגלגלים, להמשיך ? :) [מראה מתכהה יש?]

ה ESP לא ניתן לניתוק מלא שזה לדעתי חסרון.

בקשר למערכת, יש לי כיום מערכת תואמת שעושה בית ספר למקורית...

כוללת דיבורית BT (עם ממשק מלא על המסך) , כניסה והטענה לאייפון (2 כניסות לאייפון למעשה), 2 כניסות SD, כניסות USB ,מקלט טלויזיה, GPS (שמתפרץ למוזיקה במקרה הצורך) ,מצלמת רוורס ,DVD וכו'...

למה שמישהו ירצה לכבות את הESP בהנעה קדמית ?? אפילו אם תנסה לנהוג במסלול זה לא יעזור לך וכמובן אי אפשר לדרפט עם הנעה קדמית (רק להחליק לרגע עם בלם יד שזה סתם לדפקו את האוטו והצמיגים בלי שום סיבה)

פורסם
למה שמישהו ירצה לכבות את הESP בהנעה קדמית ?? אפילו אם תנסה לנהוג במסלול זה לא יעזור לך וכמובן אי אפשר לדרפט עם הנעה קדמית (רק להחליק לרגע עם בלם יד שזה סתם לדפקו את האוטו והצמיגים בלי שום סיבה)

מה לא שמעת ההנעה הקדמית של הגולף היא כמו ההנעה האחורית של ב.מ.וו רק הפוך, אפשר לעשות דריפטים ברוורס :)

haters will hate

פורסם
מה לא שמעת ההנעה הקדמית של הגולף היא כמו ההנעה האחורית של ב.מ.וו רק הפוך, אפשר לעשות דריפטים ברוורס :)

אני גם חשבתי פעם שאפשר לעשות דריפטים ברוורס :x אבל אז יש לך היגוי אחורי

פורסם

העולם לא מתחיל ונגמר בדריפטים. בשלדת הנעה קדמית טובה יש רפרטואר נרחב של משחק על ומעבר למגבלות, המסתייע מן הסתם ב-ESP המאפשר ניתוק מלא. אתה מוזמן לנסות מיני קופר(רצוי S), קליאו ספורט, אקורד טייפ R או פיז'ו ספורטיביות משנות השמונים/תשעים על מנת להבין.

ובהתייחס להערתך על הבלאי, דריפטים מן הסתם לא מייצרים שום בלאי; הדיפרנציאל, הציריות, המיסבים, הצמיגים....

בוקר טוב ידידי. Reality check.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...