Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על הלוחית מקדימה , לפי דעתי אין בעיה חוקית וגם לא בעיה פיזית כי ללוחית קידמית אין תאורה .

אל תשכח שיש מכוניות שיוצאות ככה מהיבואן .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
301. (א) לוחיות-הזיהוי יותקנו על הרכב אחת מלפנים ואחת מאחור במקומות המיועדים לכך

על ידי היצרן, ובאין מקום כזה - לפי הוראות רשות הרישוי.

מתוך תקנות התעבורה.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
מתוך תקנות התעבורה.

העניין אצלי שאין מקום קבוע אצל היצרן.

בארה"ב אין חובה על לוחית קדמית.

משמע היבואן בחר איפה להתקין אותו,אז אני בא מנקודת הנחה שאם שוטר עוצר אותי כמה הוא יחפש וכמה זה יפריע לו בעין?

פורסם
העניין אצלי שאין מקום קבוע אצל היצרן.

בארה"ב אין חובה על לוחית קדמית.

משמע היבואן בחר איפה להתקין אותו,אז אני בא מנקודת הנחה שאם שוטר עוצר אותי כמה הוא יחפש וכמה זה יפריע לו בעין?

אתה מדבר על הקאווליר ? אני כמעט בטוח שגם מקדימה המקום שבו נמצא המספר זה מקום שהיצרן תכנן ושזה באמצע הקטע עם הפסים בבמפר ושם עצרו את הפסים (אבל לא זוכר בוודאות)

פורסם

לא אין שם מסגרת מיוחדת למספר.

הרכב שפיצי בחלק הקדמי,אז חשבתי למה לא להזיז את הלוחית הצידה ולתת לחלק השפיצי לבלוט החוצה :wink:

פורסם

אני די בטוח שראיתי מתישהו רכב דומה לשלך עם לוחית בצד... זה היה ממש מזמן אני לא יודע אם זה חוקי או לא... בעקרון אם אין מסגרת או מקום יעודי לכך (הגיוני אם אתה אומר שבאמריקה אין חובת לוחית זיהוי קדמית) אז אני לא רואה בעיה לשים בצד

האלפות באות עם לוחית בצד

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אכן, אך האלפות הייצרן ממקם אותן בצד

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם תוכל להעמיד את המצלמה איפשהו ולצלם את הרכב עם המספר ובלי המספר אני אוכל לערוך לך את התמונה שנראה איך זה יראה בצד

אף פעם לא ראיתי קוואליר עם מספר קדמי בצד זה יכול להיות נחמד שהקדימה "חשוף"

ובתכלס אם זה לא עבודה קשה מה הבעיה לעשות את זה ואם יגידו לך בטסט שיש בעיה לסדר? הסיכון היחיד זה ששוטר יעצור אותך ויגיד לך לסדר ולעשות שוב טסט ואז זה איזה 200 שקל שהלכו.

אגב הפנסים הקדמיים אצלך בתמונת פרופיל זה המקוריים ? כי אני זוכר שהקאווליר מהצורות החדשות יש רק עם פנס מלא (כאילו לא כמה פנסים בתוך עיגולים בתוך הפח) ועם פנס קדמי ממש מכוער

• תוכן חדש...