רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
ראיתי את הרכב אתמול,חיצונית הרכב נראה שמור,נוסע יפה,אין מכות מיותרות או פלסטיקה שבורה. סה״כ הרכב נראה בסדר גם הק״מ סביר והיד נמוכה ואפשר גם לרדת במחיר. רק ה״צבע זקנים״ הזה(נחושת/זהב) מבאס לי ת׳xxx. ברכב רגיל כבר מזמן הייתי ממשיך הלאה,אבל בגלל שזה רכב נדיר ואני לא יודע אם נשארו כאלה במצב נורמלי. אני מתלבט מה לעשות. אני רוצה את האוטו אבל לא אוהב את הצבע. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב הסיפור קצת מוזר אני נוסע לי על גשר ועושה עקיפה קטנה במהירות המותרת 80 לצורך העניין. ואחרי שאני עוקף את המשאית, אני רואה בצד ימין שלי צלם עם מצלמה גדולה וגבוהה, כלומר עם רגלים כאלה על הכביש. ואני רואה שהוא מצלם אותי כמה פעמים ע"י הבהוב של הפלאש של המצלמה שלו (זה היה באור יום) ראיתי רק את הנורה של המצלמה. וממש ראיתי אותו עוקב אחרי עם המצלמה ומצלם לו כמה תמונות. הוא צילם עוד מכונית מאזדה 6 חדשה אבל עלי ממש התמקד והכל קרה בשניות חשוב לציין. מותר לו בכלל לצלם אותי ? האוטו שלי הוא B4 2008 נקי ויפה ואולי הוא עושה כתבה והוא מחפש רכבים שנראים טוב אולי אני יודע הוא היה נראה לבוש כמו אלה שמודדים רוחב כביש, ומידות של בתים שלא חרגו מהשטח שלהם. מה זה לדעתכם ?…
הודעה אחרונה מאת סלמונלה, -
למרות ההצלחה של מאזדה בקרב משפחות שמתי לב שבקרב המוניות ורכבי משטרה/צבא ניכר הכישלון החרוץ של המאזדות. אומנם אני לא חובב מאזדה ומבחינתי הסיבה מובנת למה הרכב לא הצליח להיכנס למגזר השירות הציבורי. מכיוון שלא כולם חושבים אותו הדבר לשמחתנו ברצוני לדעת למה אתם חושבים ככה(אם בכלל). נ.ב אני לא מדבר על רכבי ליסינג שכורים.
הודעה אחרונה מאת falou, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן אני חדש בקונצרן vag יש לי סיאט איביזה 2011 אני רוצה לשמוע איזה מוסך מורשה (על סמך הנסיון הרב שיש פה לחברי הפורום) מומלץ ללכת אליו לטיפולים באיזור הצפון .. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת georgesh, -
- 7 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ערב טוב לכולם. קודם כל ,ברשותי גלאי מסוג ולנטיין 1 שנקנה מבחור מהפורם. בכל הנסיעות שלי המכשיר היה שקט [לא זיהה] וגם שזיהה משהו,זה היה לשניה או לשוא [דלת של סופר]. אז ככה, בבדיקה באתר המקורי לפי הסיראל אין לי שום עידכון. והתוכנה של המכשיר היא 3.825.העדכנית היא 3.872? לא כתוב באתר עידכונים כי זה רק על המכשיר?זאת אומרת שאני צריך "צריבה"? בגלל זה הגלאי מצפץ פעם אחת בלבד ולא ממשיך כמו אחרים[ממשיך לצפצף עד למצלמה/דבורה]? כיול המכשיר האחרון עשה לפי מדריך זה : http://www.motorica.net/viewtopic.php?t=4444 מדריך זה נכון? תודה רבה לכל העוזרים,הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובות.
הודעה אחרונה מאת tomerR, -
מבזק בדה מרקר. הם נורמלים?
הודעה אחרונה מאת guyst, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
"השלב הבא במלחמה בעברייני התנועה - אם נהגתם במהירות גבוהה, תיחשבו לעבריינים. במסגרת מדיניות של המשטרה, עברייני תנועה יאזקו כמו פושעים ויבלו 24 שעות בתא המעצר" לכתבה המלאה http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/261/664.html?hp=1&cat=402&loc=5
הודעה אחרונה מאת djgabi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 19.3 אלף צפיות
שלום לכם, אני אספר לכם את הסיפור של הטסט מס' 3 שהיה לי היום (מצטער אם זה ארוך) היה לי היום טסט שהיה אמור להתחיל ב7:10. עשיתי שיעור לפני והכל היה מעולה, גם אתמול וגם היום נהגתי כמו לא יודע מה, פשוט תותח! היום אני מגיע למשרד הרישוי בירושלים ומחכה לטסטר. הוא לא מגיע אז צריך ללכת לאסוף אותו, מפה מתחיל הדרעק! אני הולך עם עוד איזה מישהו שהיה פעם טסטר, מקפיץ אותו למקום שאני אוסף ממנו את הטסטר ואז אני מגלה שזה אותו טסטר שהכשיל אותי על לא עוול בכפי בטסט הקודם! (עשיתי חניה ועליתי על המדרכה כשיש שלט חניה עם שתי גלגלים. הטסטר בלם אותי וצעק עליי. מאותו הרגע הטסט השני כבר היה היסטוריה). אמרתי בסדר לא קרה כלום, אני נוהג מעולה ואין מצב שאני לא עובר. הטסטר איחר באיזה 20-25 דק'…
הודעה אחרונה מאת חי_על_הצד, -
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
ערב טוב, האם מישהו יודע איפה אשר ליקנות לחצנים לשלט של אזעקה מסוג טיוטה השלט שלי הוא 3 לחצנים מצאתי מישהו שמוכן לימכור לי 3 לחצנים ב150 שקל יש מישהו שיודע איפה אפשר לברר עוד בלי קופסא ובלי כלום רק לחצנים תודה
הודעה אחרונה מאת eyal177, -
שלום לכולם, אני צריך ביטוח חובה ומקיף לסקודה אוקטביה 2007. (אני נהג צעיר וחדש) הבעיה שביטוח מקיף עולה לא פחות מ10000 שקל!!! (והחובה עוד 3000) מה אני עושה? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת chesy, -
- 2 תגובות
- 792 צפיות
רשום שזה אודי TT RS אבל לא מצאתי את זה בשום מקום... והאוטו הזה יגיע לארץ? http://germancarpic.com/wp-content/uploads/audi_tt-rs2_450-4e260950d8b47.jpg
הודעה אחרונה מאת tastasalg, -
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הייתי בתערוכת מכוניות של סיאט לפני כמה ימים ורציתי להתעייץ איתכם לגבי משהו... סיאט איביזה SC 2009 ידני,5הילוכים נפח מנוע 1600 לעומת סיאט איביזה SC 2011 ידני, 5 הילוכים 1200TSI. אני שאלתי את הנציג בחברה למה המכונית החדשה היא לא 1600? התשובה שלו הייתה כזאת,מנוע הTSI הוא מנוע טורבו וטוב יותר מהמנועים של הסיאט הישנות יותר, בנוסף הכוח תאוצה(מומנט מירבי ) גבוה יותר משל הסיאט ה2009\2010 ולכן מבחינת מהירות שתי המכוניות שוות והסיאט החדשה אפילו גוברת עליה. עכשיו רציתי לדעת אם זה באמת נכון ? בהשוואה אני מדבר על שני רכבים חדשים והמשקל שלהם זהה.
הודעה אחרונה מאת 2fast4u4ever599, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום. לאחרונה יצא לי לראות הרבה פעמים את הפרסומת על המכונית ניסאן אקו מיקרה שהסלוגן הוא "דלק? רק פעם ב..." (המפרסמים עשו עבודה טובה זה נכנס לי לראש). מצוין שם שצריכת הדלק של המכונית הוא 21.7 ק"מ לליטר. רמת הזיהום היא 2 או 3 (אני מניח שזה קשור איכשהו בצריכת דלק?). הייתי רוצה לדעת האם הנתון 21.7 ק"מ לליטר הגיוני או שזאת עבודה בעיניים? כי אם כן זאת נשמעת כמו מכונית חסכונית מאוד.
הודעה אחרונה מאת shimsag, -
קניתי לפני שבועיים צעצוע שאני מאוד מאוד אוהב (סידרה 3 קופה 2.5 ליטר) וכשאני נוסע בה אני מרגיש שהיא נותנת לי הרבה אהבה ואני בתמורה אתן לה,טיפולים אייכותיים בזמן,שטיפות ידניות,שימוש בחומרים משמרים לתא הנוסעים ולצבע באיכות הגבוהה ביותר. אך לצערי כל זה יורד לטמיון,כאשר אני מגיע לקניון או לכל חנייה ציבורית אחרת,אנשים מניחים את תיקים שלהם על הרכב,נשענים, פותחים דלתות,(כבר יש לי 2 סימנים קטנים לאחר 2 ביקורים בנמל תל אביב) הפיתרון הוא לא לנסוע למקומות כאלו עם הרכב,אבל א.זה מטופש הלא אני משקיע זמן ומיטב כספי ברכב שלי,אני רוצה לנסוע עליו לאן שארצה. ב.העסק שלי מתבסס סביב מקומות עמוסי אדם(כמו קניונים) כך שאין באפשרותי לא להגיע עם הרכב. איך אפשר למנוע את התופעה? מה עושים?,…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, מדובר בסיטרואן C5 2004 נפח 2000 סמ"ק בנזין. מדובר בנהג חדש בן 17, ההצעה שקיבלנו הייתה 3050 ש"ח לחובה(אין צורך במקיף כבר יש) אשמח להצעה לחברת ביטוח שתבטח בזול ביטוח חובה. פרטים על הנהג העיקרי: בן 40 ללא עבר של תביעות ביטוח ב10 שנים אחרונות וללא שלילה ב10 שנים אחרונות. הנהג הצעיר: בן 17 נהג חדש. תודה.
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נגנב רכב ! מסוג פולקסווגן גולף קבריולט שנת 1987 מספר הרכב 86-992-87 צבע לבן מבריק ! הרכב לאחר צבא חדש ג'אנטים חדשים הרכב מנצנץ פשוט נגנב מאיזור ראשון לציון מחניית טיב טעם בשעה 3וחצי עד 4 בצהריים ! כל מי שיכול לעזור במידע כלשהוא יבורך מי שיוביל לגנב אף יתוגמל ! מספרי טלפון לירן - 0549260766 סרגי - 0528392363
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
הכותרת אולי נראת נגד נשים אבל היא ממש לא. אם זה היה גבר, הכותרת הייתה זהה רק בלשון זכר. בכל אופן, לפני כרבע שעה אני חוזר מאיזור התעשיה של חולון לכיוון בת ים, כשיש שני נתיבים בכביש. אני נוסע בשמאלי על מנת לעקוף, והיא (ללא איתות כמובן) נכנסת לנתיב עליי, למרות שאני צופר לה כמה וכמה פעמים, ממש על הרכב שלי. תוך שניה סטיתי מעט שמאלה (כמה שניתן) והאצתי. במזל היא לא נכנסה בי. לאחר מכן ראיתי שהיא מראה לי אצבע שלישית במראה ומתחילה איתי במשחק של חתול ועכבר, יושבת לי על הזנב (כמובן שאני נוסע רגוע, ולא מעיז אפילו לשניה "לשחק" איתה במהיר ועצבני). לאחר מכן כשהיא עקפה אותי (אחרי כמה דק', והחלון שלי פתוח), היא צועקת לי "הומו" ומראה לי אצבע שלישית. אני בתגובה אמרתי לה "המספר שלך רשום"…
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 34 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אחרי לא מעט ניסיונות בין תחנות הדלק המובילות (דלק,סונול,פז) הגעתי לבד למסקנה שדלק פז מעול בתוספים אחרים שיותר זולים מהבנזין עצמו, הנה כמה דוגמאות 1. ב3 רכבים שונים שהיו ממולאים בדלק "פז" בשנים האחרונות ועברו לתחנת "דלק" בגלל המלצה שלי אמרו לי שהנסיעה והביצועים של המנוע עלו בהרבה, דוגמאות: "האוטו עכשיו הרבה יותר סוחב, אני נותן גז הוא עף" "לוקח עכשיו יותר זמן לדלק להיגמר ממה שהייתי רגיל" "האוטו פתאום סוחב, מקודם הוא היה הרבה פחות חזק" "המנוע יותר שקט עכשיו וגם נוסע יותר טוב" 2. שימו לב שרוב המבצעים שאתם מקבלים ממקומות עבודה, סופרים וכו' הנם לתחנות פז בלבד, מעניין למה רק הם מרשים לעצמם לעשות את כול ההנחות של ה30-50 אגורות לליטר בנזין תגידו לי מה אתם חו…
הודעה אחרונה מאת liranbishop, -
-
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם עקב התקנת אביזרים כמו סטריאו וכו' היבואן יכול להתנער מאחריות על רכב ? בלי קשר לבעיות שנבעו עקב התקנת האביזרים ,כמו בעיות מנוע ו/או גיר/מזגן וכו'
הודעה אחרונה מאת Ryan OReily, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
או שאולי בגלל שאף פעם לא קניתי רכב ספורט, תמיד החזקתי רכבים קטנים וחסכוניים (פיאט פונטו, עכשיו 207 לפני זה קליאו) ורכב אחד לעבודה+ קצת שטח (היילקס) אבל תמיד אחרי רכיבה על האופנוע שלי הרכבים מרגישים לא זזים שזה כבר מעיק. עוד מישהו נתקל בתופעה? אה ולפני שיגיבו לי, כן אני בן ז*נה אופנוען. סבבה?
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 26 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לפני חודש מכרתי את הרכב לאחד בדואי שאני מכיר ולא עשינו העברת בעלות והרכב עדיין על שמי ובנוסף לכל הוא עוד חייב אלפיים שקל. אני כבר שלוש שבועות מתקשר אליו בשביל לעשות העברת בעלות או שהוא מסנן אותי או שהוא כל פעם זורק לי חארטה אחרת,כמו "תחכה עוד יומיים אני רוצה שאחותי תחזור מחו"ל נעביר את זה על שמה..." "הרכב עכשיו בצפון והוא אמור לחזור מחר.." קיצר אמרתי לו שאם עד יום חמישי הרכב לא עובר בעלות אני מוריד אותו מהכביש. מה עליי לעשות? יש הצעה למישהו? ואם אני יוריד את הרכב מהכביש אני יוכל להחזיר אותו אחרי זה? תודה.
הודעה אחרונה מאת סלמונלה, -
-
מישהו יכול להסביר לי למה הם חושבים שזה יעזור לתרבות הנהיגה המגעילה שיש בארץ? הם לא מבינים שמי שנוהג חרא ב17 ינהג חרא גם ב30? http://www.mako.co.il/cars-cars-news/local/Article-0c3eebafef14131006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498
הודעה אחרונה מאת Toblerone, -
שלום. הזמנתי שירוקו 1.4 160 כ"ס עם גג פנורמי בהזמנה מיוחדת ממימון ישיר דרך צאמפיון לפני כ 3 חודשים הבטיחו לי שהרכב יגיע באמצע יולי שלשום קיבלתי טלפון שהרכב נכנס לארץ ומהרגע שאני יעביר את שאר הכסף תוך 14 ימי עבודה אני מקבל את הרכב (כמובן ששילמתי מקדמה בהזמנה). אתמול שילמתי את שאר הכסף בבוקר בצהריים מתקשרים אלי להגיד לי שחלה טעות והרכב שהומן לא עלה על המכולה מה עושים ????? הם הציעו לי כפיצוי רכב חלופי והם יזמינו שוב ויזרזו את זה הפעם (שזה אומר משהו כמו חודש וחצי) שזה לא קרוב אפילו לפיצוי הולם. הם גם הציעו לי לקחת את השירוקו מנוע 2.0 בתוספת של 16,000 במקום 33,000 ואני בכלל לא רוצה את ה מנוע 2.0 מה כדאי לעשות לתבוע או לחכות שוב או לבטל???????
הודעה אחרונה מאת RK, -
- 3 תגובות
- 821 צפיות
שלום חברים. אני צריך חוות דעת על המקום הזה מבחינת מקצועיות ואמינות. הסקאלה בפיג'ו לא פועלת ומהמוסך שלי אמרו לפנות אליו. לפי מה שבדקתי בירושלים אין עוד מקומות שמתעסקים עם סקאלות, אבל לא בא לי שיפרקו חצי רכב בגלל חוסר מקצועיות. האם מישהו שמע דברים על המקום הזה? טיפל שם? אשמח לתשובות ותודה למגיבים.
הודעה אחרונה מאת adielretro, -
קניתי רכב הונדה יבוא אישי מארה"ב. נאבד לי הרישומון יבוא מה עושים. בלעדיו אי אפשר לעבוא תקינה בארץ. תודה.
הודעה אחרונה מאת eli1817, -
גריסה של מכוניות 1 2
מאת ברק פחימה- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חבר שלי חזר מארצות הברית וסיפר לי ששם הם מקבלים איזה 3000 או 4000 דולר, דולר!!! על זה שיגרסו להם את האוטו. למה בארץ אין דברים כאלה?!?!
הודעה אחרונה מאת מוטי צירובין, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
או שעדיף לקנות את זה עם הצינור המתרומם? (נשמע לא טוב...) דיגיטלי לעומת:אנלוגי
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
- 2 תגובות
- 740 צפיות
אחרי ניסיון להזמין מליסינג את האוקטביה ואחרי ששמעתי סיפור על אדם שרצה להזמין סקודה מליסינג וחיכה 4 חודשים ובסוף נודע לו שאין סיכוי שיקבל ושיבחר רכב אחר, אני שואל, למה? תור כל כך ארוך? במקרה שאני מזמין עכשיו מליסינג, מה הסיכוי לקבל את הרכב בחצי השנה הקרובה? תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת ג'וני בוי, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני צריך להעביר דירה חלקית ויש ברשותי נגרר. בנוסף יש לי פיז'ו 205 עם תפוח מאחורה אליו אני יכול לחבר את הנגרר. השאלה היא כזאת, האם הרכב הצנוע הזה מתחילת שנות ה-90 של המאה הקודמת יצליח לעמוד בעליות ובירידות מירושלים למרכז הארץ? האם אתם רואים בעיה עם העניין? תודה.
הודעה אחרונה מאת Platinum, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם רכשתי רכב חדש חדש. עדיין לא קיבלתי אותו אבל קיבלתי את מספר הרישוי שלו והוא מסתיים ב 73 ממה שיצא לי לראות על הכביש יש רכבים כבר עם הסיומת 75. מה זה אומר לגבי הרכב? האם זה אומר שפשוט הוא נמצא בארץ מזה מספר חודשים?
הודעה אחרונה מאת asaf999,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 274 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- danielos
- ays
- אלעדיקו
- amosbmw
- yor2
- מחכה
- שחר 1
- Loder
- איס מן
- YaronNahum
- falou
- אביתר א.