Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"השלב הבא במלחמה בעברייני התנועה - אם נהגתם במהירות גבוהה, תיחשבו לעבריינים. במסגרת מדיניות של המשטרה, עברייני תנועה יאזקו כמו פושעים ויבלו 24 שעות בתא המעצר"

לכתבה המלאה

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/261/664.html?hp=1&cat=402&loc=5

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ומה בדיוק רע ברעיון הזה? בארה"ב הנוהג קיים זה מספר שנים בהרבה מדינות. נהיגה או רכיבה במהירות גבוהה מ 100 מייל לשעה (160 קמ"ש) נחשבת אוטומטית לנהיגה פרועה המסכנת בני אדם והעונש בגינה הוא מאסר אוטמטית על המקום עד הבאתך לפני שופט.

מה רע בכתבה כאן בדיוק? המאסר יהיה על מעבר באור אדום, חציית קו לבן רצוף או עברות חמורות אחרות המסכנות חיי אדם.

סורי, אבל לנהוג 160 קמ"ש או 203 קמ"ש איפה שמותר 90 זה לא בדיוק עניין של מה בכך. אזה אני מודה שאני נוהג לפעמים 100-110 קמ"ש בכבישים שמותר 90 קמ"ש אבל זה עדיין רחוק מ160 קמ"ש או 203.

אולי בימינו שכל יום כמעט נהרג אדם על הכבישים אולי זה יעזור לרסן את אופן הנהיגה הפרוע של הישראלי החייתי שחושב שהכביש שייך לאבא ואמא שלו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
עוד סיבה טובה להתחיל להתמגן!

+1

ועוד כמה תווים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

Cerebral Cortex:

מה שרע ברעיון הזה הוא שחוץ מפופוליזם ותדלוק מכונת הפרופגנדה של אכיפת המהירות אין בו דבר וחצי דבר. רמזור נאכף במצלמות - לא יהיו מעצרים. קו לבן כמעט ולא נאכף בכלל. הלכה למעשה כל מה שיהיה פה זה מעצר עברייני מהירות.

הדברים האלה:

אולי בימינו שכל יום כמעט נהרג אדם על הכבישים אולי זה יעזור לרסן את אופן הנהיגה הפרוע של הישראלי החייתי שחושב שהכביש שייך לאבא ואמא שלו.

הם עוד הוכחה ליעילות מכונת הפרופגנדה. קודם צריכים להוכיח שיש קשר בין ענישה להרתעה ולהפחתת עבריינות. אם לא הוכיחו את זה בפלילים, איך אתה מצפה שזה יעזור בעבירת המהירות, אשר בהתאם לדינים הקבועים בארץ אין בה כל היגיון והיא בגדר גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ומה בדיוק רע ברעיון הזה? בארה"ב הנוהג קיים זה מספר שנים בהרבה מדינות. נהיגה או רכיבה במהירות גבוהה מ 100 מייל לשעה (160 קמ"ש) נחשבת אוטומטית לנהיגה פרועה המסכנת בני אדם והעונש בגינה הוא מאסר אוטמטית על המקום עד הבאתך לפני שופט.

מה רע בכתבה כאן בדיוק? המאסר יהיה על מעבר באור אדום, חציית קו לבן רצוף או עברות חמורות אחרות המסכנות חיי אדם.

סורי, אבל לנהוג 160 קמ"ש או 203 קמ"ש איפה שמותר 90 זה לא בדיוק עניין של מה בכך. אזה אני מודה שאני נוהג לפעמים 100-110 קמ"ש בכבישים שמותר 90 קמ"ש אבל זה עדיין רחוק מ160 קמ"ש או 203.

מילים כדורבנות, סוף כל סוף לשם שינוי המשטרה בארץ עושה משהו חיובי נגד עברייני תנועה שמסכנים את כולנו על הכביש.

לא יודע לגבי שאר ארה"ב אבל במחוז וושינגטון ידוע לי שתקנות מאוד דומות לאלה נאכפות כבר קרוב ל10 שנים ואחוז התאונות באיזור, וכתוצאה מכך מקרי המוות, ירדו בצורה משמעותית בשנים האחרונות, לכן אין סיבה שלא ליישם אותם גם בארץ.

ח"ח למשטרת ישראל.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

חייב להסכים עם דבריו של rk

פורסם

סרברל - זה לא יעזור לרסן שום אופי נהיגה פרועה כי רוב העבירות לא קשורות למהירות בכלל.

לדעתי מדובר בעיקר בהפחדות של המשטרה, לא יותר מזה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

ואני מקווה שהדבר דווקא לא יהיה תלוי בשיקול הדעת של השוטר (וכי עבד יימלוך...)

נו באמת, כל עו"ד תעבורה מתחיל ינקנק את המשטרה תוך 5 דקות, כל מה שצריך זה הגשת עירעור על הדו"ח והנשאם זכאי עד שיוכח אחרת.

כמו כן אני לא רואה איך המשטרע ממציאה סיבה לשיבוש הליכי משפט על עבירת מהירות ככה שאין סיבה להשאיר את הנאשם במעצר (ולא, סיכון הציבור לא תופס פה כי הנאשם יכול לקבל שלילה מנהלתית)

פורסם

בינתיים, אנשים עוברים באדום, דורסים, בורחים ולפעמים יוצאים מזה מבלי לראות תא כלא מבפנים.

אז עכשיו על מהירות יכניסו לכלא?!

יש שם מישהו אחד שיש לו את ההסמכה המתאימה להציע רעיונות שבאמת יובילו לצמצום בעבירות תנועה ותאונות, מישהו שלקח רעיון, חשב עליו, בנה סטטיסטיקה, חישב קצת הסתברויות וכמויות ואז יצא עם זה לתקשורת?

זה נראה כאילו כל פעם מישהו שומע איזה משהו שנזרק ברחוב ובא עם זה ישר לתקשורת, אפילו דרך המח זה לא עובר, מהאוזן ישר לפה(ולכתבים)

פורסם

כבר שנים שאני לא רושם בפורום הזה

אבל על זה אני חייב להגיב

ואני אנסה למתן את עצמי בכדי שכספר לא יתן לי שוב פעם אזהרה.

כל המהלך הזה של המשטרה הוא מהלך של עוולים, חוסר שכל ואף טיפשות.

התאונות בארץ קורות בגלל שבתיכון מלמדים אנשים לעבור טסט ולא באמת לנהוג!

זה כלל לא קשור למהירות. אנשים לא יודעים כללי נהיגה בסיסיים!

חוסר כבוד בכביש! וכל אחד שיש לו מאזדה מליסינג חושב שיש לו מינימום קונינגסג.

ולכל העילגים מעליי שרשמו "כל הכבוד..." "זה בשבילך" בארצות הברית זה גם ככה"

חרטא בלטה.

אנשים פה צריכים להתחיל להתנהג עם תרבות נהיגה מינימלית.

ובארצות הברית יש תרבות מוטורית הכוללת מסלולי מירוצים מסודרים

אפשרות לשדרג רכבים

ולכן יש מקום מסודר לעשות את זה ולכן יש צדק באכיפה כזאת.

למה אנשים חובבי נהיגה צריכים להרגיש כפושעים??

במדינה מערבית מודרנית ומעפנה כמו ישראל

הכי קל לבוא ולומר אסור!

אסור לנהוג מהר - תלך לכלא

אסור לשפר רכבים - נוריד אותך מהכביש

תפתחו את העיניים - קורעים אותנו בדלק

קורעים אותנו בשכירות

קורעים אותנו במס הכנסה

ואפילו קורעים אותנו בקוטג'.

אז סבבה

מה מקבלים בתמורה?

אפשרות לעסוק בתחביבים המוטוריים שלנו? חחחח

בטחון? חחחחח

גב כלכלי לעת זקנה? חחחח

מנהיגות ישרה שדואגת לאזרחים ולא רק לחשבון הבנק שלהם? חחחח

אפילו הנשיא שלנו הוא אנס סדרתי.

וכל זה מתחיל בתרבות העקומה שלנו.

כל הכבוד למדינת ישראל!!!!

פורסם

הבעיה אצלנו אינה רמת הענישה, אלא רמת האכיפה. אם נהג היה יודע שהסיכויים שיתפס בעבירות מסוכנות (זכות קדימה לסוגיה, בריונות נתיבים וכד') גבוהים הוא היה ננע ממנה גם אם מדובר בקנס של 100 ש"ח. כיום הנהגים יודעים שהסיכוי שייתפסו קלוש, אז הם מצפצפים גם בעבירות שהעונש עליהן כבד יחסית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
חייב להסכים עם דבריו של rk

+1

מהירות היא לא גורם המוות במדינה הזאת.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...