Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגיוני גם שתקבל הנחה של 990 ש"ח לליטר, אם תמצא מחירון שבו ליטר סולר עולה 1000 ש"ח. ועדיין תצא מופסד (במציאות משום מה ה"מחירון" מדבר על 12 ש"ח וליטר סולר נמכר בפועל כיום בערך ב 6.8 . בבנזין 95 המחירון אחיד יותר)

פורסם

מידי פעם מתפרסמים פסקי דין על נושא מהילת דלק וההענשה שניתנה. יש הרבה.

נדמה לי שבשנה -שנתיים האחרונות יהו מקרים בירושלים, היה סיפור עם בר-גאון. מקרים של מהילה בכל החברות, לכאורה יש כאלו שמופיעות יותר מאחרות. אבל גם פעם אחת זה יותר מידי.

האחריות לבדיקה היא של משרד התשתיות. למה לא מפרסמים לציבור? אמממ.. שאלה יפה. או שלא דוגמים מספיק או שמופעל מכבש לחצים של לוביסטים.

שכחתם מה היה בנץב"ג לפני חודשיים? אולי רק מסננים, אולי לא, כנראה אף פעם לא נדע.

אפשר להנחית את איכות הדלק, כדי להרויח כסף, מרגע ההכנה בבית הזיקוק, דרך המיכלית שלא תמיד נבדקת לשלמות הפלומבות, וכלה בתחנה עצמה. אהיה אופטימי ואקווה שדברים כאלו לא קורים.

יש מקרים שאנשים תובעים את החברות, זכור לי משנה שעברה מקרה של נכה שרכבה הושבת לאחר תדלוק בפז החושלים בהרצליה שרק אחרי מאבק ארוך ומתיש זכתה בדין.

חבל שאי אפשר להשיג ערכת בדיקת דלק לשימוש עצמי, כמו שראיתי אצל טייסי מסוקים בצבא, שהתדלוק בשטח היה חלק ממערך האימון המשותף שלנו איתם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
סליחה חברים אבל אני חושב שהבחור שפתח את הפוסט הוא סתם חפרפרת (4 הודעות משתמש ) , בכל מקרה אני מתדלק גם בפז וגם בדלק בכפר הירוק והאוטו מנענע חבל על הזמן . אגב אחשוף ואומר שלפני 4 שנים נתקלתי בדלק מהול בפז בכפר הירוק בוודאות . אך היום הכל מעולה שם מה גם שהתחנה כבר ממזמן לא של זכיין פרטי והכל שם הרבה יותר טוב .

גם אני מתדלק בתחנות האלה. תדע לך שהדלק בתחנה של "דלק" מעולה.

לצערי, כפי שציינתי, אני לא מתדלק שם מפני שההנחה שלי תקפה רק בפז.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

• תוכן חדש...