Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור עובד "בכיר" בתחנת דלק של פז אני יוכל לומר לכם שהכל שטויות.

קודם כל אני הייתי מתדלק בדלק דרגון 95 ולאחר שעברתי לפז מטעמי נוחות לא חל שום שינוי במצב הרכב,בצריכת הדלק שלו ובמצב הכללי שלו.

דבר שני בתגובה לשזיף שאין מי שבודק את הדלק אז שתדע שיש רשות שלמה שתפקידה לעבור מתחנה לתחנה ברחבי הארץ ולבדוק מה יוצא מן המשאבות הבדיקות שלהם נערכות אחת לרבעון לערך והם אינם קשורים לרשת כלשהי,זהו גוף עצמאי.

פורסם
מיקרונוט, למה אתה מתכוון ש"הדלק נגמר מהר יותר" ?

הייתי מזהה הבדל של 50-80 ק"מ הבדל על שלושת רבעי טנק דלק, זה היה ממש משמעותי(כמובן שמדובר על אותו סגנון נסיעה וכו').

פורסם

דבר שני בתגובה לשזיף שאין מי שבודק את הדלק אז שתדע שיש רשות שלמה שתפקידה לעבור מתחנה לתחנה ברחבי הארץ ולבדוק מה יוצא מן המשאבות הבדיקות שלהם נערכות אחת לרבעון לערך והם אינם קשורים לרשת כלשהי,זהו גוף עצמאי.

חבל שהנתונים לא מפורסמים לציבור.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

אני מתדלק בעיקר בדור אלון, אבל משתמש כל חודש בשירותיהן של לפחות שתי חברות שונות בתחנות שונות.

אני מודד את כמות הקילומטרים כל מיכל.

אני עושה מעל 25K קילומטר בשנה.

מעולם לא הרגשתי שום הבדל בין תחנות שונות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אז שתדע שיש רשות שלמה שתפקידה לעבור מתחנה לתחנה ברחבי הארץ ולבדוק מה יוצא מן המשאבות הבדיקות שלהם נערכות אחת לרבעון לערך והם אינם קשורים לרשת כלשהי,זהו גוף עצמאי.

לא בודקים את כל התחנות, אחת למספר חודשים מגיעים לבקר בתחנה ולדגום דלק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מי שממלא בפז באופן קבוע שינסה אפילו חד פעמי למלא בתחנת "דלק" וירשום כאן אם הוא חווה שינוי

אני חייב להגיד שיש משהו בדבריך.

אני מתדלק באופן קבוע ב"פז" מאחר שיש לי שם הנחה קבועה של 35 אג' לליטר דלק.

עם זאת, מספר פעמים יצא לי לתדלק בתחנות של "דלק" ו"דור אלון", ותמיד הרגשתי כאילו האוטו מגיב יותר טוב.

אני לא יודע אם זה אומר שפז מוהלים את הדלק שלהם או לא, אבל משהו בדלק של החברות האחרות עושה לאוטו הרבה יותר טוב.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

האמת היא שיוצא לי לתדלק בתקופה האחרונה ב2 תחנות דור אלון (יש לי הנחה של YOU של 20 אג') בגלל שהכרטיס של "דלק" שקניתי באגודת הסטודנטים נדפק. מאז שאני מתדלק בתחנות הללו, הרכב משום מה לא מרגיש נמרץ, והתגובה שלו מגמגת-בעיקר בהילוכים הראשון והשני. גם צריכת הדלק שלו השתנתה לרעה. הדלק יורד לפי הסמן במהירות גבוהה יותר למרות שאני מבצע את אותן נסיעות ואפילו עם פחות עצירות וכמעט שאינני נמצא בפקקים. הרכב מתוחזק בפנאטיות. יצא לי לתדלק ב"פז" ב2 תחנות והרכב הגיב לא משהו והתאמץ יותר להאיץ בהילוכים הראשונים.

אחרי שהחלפתי בחזרה ל"דלק" הרכב חזר להגיב כמו שצריך. מוזר.

נו טוב, צריך להחליף מהר את הכרטיס של "דלק".

פורסם

סליחה חברים אבל אני חושב שהבחור שפתח את הפוסט הוא סתם חפרפרת (4 הודעות משתמש ) , בכל מקרה אני מתדלק גם בפז וגם בדלק בכפר הירוק והאוטו מנענע חבל על הזמן . אגב אחשוף ואומר שלפני 4 שנים נתקלתי בדלק מהול בפז בכפר הירוק בוודאות . אך היום הכל מעולה שם מה גם שהתחנה כבר ממזמן לא של זכיין פרטי והכל שם הרבה יותר טוב .

פורסם
סליחה חברים אבל אני חושב שהבחור שפתח את הפוסט הוא סתם חפרפרת (4 הודעות משתמש)

+1 :roll:.

בזמנו היו הרבה שרשורים על איכויות הדלק בין התחנות השונות, וככל הזכור לי דובר על כך שהדלקים בתחנות השונות רובם ככולם מגיעים בדיוק מאותו המקום וכי אין כל הבדל באיכות הבנזין היוצאת את שערי בית הזיקוק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נכון איתמר, צדק בדבריך.

כל מיכליות הדלק אשר מגיעות אל תחנות הדלק הפזורות בארץ מגיעות מאותו מקום בארץ כאשר הן אטומות בפלומבות עם מספר זיהוי עליהן.

תחנה ברשת ארצית לא תמהל את הדלק, הבעיה מתעוררת כאשר הדלק מגיע אל תחנות פרטיות, המנוהלות ע"י אדם פרטי.

מנהל פרטי של תחנה יכל להוסיף למיכלים שלו תערובות שונות של נפטא, שמן וכו', לגרום למהילת הדלק, ולהגדלת הנוזל אצלו במיכלים ובכך להגדיל את הרווחים שלו.

*ובקשר לטרוולים, כך זה כל שנה בתקפת החופשה מבתי הספר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קשה לי להאמין שהתחנה של פז באזה"ת בנתניה, זאת שנמצאת מטר מבניין ההנהלה של פז (נכון לפחות לעד לפני כמה שנים) היא בבעלות פרטית. עדיין, זה לא מנע ממנה למכור בתקופה שבה עבדתי בקארטינג בסמוך בנזין כפי הנראה מהול.

בניגוד אליכם, שאתם לא באים במגע עם הבנזין בשום שלב שהוא בדרך בין המשאבה למיכל, בקארטינג כן באים איתו במגע: מתחנת הדלק משנעים אותו למסלול באמצעות ג'ריקנים שמהם מתדלקים את הקארטים וכן גם מוזגים לבקבוקי 0.5 ליטר (בהתאם לצרכי המסלול). אלו מספיק נקודות חיכוך כדי להבחין שצבעו של הבנזין היה שונה ושהוא היה מסריח במיוחד. אה, וגם הקרבורטורים של כל הקארטים שתודלקו נסתמו באורח פלא. בעקבות התקרית הזאת, התחלנו לתדלק את הקארטים בדלק שהבאנו מתחנה של "דלק" שנמצאת טיפה יותר רחוק (ביג).

חבר שפעם עסק בתחום הדלק הסביר לי שלעתים המהילה מתבצעת אף בשלב ההובלה, כך שבעל תחנת הדלק כלל אינו יכול להיות מודע לכך שהוא מוכר דלק מהול. מסיבה זו, גם אם קיימת תחנה שבה ידוע שהדלק שהיא מוכרת הוא תקין, זה עדיין לא אומר שזה תמיד יהיה המצב, כיון שכאמור: אם המהילה התבצעה בזמן ההובלה, תחנת הדלק לא קשורה לעניין ולא יכולה לפקח על זה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...