Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיר את זה על בשרי, גם אני השקעתי את מירב כספי בחיפוש אחר רכב שמור ללא שריטה אחת ומצאתי ,

הגרנדה שלי בצבע כתום ונקנתה ללא שריטה אחת!! אבל אחרי כמה שבועות בחניות בראשון - ת"א יש לי שריטות עד לפח בעורך של עשרות סנטימטרים! כנראה עם מפתח מהכנף הקידמית עד לדלת האחורית ועוד הרבה כאלה מסביב לרכב!.

אין מה לעשות - זו התרבות שבה אנו חיים, לא מעריכים רכוש של אחרים ועושים דווקא להרוס לאחרים.

העיקר שנהיה בריאים ובעלי פרנסה טובה ונפנק את הרכב כל פסח בצבע חדש! :-)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתעלק על השרשור וההמלצות לכיסוים.

מישהו יכול להמליץ על כיסוי טוב לסיאט איביזה 05 מהאייבי? יש מבחר ואין לי מושג על מה ללכת.

האוטו כל השבוע נמצא בחנייה של הבסיס ועומד חשוף לחום ומה שהכי מרגיז לאבק שמצטבר בכמויות על האוטו אודות לכך שהחנייה לא סלולה באספלט.

פורסם

אין סרטון יותר מתאים לשרשור הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=K19bKN3teOo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם תראה גולף שחורה בחניון ציבורי נכנסת ויוצאת מ20 חניות שונות תבין שהפסיכי זה אני.

אני אכנס לכל החניות האפשריות עד שאצליח לבנות בראש תרחיש שלא יכלול נזק כלשהו לרכב וזה לא משנה כמה אני ממהר.

ברוב המקרים זה יסתיים בחניה במרחק עצום משאר הרכבים, ואם אין ברירה אז חניה לא במקביל לרכבים אחרים אלא העדפה לנזק בפגוש האחורי אם אין ברירה.

בוא אוציא אותך מהאשליה : הכיסוי לא עוזר, ההפך, אנשים מרגישים בטוח לפרק על הרכב שלך דלתות כי הוא מכוסה גם ככה.

בעבודה אני אישית שכרתי חניה פרטית מקורה נסתרת ומרווחת ב200 שקל לחודש בבניין סמוך לבניין בו אני עובד כדי לא לחנות בשורת רכבי הליסינג שהיא שורה צפופה במיוחד כדי לדחוס כמה שיותר מכוניות בחניון וכולם פותחים דלתות כאילו אין מחר ואין מצב לפתוח דלת ולצאת מהרכב בלי לגעת ברכב ליד אלא אם כן אתה מר קו.

זהו לבינתיים, פשוט באו החבר'ה עם החלוקים הלבנים לאשפז אותי. :)

נ.ב. בקשר לחניות צפופות בת"א עיר מגוריי, אני מעדיף ללכת ברגל קילומטר או לשלם סכומי עתק בחניונים שאף אחד לא חונה בהם. בבית אין לי בעיה כי זו חניה תת קרקעית מקורה עם מקום חניה פרטי בטאבו .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

התחדשתי ב C3 פיקאסו חדשה.

קיבלתי את הרכב לפני חודש, על השבוע הראשון מישהוא פתח דלת על האוטו בעוצמה כזאת שהוא לא פגע בצבע אבל פשוט עשה שקע באורך 5 ס"מ בדלת :x

היום אני מגיע לרכב לגלות שמישהוא פתח על האוטו דלת אבל הוא היה בדיוק במרחק הזה מהרכב שהדלת שלו השאירה שריטה עמוקה באורך 10 ס"מ לכל אורך הדלת שלי :bad-word::bigcry:

ראבאק, רכב בן חודש וכבר 2 מכות חניה מכוערות עליו וזה עוד בעיירה כמו זכרון.

אם רק הייתי תופס על חם את אחד מהם :snipersmi

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

maatrixx, פשוט מעולה! :)

לפותח השרשור (ובכלל), אני גם שייך לקבוצת הלוקים בנפשם בכל הקשור לחיפוש חנייה. זה גורם לי לעיתים לחפש חנייה במשך דקות ארוכות, אך עבורי זה שווה את ההשקעה.

לגבי כיסוי רכב, כאשר הרכב חונה מתחת לבית, זה טוב מפני כל מיני דברים (לא רק פתיחת דלתות), אך לדעתי ישנה בעיות מסוימות עם השימוש בו באופן תמידי. נתחיל בזה שלא סביר שתשלוף את כיסוי הרכב אם קפצת לסופרפארם לדוגמא (גם בני אדם צריכים כיסויים לא?) ותהיה בטוח שבדיוק באותן פעמים הרכב יחטוף.

מעבר לכך, אם אתה מגיע לחנייה גדולה של קניון הומה אדם ותתחיל להתעסק עם הכיסוי זה רק ימשוך תשומת לב מיותרת, במקרים מסויימים מדובר על תשומת לב מזיקה.

לכן, אני אישית אמנם לא נגד כיסוי רכב אך לא כפתרון מלא לבעיה זו.

לגבי ציפוי ניילון, לדעתי פתרון מעולה אם יש לך אפשרות לשלם עבורו. בדוגמה של ליאור עם הM3, לדעתי מדובר בסכום מוגזם. ראיתי עבודה מצויינת על ג'ולייטה חדשה, שם זה עלה מעט פחות מ15K כשזה כולל ציפוי מיוחד לכל החלונות + סנרוף כפול. יחד עם זאת, כאמור זול זה לא. בנוסף לכך, ברכבים משומשים כבר קיימות מכות מהעבר, אז אני לא בטוח שההשקעה נכונה אם אין מדובר על רכב חדש.

הרכב הבא שלי בהחלט יקבל ציפוי ניילון מלא ולא רק בגלל תופעת פתיחת הדלתות.

הדבר הכי בסיסי וזה שיעזור, לדעתי לפחות, הוא חנייה "נכונה". כמה דגשים :

1. צא מנקודת הנחה שהבנאדם, אשר ליד רכבו אתה מחנה או לחילופין זה שיחנה לידך אחרייך, הולך לדפוק את הדלת שלו על שלך. מה זה אומר? תפוס כמה שיותר מרחק ממנו. החנייה הכי טובה היא כזו שאין בה אפשרות לחנות לידך לא משמאל ולא מימין, "חניית מנהלים" :).

2. אם אין בנמצא, חפש את הדבר הטוב הבא, חנייה במקביל למדרכה כאשר מומלץ לחנות בקצה (כלומר מקדימה\מאחורה לא ניתן לחנות) אם אין אפשרות כזו אז דאג לפחות שיהיה מרווח מספיק בין הרכב שלך לבין הרכב מקדימה ומאחורה.

3. אם גם כזו אינה זמינה, אז חפש חנייה, בה צד אחד "נקי" מאפשרות לחנות לידך והצמד אליו ככל האפשר. אגב חנייה כזו, במקרים מסויימים תהא עדיפה על סעיף 2 בתנאי שיש שמדובר על חנייה מאוד מרווחת ויש מרחק של 70 ס"מ~ לפחות בין רכבך לבין הרכב משמאל או מימין.

4. במקומות בהם אתה מבקר באופן יחסית תדיר\קבוע, זכור לך חניות "קבועות". בד"כ הן תהיינה פחות פחות קרובות לכניסה אך בו זמנית פחות מסוכנות לרכב שלך. עוד 2 דקות הליכה לא הרגו אף אחד. ברגע ש"תסמן" לך חניות טובות במקומות בהם הינך מבקר באופן תדיר זה יחסוך לך זמן.

5. אם מדובר על שעת חשיכה וחניון די גדול, דאג שרכבך לא יחנה במקום חשוך מאוד ומרוחק מעין אדם. הזמנה לשריטות, מראות שבורות וכו'.

6. בעיקר בחניונים של סופרים הזהר מעגלות. אנשים אינם נזהרים ויכולים בקלות לפגוע ברכב שלך ובנוסף רבים בוחרים משום מה לא להחזיר את העגלה למקום. מה זה אומר ברמה המעשית? נכון יש לך המון קניות ובין אם אתה סוחב בעצמך שקיות רבות או שהעגלה שלך כבדה, עדיין מומלץ לתפוס מרחק מכובד מחניות קרובות לכניסה, גם אם הן תואמות את הסעיפים לעיל. אני אישית חונה רחוק מהכניסה ובמקומות לא "אטרקטיביים" (בחניונים של סופרים) בכוונה. אל תשכח להחזיר את העגלה למקומה! :)

7. אל תתפתה לחנות על 2 חניות כדי שלא יפגעו בך. ישנו אפילו שרשור שלם שמוקדש לנושא.

8. לפעמים התהליך יכול לקחת זמן רב, אל תתייאש, הסבלנות משתלמת! מעבר לכך, אין חכם כבעל ניסיון ועם הזמן תהיה מיומן יותר לאתר את החניות הטובות וכך כל התהליך יהיה קצר יותר.

9. קפל מראות. כמה סיבות לכך: ימנע מכל מיני נשים לבדוק את האיפור שלהן דווקא במראה שלך ועל הדרך להשאיר סימן בעזרת איזשהו חלק מתכתי שיש על התיק יד שלהן, ימנע מכל מיני אנשים הרוחשים כבוד רב לרכוש של אחרים פשוט להתקע בהן ולבסוף, יותר רלוונטי בחניות במקביל למדרכה, לעיתים רכב חולף יכול לגעת במראה שלך ואנחנו לא רוצים את זה מן הסתם.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

זה מזכיר לי שביום שבת בערב ילדים דתיים באשדוד זרקו אבנים על הרכבים שעברו ליד כולל ברכב שלי כל הדלת בשריטות וגם הידית שהיא בצבע שחור ונהייתה לבנה

Volkswagen POLO 6R

פורסם

הליגלוג העצמי שחלק מהחברים כאן מגינים באמצעותו על ה"שריטה" הכבדה שהם חווים, כדאי לו שיהפוך לחיפוש אחרי טיפול נכון ויעיל שישחרר אותם מהשיעבוד לשלמותו של הפח הזה שנועד לשנע אותם. מי שהשלמות הזו החפה מכל סריטה, אחרי חניה הרת סיכונים בחניון של הסופר או הקולנוע, היא התגלמות האושר עבורו, כדאי שיחשוב ברצינות להשאיר את באוטו בחניה הביתית המוגנת ויסע באוטובוס או מונית. גם זול יותר, גם לא מענין איך האוטו נראה ואפילו לא מבזבזים את הדבר הזה ששלמותו ותקינותו הם בעצם תמצית הקיום.

פורסם
אם תראה גולף שחורה בחניון ציבורי נכנסת ויוצאת מ20 חניות שונות תבין שהפסיכי זה אני.

אני אכנס לכל החניות האפשריות עד שאצליח לבנות בראש תרחיש שלא יכלול נזק כלשהו לרכב וזה לא משנה כמה אני ממהר.

ברוב המקרים זה יסתיים בחניה במרחק עצום משאר הרכבים, ואם אין ברירה אז חניה לא במקביל לרכבים אחרים אלא העדפה לנזק בפגוש האחורי אם אין ברירה.

בוא אוציא אותך מהאשליה : הכיסוי לא עוזר, ההפך, אנשים מרגישים בטוח לפרק על הרכב שלך דלתות כי הוא מכוסה גם ככה.

בעבודה אני אישית שכרתי חניה פרטית מקורה נסתרת ומרווחת ב200 שקל לחודש בבניין סמוך לבניין בו אני עובד כדי לא לחנות בשורת רכבי הליסינג שהיא שורה צפופה במיוחד כדי לדחוס כמה שיותר מכוניות בחניון וכולם פותחים דלתות כאילו אין מחר ואין מצב לפתוח דלת ולצאת מהרכב בלי לגעת ברכב ליד אלא אם כן אתה מר קו.

זהו לבינתיים, פשוט באו החבר'ה עם החלוקים הלבנים לאשפז אותי. :)

נ.ב. בקשר לחניות צפופות בת"א עיר מגוריי, אני מעדיף ללכת ברגל קילומטר או לשלם סכומי עתק בחניונים שאף אחד לא חונה בהם. בבית אין לי בעיה כי זו חניה תת קרקעית מקורה עם מקום חניה פרטי בטאבו .

תגיד - למה אתה כותב בשמי?

מאז שגם לנו יש גולף שחורה, אני מתנהג באותה צורה ומשתדל שלא לחנות קרוב מדי למכוניות אחרות.

אבל חלאות מכל מין וסוג קיימים, ולהכנס במכונית חונה אין להם בעייה, כך שהמכונית שלי השבוע התכבדה בשריטות הבתולין שלה (כבר התלוננתי כאן).

אז בינתיים - אתה לא לבד.

פורסם
תגיד - למה אתה כותב בשמי?

מאז שגם לנו יש גולף שחורה, אני מתנהג באותה צורה ומשתדל שלא לחנות קרוב מדי למכוניות אחרות.

אבל חלאות מכל מין וסוג קיימים, ולהכנס במכונית חונה אין להם בעייה, כך שהמכונית שלי השבוע התכבדה בשריטות הבתולין שלה (כבר התלוננתי כאן).

אז בינתיים - אתה לא לבד.

+1

אומנם לי יש מגאן ירוקה, אבל גם אני מתנהג באותה צורה, וכל פעם שאני מוצא שריטה חדשה, כואב לי לב.

למרות שהרכב רחוק מלהיות חדש / נטול שריטות (שהשאירו אנשים "טובים")

פורסם

לי ברכב יש בשתי הדלתות ממש בור ובאמצע אין בכלל צבע בגלל פתיחה של דלת. לרכב בקושי יש שנה והוא שחור שזה בכלל משגע! אבל אי אפשר להיות כל הזמן עם היד על הדופק ולהיות ליד הרכב 24/7. שורה תחתונה כמה שאנחנו אוהבים את הרכבים שלנו זה מכונה וזה היעוד שלה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני משתדל תמיד לחנות רחוק ממקומות הומי אדם, ואם אני מוצא שריטות חדשות אני מתעצבן מחדש.

כנראה שהפיתרון הכי טוב זה להשלים עם זה או לקנות את הציפוי מגן ההוא ב20K ש"ח:?

יכול להיות שזה מה שיצר את סגנון הrat-look, שריטות ומכות חניה זה הדאגה האחרונה של מי שנוסע ברכב כזה.

_MG_7395.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...