Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק את עצמך?

ומה עם כמה נהגים שראו אותך מהחלון וחשבו לעצמם "תראו את החולה נפש הזה"?

אולי סיכנת רק את עצמך, אבל טרחת יפה מאוד להנחית פגיעה נוספת על המוניטין הגם ככה לא מזהיר של נהגי דו"ג.

לא צריך להיות "יפה נפש", אפשר לעשות מאמץ בסיסי לא להיות פורע חוק.

האם העובדה שכמה אזרחים וותיקים ציקצקו בלשונם והתגעגעו לזמנים טובים יותר משמעה שעל אופנוען לא לנסוע בצורה מסויימת?

על הז@ן. לא זו הסיבה לרכב בצורה מסויימת או לא.

ולא קונים אופנוע ספורט\אימפרזה טורבו\טיל שיוט עם סוסים למכביר כדי לנסוע מנקודה א לנקודה ב כמו סבתא, מה חדש פה?

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

Cbr1000rr מעיץ ל 100 בפחות מ 3 שניות.

לעבור מזה ל sti זה משעמם.

הוא לא חותך אותכם כמו קטנוען מעצבן. יותר נכון הוא חותך אותכם אבל אתם לא מספיקים לראות אותו.

אייל

פורסם
Cbr1000rr מעיץ ל 100 בפחות מ 3 שניות.

לעבור מזה ל sti זה משעמם.

הוא לא חותך אותכם כמו קטנוען מעצבן. יותר נכון הוא חותך אותכם אבל אתם לא מספיקים לראות אותו.

נכון זה בהחלט מרגיש כך

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

איך, לעזאזל, אתם יכולים לנהוג בקטנוע/אופנוע בשעות הצהרים ולהגיע לעבודה/פגישה יבשים?

הקסדה הזאת היא אסון מבחינת התחממות וזיעה, שזה פשוט אבסורד.

פורסם

אכן באסה,אומנם אין לי אופנוע (יש קטנוע מעבודה) אבל בהחלט מספיק לי לעלות על הטרקטורון שלי בכדי להבין את הבאסה.

ההגה הוא עגול!

פורסם
איך, לעזאזל, אתם יכולים לנהוג בקטנוע/אופנוע בשעות הצהרים ולהגיע לעבודה/פגישה יבשים?

הקסדה הזאת היא אסון מבחינת התחממות וזיעה, שזה פשוט אבסורד.

בוא נגיד שאני עובד במקום שלא מפריע לי ממש זיעה, וכשאני יוצא בערב ומחליט לצאת עם האופנוע, אני מזיע יותר באוטו. (אני לא סובל מזגן)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...