Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שאולי בגלל שאף פעם לא קניתי רכב ספורט, תמיד החזקתי רכבים קטנים וחסכוניים (פיאט פונטו, עכשיו 207 לפני זה קליאו) ורכב אחד לעבודה+ קצת שטח (היילקס)

אבל תמיד אחרי רכיבה על האופנוע שלי הרכבים מרגישים לא זזים שזה כבר מעיק.

עוד מישהו נתקל בתופעה?

:evil:

אה ולפני שיגיבו לי, כן אני בן ז*נה אופנוען. סבבה?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

יש לי רק טוסטוס 125 אבל אני יכול לספר שפשוט שכחתי איך נוהגים. אני בקושי מצליח להכניס את האוטו לחנייה, הכל נראה לי גדול מידי ואני כל הזמן חושש שאני אתנגש במשהוא בגלל הרוחב של האוטו.

פורסם

עזוב את זה, מכיר שאנשים אומרים אין לי מקום בארץ לשים חמישי?

אז אני בשתי העברות הילוכים (בלי למשוך יותר מדי) כבר ב120.... מה יש לעשות במצב כזה?

פורסם

כן מכיר את ההרגשה.

וגם להפך שאתה מתרגל למהירות של הרכב \היו לי רכבים מהירים ואופנוע מהיר מאוד ולאחר תקופה לא ארוכה אתה די מתרגל להרגשה שלו ולהאצה שלו,

גם רכב איטי לאחר זמן מסויים אתה מתרגל להתנהלות שלו והופך לאיטי ורגוע [בד"כ].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אינני בעלים של דו"ג היום, אבל יוצא לי לרכב לא מעט, בעיקר בתוך תל אביב, וגם מחוצה לה.

כל פעם מחדש אני לא מסוגל אח"כ לשבת ברכב, ומשתגע מהפקקים והעומס. כל פעם מחדש אני נהנה מתחושת החופש על שני גלגלים, ומהיעילות האינסופית שלו, בטח בתוך העיר.

למרות כל זה אני לא הולך להחליף את הפרייבט, וזה כי אני לא מסוגל לחיות בלעדית על שני גלגלים. עניין של פרקטיות.

במדינה שפויה היה לי בחניה לפחות אופנוע אחד בנוסף לרכב. אין לי שום דרך כלכלית להגיע לזה בטווח הנראה לעין. עצוב.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

היום בדרך חזרה מארוחת הצהריים עצר לידי שירוקו חדשה לבנה ברמזור ששייכת לבחור מהכפר ליד. הוא מסתכל עליי הוא וחבר שלו ""פתיחות?" אני רואה כביש ישר, פנוי ועוד כחצי קילומטר פנייה שמאלה למפעל שאני עובד בו...."יאללה למה לא". הרמזור ירוק 3 הילוכים אחרי זה אני מסתכל במחוג רואה 180 ואת השירוקו (רחוק ) במראה השמאלית

פורסם

רוכב על קטנוע 150 סמ"ק, שישי שעב הייתי נהג תורן בג'יפ של חבר, אכלתי את הריפוד מעצבים, איפה להחנות? מה עולה כסף? יואו כמה דלק הוא שם! האצה איטית, כל סיבוב להאט, אשכרה להאט בתוך כיכר.

עם הקטנוע אני תמיד ראשון בתוך העיר,מזנק ראשון, חנייה בשפע,30 שקל פול טנק מספיק להרבה זמן,סיבובים לא מאטים בצורה משמעותית, בכיכר עם ראות טובה לא צריך להאט שהיא ריקה כי אני פשוט נוסע ישר בתוכה.

ולהיות כנים הקטנוע שלי לא מהיר בשבילי,סה"כ מהירות שיוט של 100, אבל עם 250 סמ"ק שיישיט לי ב120 אני באמת לא צריך יותר מזה.

למה אני מתגעגע באוטו? מוזיקה באיכות.

פורסם

תרשו לי לקלקל את החגיגה שלכם:

מי מכם לא חותך מכוניות?

מי מכם מאותת במעבר מנתיב לנתיב?

מי מכם עוצר במעבר חציה?

מצטער, אני פוחד מרוכבים על שניים יותר מכלי רכב רגילים. לצערי הרב רוב רובם של הרוכבים שאני נתקל בהם הם פשוט מסוכנים לעצמם ולסביבה!

תודה!

פורסם
היום בדרך חזרה מארוחת הצהריים עצר לידי שירוקו חדשה לבנה ברמזור ששייכת לבחור מהכפר ליד. הוא מסתכל עליי הוא וחבר שלו ""פתיחות?" אני רואה כביש ישר, פנוי ועוד כחצי קילומטר פנייה שמאלה למפעל שאני עובד בו...."יאללה למה לא". הרמזור ירוק 3 הילוכים אחרי זה אני מסתכל במחוג רואה 180 ואת השירוקו (רחוק ) במראה השמאלית

ממש דוגמה למופת....

פורסם
ממש דוגמה למופת....

אני לא מתיימר להיות דוגמא למופת. ואני לא מתיימר להיות יפה נפש כמו חצי מהפורום הזה מצטער מראש.

כשאני מחליט להסתכן אני מסכן רק את עצמי.

פורסם

רק את עצמך?

ומה עם כמה נהגים שראו אותך מהחלון וחשבו לעצמם "תראו את החולה נפש הזה"?

אולי סיכנת רק את עצמך, אבל טרחת יפה מאוד להנחית פגיעה נוספת על המוניטין הגם ככה לא מזהיר של נהגי דו"ג.

לא צריך להיות "יפה נפש", אפשר לעשות מאמץ בסיסי לא להיות פורע חוק.

פורסם

אם היא הייתה שחורה, הייתה מראה לך את האגזוז.

פורסם
רק את עצמך?

ומה עם כמה נהגים שראו אותך מהחלון וחשבו לעצמם "תראו את החולה נפש הזה"?

אולי סיכנת רק את עצמך, אבל טרחת יפה מאוד להנחית פגיעה נוספת על המוניטין הגם ככה לא מזהיר של נהגי דו"ג.

לא צריך להיות "יפה נפש", אפשר לעשות מאמץ בסיסי לא להיות פורע חוק.

זה לא דברים שאני עושה כדרך קבע, רק כמה חוויות שאני משתף משדרוג האופנוע. לאט לאט אני ילמד לסוע איתו לאט.

וכן לדעתי על אופנוע כזה צריך ללמוד קצת משמעת עצמית כדי לסוע לאט

• תוכן חדש...