Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם עקב התקנת אביזרים כמו סטריאו וכו' היבואן יכול להתנער מאחריות על רכב ?

בלי קשר לבעיות שנבעו עקב התקנת האביזרים ,כמו בעיות מנוע ו/או גיר/מזגן וכו'

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

אפשרי,

המון תלוי ביבואן עצמו.

ישנם כאלו שלא יתייחסו ויתקנו לך בכל מקרה (מחווה שירותית)

ישנם כאלו שפשוט יסירו את האחריות ממערכת החשמל אך כל שאר המרכיבים עדיין יהיו כלולים.

וישנה צ'מפיון מוטורס. אוי צ'מפיון...

Confidence In Motion

פורסם

מקווה שלא עשיתי טעות גדולה , התקנתי מגבר וקומפוננט היום ורק שחזרתי הביתה חשבתי על הבעיה הזו

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

מישהו יודע במקרה איך לובינסקי במקרים כאלה ? (סליחה אבל אי אפשר לערוך הודעה).

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

אם יהיו לך בעיות חשמל, ויראו שהתקנת מגבר, הם בהחלט יכולים להאשים את המגבר.. כבר קרה מקרים שאנשים התעסקו עם מערכת החשמל ברכב וכשנשרף להם משהו, החברה התנערה מאחריות.. ככה שהכל יכול להיות.

מקווה שהלכת למתקין טוב שיודע מה הוא עושה.

פורסם
אם יהיו לך בעיות חשמל, ויראו שהתקנת מגבר, הם בהחלט יכולים להאשים את המגבר.. כבר קרה מקרים שאנשים התעסקו עם מערכת החשמל ברכב וכשנשרף להם משהו, החברה התנערה מאחריות.. ככה שהכל יכול להיות.

מקווה שהלכת למתקין טוב שיודע מה הוא עושה.

זהו שלא חשבתי שהתקנת מגבר כרוכה בחיבור למצבר ולמערכת החשמל ברכב ,רק לאחר שחיברו אותו וראיתי את כל זה וחזרתי הביתה חשבתי על כך.

כרגע הכל נראה תקין והמתקין הוא מאוד מקצועי וגם לא ממש זול כך שבקטע הזה אני לא ממש דואג אבל בכל זאת על האחריות אני דואג

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

עדכון: דיברתי עכשיו עם השירות של לובינסקי והם אמרו לי שאם אני רוצה להתקין מערכת באוטו ולשמור על האחריות ניתן לעשות זאת רק ב"גיל קאר" או ב"קוברה" ,זה נראה לכם בסדר ?

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

אילו כנראה מתקינים מורשים שלובינסקי עובדים איתם, לכן הם המליצו לך עליהם.

מבחינת איכות עבודה שלהם - אינני יכול לחוות דיעה. פשוט אינני מכיר. אולי בפורום אודיו יש יותר מידע עליהם.

כמו בכל דבר - יש מתקינים ויש מתקינים.

כל עוד ההתקנה היא בסדר, והמתקין מקצועי ויודע מה שהוא עושה - לא רואה בעייה ללכת לכל מקום אמין (שלא חייב להיות כמובן מורשה לובינסקי). הכל בסדר כל עוד אין בעיות (ואז היבואן יכול להתנער מאחריות).

אם האחריות של היבואן היא טאבו מבחינתך - פנה למתקינים שהומלצו ע"י היבואן.

alfa 156 2.5.

פורסם

לא הבנת , הכוונה בשאלה שלי האם זה חוקי שהם כביכול כובלים אותי למקומות שבהסדר איתם ?

אם הלכתי למקום עם מתקין מקצועי ולא קרה שום דבר ויום בהיר אחד אחרי כמה חודשים מתעוררת בעיה בחשמל שלא קשורה בהתקנה שעשיתי כבר. איך הם יכולים להאשים את זה ?

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

אם יבואן הרכב יוכל להוכיח שתקלה כלשהי ברכב נוצרה עקב התקנה לא נכונה או טיפול לקוי ממי שלא מוסמך שלו, אז הוא יכול להסיר האחריות רק מאותו חלק או מכלל שנפגע אבל לא להסיר האחריות בצורה גורפת מכל הרכב.

חובת ההוכחה היא על היבואן.

לדוגמא: התקנת מרימי חלונות חשמל לא מקוריים אם תפגע בתיפקוד חלון חשמלי כלשהוא והיבואן יוכיח שזה בגלל התקנה הלקויה, אז לא תהיה אחריות רק לגבי החלון הפגום, אבל לא תוסר האחריות מכל הרכב.

בברכה - רפי לין

פורסם
אם יבואן הרכב יוכל להוכיח שתקלה כלשהי ברכב נוצרה עקב התקנה לא נכונה או טיפול לקוי ממי שלא מוסמך שלו, אז הוא יכול להסיר האחריות רק מאותו חלק או מכלל שנפגע אבל לא להסיר האחריות בצורה גורפת מכל הרכב.

חובת ההוכחה היא על היבואן.

לדוגמא: התקנת מרימי חלונות חשמל לא מקוריים אם תפגע בתיפקוד חלון חשמלי כלשהוא והיבואן יוכיח שזה בגלל התקנה הלקויה, אז לא תהיה אחריות רק לגבי החלון הפגום, אבל לא תוסר האחריות מכל הרכב.

בברכה - רפי לין

הבנתי , תודה רבה לך

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

• תוכן חדש...