רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
למה ידני יותר חסכוני מאוטומט? ברור לי שרוב האוטומט הישנות הם 4 הילוכים והידניות הן 5 הילוכים ו6 במקרה הטוב. אבל עכשיו יש גיר אוטומט עם יותר מ4 הילוכים ויש את הDSG עם 7 הילוכים והחדשות מאוד עם 8 הילוכים, אז עדיין ידני חוסך יותר? או שהאוטומט יותר משתלם?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
כן, אתם מבינים על מה אני רוצה לשפוך את ליבי. הרחוב הראשי ביותר בישראל, עובר בשטח שיפוט של 3 ערים, עשרות אלפי כלי רכב חוצים אותו מדי יום, והוא סלול באיכות כביש ממוצע באפריקה. למה? למה כל יום שאני עובר שם אני צריך לעשות תימרונים כדי לא להיכנס לבורות הענקיים שפעורים בו? למה הנתיבים בו מסומנים בצבע משנת 1980? למה למשטרה לא איכפת מהרכבים שנוסעים בנת"צ? נמאס מזה!!! מה יהיה בעתיד? פתח תקווה מתרחבת, קריית אונו מתרחבת, גבעת שמואל - והכל נכנס בדוך אליו. למה לא סוללים "עוקף ז'בוטינסקי"? מקניון איילון ישירות לגהה? אף אחד לא חושב כמה סבל ופקקים זה יחסוך לנהגים ולתושבי השכונות? מדינת חלם. איתמר.
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
- 16 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל אני אנסה את מזלי... סיימתי סשן של מספר שיפורים באיביזה FR שלי ואני רוצה לנסות ולראות איפה המגבלות שלהם (בעיקר בהיבט הבטיחותי). אני מחפש מסלול או מגרש (אספלט) שאפשר לנהוג בקצה מבלי לסכן עוברי אורח, רכבים אחרים או את עצמי. ובעדיפות שיהיה מבודד ולא מוכר למשטרה שמעתי על המנחת בערד אבל גם שמעתי שבד"כ אתה לא לבד שם ובמשטרה רק מחכים לנהגים שיגיעו לשם כדי להתלבש עליהם. איזה עוד אופציות יש? ...אני מתעניין יותר בבדיקת הרכב במצבי היגוי שונים ובסיבובים מאשר מהירות בקו ישר...
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- 0 תגובות
- 586 צפיות
אהלן, אשמח לקבל המלצות למקומות באיזור המרכז (ראשל"צ, נס ציונה, רחובות, תל אביב) לצילום הרכב ברקע יפה, מרשים וכו'. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Aviel7, -
- 16 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
לפני כשלושה שבועות קניתי פיאט בראבו 2009 גיר רובטי עם 31000 קמ במצב חדש יד ראשונה ואני חייב לציין שלקח לי זמן להחליט אחרי אינספור נסיעות ברכבים שהמחיר שלהם דומה פחות או יותר, שום מכונית לא נתנה את התחושה שהבראבו נתנה: מנוע חזק וזריז, סביבת נהג נעימה ומאובזרת, איכות טובה לשם שינוי, והעיצוב האיטלקי שהביא אותי לשקול את הרכב מלחתליה הדבר היחיד שהרתיע אותי היה הגיר הרובוטי כמובן .... אז ככה לפני הקניה השכרתי את הרכב לשלושה ימים על מנת לבדוק את הגיר הרבוטי של פיאט (את השאר אין צורך לבדוק כי ברור שהבראבו נותנת הרבה יותר ממתחרותיה ברמת המחיר הזאת) אז יצאתי לדרך והופתעתי לטובה אחרי סיפורי האימה שקראתי על הגיר הזה למעט המעבר מ 1 ל2 שאר ההילכים עוברים בצורה חלקה ואחרי כמה ש…
הודעה אחרונה מאת speedsecret, -
- 3 תגובות
- 893 צפיות
חברה טובה של אישתי רוצה לחזור ולנהוג (טוב נו, להתחיל לנהוג) אחרי שהיא לא עלתה על הכביש כעשר שנים עקב פחד. הבעיה היא שהיא עדיין סובלת מפחד לא מוסבר ולא הגיוני כשהיא נוהגת עם בעלה, אז חשבתי לעצמי שאולי מישהו מכיר, או אפילו יש פה, מדריכי נהיגה מקצועיים שידריכו אותה ויתנו לה כלים להתמודד עם הכביש וגם יעזרו לה להתמודד עם הפחד. כמובן שדרוש מישהו בוגר וסבלני עם כישורי אנוש טובים. תודה! *למען הסר ספק היא צריכה רענון של הטכניקה, אבל גם דברים כמו לקרוא את הכביש, להבין ממה היא חוששת ולהסביר לה איך לנטרל את החששות האלה.
הודעה אחרונה מאת ya_pl, -
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
תכירו את המצטרפת החדשה למשפחת האינסיגניה. כשבועיים לאחר השקתה של האינסיגניה OPC בישראל מכריזה קבוצת שלמה על הגעתה הצפויה של האינסיגניה טורבו-דיזל לישראל. גרסת הדיזל תצויד במנוע מוגדש בנפח 2 ליטרים (160 כוחות סוס) ותיבת הילוכים אוטומטית עם 6 הילוכים. לא ספורטיבית, אבל בהחלט חסכונית - 16.7 קילומטרים לליטר בממוצע. מחירה יעמוד על 200 אלף ש"ח. פרטים נוספים בקישור - אופל אינסיגניה דיזל
הודעה אחרונה מאת חי_על_הצד, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
להצטרף ל"מחלבת האוצר" - המחלבה שחולבת מילארדי שקלים מנהגי המכוניות. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000660935 סיבה טובה למה בשנים האחרונות חלה עלייה דרמטית בפקקים בכבישים. הממשלה, ובמיוחד משרד האוצר, מעודדים מאוד עליית רכבים לכביש, להם זה מ-א-ו-ד משתלם.
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
שלום לכולם, אבי הוא בעל רכב השייך לו, הוא נכה 100 אחוז עם תו נכה, היום בשעות הבוקר הסעתי אותו לקופת החולים ע"מ לקנות תרופות . לאחר שניכנסנו ניזכרתי כי שכחתי משהו ברכב, ברגע שפתחתי את הרכב חיכתה לי שוטרת ליד הרכב ומבקשת ממני את התו נכה . הגשתי לו אותו וציינתי כי אבי הוא הנכה, והוא נימצא כרגע בקופת החולים . היא מצידה אמרה כי זה לא מעניין אותה, "הנכה צריך להיות ברכב" . הסברתי לה כי הוא נימצא בקופת החולים ואם היא תמתין מס' דק' אני אביא אותו . היא אמרה ש"אין לה זמן, אני לא עובדת אצלך, ודרך אגב אני לא מאמינה לך" וכתבה לי דוח בסך 1000 (!!) שקלים !! למרות תו הנכה ! ולמרות שביקשתי ממנה לחכות כי הוא כבר חוזר ! הגשתי בקשה להשפט. מה עוד אני אוכל לעשות?
הודעה אחרונה מאת Morph00, -
בראבוס חדשה
מאת nimnim-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/387/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%91%D7%A8%D7%90%D7%91%D7%95%D7%A1-%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%92%D7%94-%E2%80%93-%D7%94%D7%A7%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%94%D7%97%D7%96%D7%A7%D7%94-%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D סוף סוף משהו פסיכוטי,ומעניין שיוצא מגרמניה.
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
שלום אחד הדברים, שהם הכי מרגיזים ומעצבנים אותי הינו אי השימוש בידית האיתות. הדבר יכול להיות מסוכן ביותר שכן לעיתים קשה לצפות מה כוונתו של הנהג שלידך, לפניך או מאחוריך. המשטרה - יש לה דברים חשובים יותר מלאכוף את החוק ולהרוויח טונות של כסף בקלות. הייתי מעוניין לדעת, מי מכם נוהג לאותת באופן קבוע או רק במקרים מיוחדים. תודה.
הודעה אחרונה מאת eranatia2, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
ניסיתי כמה וכמה רכבים ולא הכי חשוב לי הצריכה של הדלק... ליטר ל 12 ק"מ זה סבבה לגמרי עבורי. אני מתעניין בסובארו, ורוצה לשאול בקשר ל b3 החדשה בערך שנת 2008. מה ההבדל בין כמובן באופן כללי, מהו ההבדל בין R ל RX ל RXI ? אשמח לתשובה מקצועית, תודה חברים .
הודעה אחרונה מאת meiryu100, -
- 20 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום רב! אני על סף סגירה של סיאט לאון 1.8TSI (שילמתי מקדמה) ויש לי מספר שאלות ואשמח אם תוכלו לענות לי עליהן: 1. לגבי המערכת המקורית, האם הרדיו מגיע עם כפתורי תחנות קבועות (1-6) או שזה רק גלגלת להעברת תחנות? ובאופן כללי, איך המערכת? (אני כנראה אוותר על מערכת המולטימדיה). 2. לגבי השליטה מההגה, ראיתי שיש שם שליטה של BT, במה מדובר? בדיבורית? זה עובד עם המערכת המקורית? 3. יש הגבלה לגבי החיבור של הUSB? אני מתכנן לחבר זכרון של 16GB. 4. מומלץ לעשות הרצה לרכב? 5. איזה סוג דלק צריך למלא? 95 או 98? 6. יש שמועות שהשטיפה של הרכב לפני המסירה משאירה סימנים שלא יורדים, עד כמה זה קריטי? ומה אפשר לעשות נגד זה? תודה רבה! דורון
הודעה אחרונה מאת chesy, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בוקר טוב חברים,אני כרגע משלים בגרות בלשון ב' אז אני מגיע כל בוקר לרחובות... הבוקר קרה לי מקרה מוזר מאוד..אני עומד במעבר חציה ומצד שמאל שלי מאחורה עמדה הונדה התחלתי ללכת במעבר חציה וההונדה התחילה לנסוע בפניה היא כבר הספיקה להגיעה ל25 קמ"ש +- כי הנהג נתן "לחיצה" והרכב עבר לי סנטימטר מהרגל..במזל לא נדרסתי...אומנם במהירות כזאת לא היה קורה כלום,אבל אם באמת הייתי נדרס הרכב היה פוגע בשריר של הרגל שלי,ומיכוון שאני חולה לב הוא היה יכול לשתק לי את הרגל... הנהג עצר אחרי מספר מטרים והתנצל ואמר שהוא לא שם לב...אבל השאלה שלי באמת איך נהגים יוצאים במצב שהם עדיין ישנים על ההגה? רק לחשוב שהוא היה פוגע בי זה היה מקרה לא נעים.
הודעה אחרונה מאת חי_על_הצד, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכם, בבעלותי ביואיק לאקרוס שנת 2008 ואני מאוד מעוניין להחליף לה את הפנסים ללבנים. הבנתי שאפשר להחליף רק את הנורית עצמה שתאיר בגוון לבן\לבן-כחלחל ולא להחליף את כל הפנס - פעולה שאמורה לעלות כמה מאות שקלים בודדים ולא מעבר. לצערי אין לי מושג כלל בדברים האלה ואשמח להכוונה. (מה זה H4\H3, מה זה 6000K ו 8000K ובמה ההחלפה הזו כרוכה). נוסף על כך, השארתי לאבי את הרכב לסופ"ש והוא החזיר לי אותו עם ג'אנטים קצת מעוקמים בצידו הימיני של הרכב. אשמח לקבל שם ומקום של בעל-מקצוע שיוכל ליישר לי אותם חזרה וכמובן לעשות לי איזון גלגלים כולל. הערה חשובה: אשמח אם המקומות שביקשתי יהיו בראשון לציון(אוטו דיפו אולי?), לצערי אין לי יותר מדי זמן בימים אלו להסתובב בארצנו היפה. …
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
- 1 תגובות
- 995 צפיות
אנחנו זוג שמתכנן לשכור רכב ל 7 ימים בבולנו איטליה ולהחזירו בורונה. מבירור שעשיתי ראיתי שחברת יורופקאר עונה על הדרישה שלי. האם ישנן חברות שעובדות עם החברה הזו או שכדאי להזמין ישירות מהאתר שלהם? חשבתי לקחת רכב מסוג Fiat Panda, מה אתם אומרים להסתפק ברכב מקבוצת MINI או לעלות לECONOMY ולקחת רכב כמו Fiat Grande Punto דיזל? אשמח גם לשמוע חוות דעת על החברה בדגש על צפון איטליה. תודה
הודעה אחרונה מאת Arilou, -
- 0 תגובות
- 552 צפיות
חבר שלי קנה רכב טיוטה אייס ברישיןון כתוב אוטובוס פרטי זהיר והוא מעוניין להפוך אותו למשא אחוד מה הדרישות משרד הרישוי??? אשמח לעזרתכם תודה זאב
הודעה אחרונה מאת vzevi, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תקשיבו, כל מיני החלקות קטנות כבר היו לי, זאת אומרת במהירויות של 5 קמ"ש-10 שאתה מרגיש בקטנה וזה בסדר, אבל היום נסעתי בבוקר ועשיתי סידורים והיה איזה מקום עם מים(ונסעתי במשך שנה וכמה חודשים שיש לי הרשיון המון בגשם) אז הייתי צריך לפנות שמאלה ופתאום אני קולט שלמרות שההגה מסובב לשמאלה הוא "מאיץ" קצת ישר ולא פונה לי, מין מחליק כזה, בתכלס לא נלחצתי מזה בכלל , אלא פשוט התפלאתי למה זה ככה, , מה לדעתכם במצב כזה צריך לעשות? הראש משדר אוטומטית לידיים ולרגליים ללחוץ על ברקס ולסובב את ההגה לאט חזרה, אבל האם זה הדבר הנכון?במהיריות גבוהות למשל, מה צריך לעשות? נ,ב הרכב הוא קורולה טויוטה 99 , שוב לא נלחצתי מזה כל כך , יותר נשארתי עם פה פתוח. אגב, גם פה המהירות הייתה מאוד נמוכה, אני …
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 808 צפיות
לאחר קריאה של מספר שרשורים על תקופת הרצה לא מצאתי תשובה.. מה בעצם קורה למנוע/אוטו בזמן התקופת הרצה ? ( "המנוע נפתח" לא אומר לי כלום ). אם אני לא אתייחס לרכב בתקופה הזאת ברגישות, ביצועי הרכב יהיו פחות טובים? תשובה מפורטת תתקבל בברכה. יום טוב
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
איפה ניתן לקנות שמן לגיר אוטומט של הונדה סיוויק באיזור אשדוד חוץ מהמוסך המורשה?
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי ! אני מחפש עסק כלשהו בארץ שמתעסק עם מכירת ספוילרים אחוריים בין היתר בפרט, אני מחפש ספוילר אחורי לוולבו אס40 משנת 2003 שלי בדיוק כמו המקורי שיש הרבה מהם בארץ, פשוט שלי לא באה עם ספוילר כי הבעלים הראשון היה חסר טעם (זה נראה מצויין על הרכב הזה) בכל מקרה תודה על כל הפניה.
הודעה אחרונה מאת Silencer23, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 715 צפיות
כל פעם שאני נוסע בתל אביב [באיזור המרכז ארלוזרוב] אני פתאום מוצא את עצמי נוסע על נתיב שהוא אך ורק לתחבורה ציבורית, מצאתי את עצמי אובד עצות ולא יודע מאיפהו לאן לסוע. אשמח אם מישהו מוכן להסביר לי האם הנסיעה שם מותרת? אם כן באיזה שעות וכל פרט אחר יתקבל בברכה. תודה, אלעד
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין להעלות את הרכב שלי לכביש אחרי שהוא עמד 6 שנים, הרכב שנת 83. ביולי אני מעוניין להעלות אותו לכביש ,אני יודע שאני צריך לעשות בדיקת מעבדה.(לפי מה שהבנתי תקן 309) מה כולל הבדיקה ואיזה אישורים אני צריך להביא לבדיקה ולטס(כמו אישור ברקסים). אם אפשר לתאר את כול התהליך והפרוצדורה. תודה רבה מתן
הודעה אחרונה מאת vw1954, -
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש ברשותי ספיריט שהיה מחובר לאורנ'ג עד לא מזמן, מכיוון שעזבתי את אורנ'ג וקיבלתי נייד(של פלאפון) מהעבודה אני מחפש פתרון לדיבורית ברכב, הבנתי מפלאפון שאין להם כרטיס סים שתומך בטלפון של ספיריט. האם יש דיבורית בלוטות מומלצת? בתודה, עומר.
הודעה אחרונה מאת misterb, -
- 11 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
אני ומשפחתי רוצים לנסוע לכרתים. אי לכך אנחנו רוצים לדעת על מקומות יפים שבהם אפשר לטייל עם הרכב בכרתים בקרבת העיר HERAKLION. בנוסף, אשמח לשמוע על חברות שאפשר לסגור איתם דיל דרך נתב"ג. אביב.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ערב טוב, רציתי לדעת אם יש פה אנשים שהם קרבה ראשונה (ילדים של, אחים של, בן/בת זוג של) של בעלים של רכב ליסינג מהעבודה, שבחוזה עבודה שלו רשום במפורש שהם רשאים להשתמש ברכב לשימוש פרטים. (כלומר קרבה ראשונה רשאים לנהוג) השאלה עצמה מופנת לאנשים שהם כאמור קרבה ראשונה שהיו צריכים להפעיל ביטוח מכיוון שהם היו מעורבים בתאונה (בין אם באשמתם או לא), רציתי לדעת האם הייתה בעיה בכל הפרוצדורה של הפעלת הביטוח, ובעצם - האם היה משהו שונה בתהליך עקב כך שלא "בעל הרכב" נהג ברכב, כמו כן אני אשמח לשמוע למי פניתם תחילה (בעל הרכב, חברת הליסינג וכו'...), ואיך באמת מתנהל התהליך? האם שיחת טלפון אחת לחברת הליסינג מסדרת אותך, או שיש צורך בדברים נוספים? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 11 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם, בימים אלו אני מתחיל להיערך להחלפת קלאץ' באוטו (סובארו WRX). ביררתי לגבי מחירים של הקיט בארץ ומחירו נע סביב 3,500 ש"ח. החלטתי לברר קצת בחו"ל ומסתבר שאותו הקיט המקורי עולה בארה"ב 630 ש"ח. (כן כן, לא טעות) אני מתכוון לייבא את הקיט המקורי דרך USHOPS או כל חברת שליחויות אחרת ורציתי לדעת מבעלי נסיון האם הקלאץ' ייעצר במכס או יותר גרוע, לא יקבל אישור להיכנס לארץ. אשמח לעזרה מאנשים בעלי ניסיון. תודה, אייל
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 9 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
הם לא רוצים לומר לי בטלפון מחירי צמיגים, רק במקום משום מה, כדי שתתפתה לקנות ולא תעשה סקר שוק. אז אני שואל אתכם, כמה עולים צמיגים מידה 195/60/15 סטנדרטים מסוג סיני,ממוצע וטוב למי שעשה מחקר באוטו דיפו, תוכלו להגיד לי מה בערך הולך שם ומה בערך המחירים של הצמיגים ? זה ממש רחוק ממני, ואני מעדיף לקבל רעיון כללי לפני שאני הולך תודה ! לילה טוב
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, יש לי הונדה סיויק, רוב הזמן (5\6 ימים בשבוע) הרכב פשוט עומד, אני נוסע איתו ביום יום בעיקר בחורף כשאיאפשר לנסוע עם האופנוע. יש אולי איזה דרך לשלם עליו פחות ביטוח\טסט ?... תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת big, -
התחדשתי בבווארית ישנה 1 2 3
מאת nimnim-
- אחראי פורום
- 39 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
מדובר ב323 קופה E36,אוטומטית.(כן כן הלוואי ידנית)בציר 98 לבנה עם ריפודי עור שחורים(יאמי) הרכב שמור למידי מלבד כמה נגיעות קוסמטיות (בעיקר בד נופל מגג הרכב). הרכב טופל אצל ציקי וכנראה גם יטופל בעתיד,אני חושב שהולכת להיות לי חווית בעלות כייפית (חמסה חמסה חמסה ובלי בדיקות שיכרות סתמיות של המשטרה) אגב סיפור מוזר שקרה לי עם חברת הביטוח 9 מיליון,התקשרתי אלהם לקבל הצעת מחיר,ואכן קיבלתי הצעה זולה ומאוד אטרקטיבית,של מקיף ב2650,לאחר מכן התקשרתי בשנית על מנת לוודא שאכן מדובר בדגם קופה ולא ב323 רגילה, (כי למיטב ידעתי חברות הביטוח המיינסטרימיות לא מבטחות רכבים שכאלה),הנציג אמר לי "כן כן בטח,זה אותו קוד מחירון אין בעיה" אמרתי לו תבדוק טוב מדובר ב3 דלתות קופה הוא אכן בדק ואמר שאי…
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 368 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דובצע
- dani666
- Ldh_88
- eden8944
- G. P. Magnus
- spon83
- yohai71
- samg
- asix
- SlowRide
- צוק
- IsraCar