Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פי כמות המגיבים כאן שמעידים על עצמם שהם מאותתים, לעומת כמות המגיבים שמעידים על עצמם שהם לא מאותתים. ניתן להבין שבכביש אחוז הלא מאותתים זניח עד לא קיים.

אז אחד או יותר מהאפשריות הבאות נכונות

1. כאשר אנחנו בכביש איננו רואים טוב את אורות האיתות של הרכבים האחרים - פתרון ללכת לרופא עיניים.

2. חלק גדול מחברי הפורום שענו כאן, נאמר עליהם בלשון עדינה, אינם דוברי אמת - פתרון לצום ביום כיפור.

3. חברי הפורום שאינם מאותתים, לא נכנסו להגיב כאן מכיון שהם מתביישים במעשיהם - פתרון שילכו לפסיכיאטר.

4. כל חברי קארספורום שומרים על החוק - פתרון לקבל תעודת הצטיינות מהמשטרה.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאותת שיש מכוניות, כשאין אני לא מאותת אם לומר את האמת. למה?אין מכונית, מה ההיגיון?

חוץ מזה, אתם מדברים פה על אי איתות,ראיתם פעם זגזוגים בכבישים בין עירוניים בלי איתותים?זה הפחד האמיתי, לא איזה אי איתות קטן, בדרך כלל כשעוקפים לא נדבקים לטוסיק של המכונית שעקפת, אלא חוזרים אחרי מרחק די סביר!

פורסם
זה פורום רכב. מן הסתם יש כאן יותר חובבי רכב ונהיגה = יותר אנשים שמאותתים.

אתה בטוח?

אתה מוזמן להיכנס לפורום משפטי ולראות כמה חברי פורום: לא עוצרים בעצור, עוברים באדום, חונים במקומות אסורים, נוסעים ללא רישיונות, נוסעים לא חוגרים ועוד היד נטויה.

אז דווקא על איתות כולם מקפידים?

שכחתי את אפשרות 5

5. החברים פוחדים שיש כאן בפורום שוטרים מוסווים, לכן כל הנכתב כאן בפורום יכול לשמש כנגדם בבית משפט - פתרון, תכתבו כאילו חבר שלכם לא מאותת, אתם שיות תמימות.

פורסם
אותי מעצבן שממתינים בכיכר או צומת לרכב שמגיע,ובסוף הוא פונה אך כמובן הוא לא אותת.

אני מאותת,בכול מצב,עקיפה וחזרה,כיכר,צומת.

iihmapnmau0c2kasm3r6.jpg

ברכב הקודם שלי הדבקתי את זה על הבמפר האחורי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לצערי,אני רואה כל יום אנשים שלא מאותתים, ושמים *** עבה וארוך על כל הסובבים (סליחה על ההסבר המפורט :lol:).

אני, מאותת תמיד - על אופנוע,אופניים,וכמובן שברכב.

:twisted:
פורסם
אתה בטוח?

אתה מוזמן להיכנס לפורום משפטי ולראות כמה חברי פורום: לא עוצרים בעצור, עוברים באדום, חונים במקומות אסורים, נוסעים ללא רישיונות, נוסעים לא חוגרים ועוד היד נטויה.

אז דווקא על איתות כולם מקפידים?

שכחתי את אפשרות 5

5. החברים פוחדים שיש כאן בפורום שוטרים מוסווים, לכן כל הנכתב כאן בפורום יכול לשמש כנגדם בבית משפט - פתרון, תכתבו כאילו חבר שלכם לא מאותת, אתם שיות תמימות.

בטוח.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...