רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 111 תגובות
- 12.5 אלף צפיות
היום הייתי ליד לב המפרץ, בכביש שירות שפונה ימינה לכיוון המכללה למנהל וכל אלו. עצרתי בדיוק בצד כדי להוריד נוסעת (מותר שם כי יש מפרץ חניה). עמדתי איזה 10 שניות, כשנהג טוסטוס עם מספר 73-258-73 נכנס בי מאחורה, שרט לי עם הכידון את הצד וברח לו. התחלתי מרדף כדי שיעצור וייתן לי את הפרטים שלו, אבל הוא התחיל להתחמק. נסעתי אחריו כמה רחובות והוא התחיל להתפרע, עד שהוא כמעט פגע בסוואנה שחסמה את הנתיב שלו. הוא עשה פרסה וטס משם. בגלל שאני עם אוטו, לא יכולתי לעשות אותו דבר אז עזבתי אותו בלית ברירה. אחרי שעצרתי והנהג של הסוואנה גם נבהל ממנו וירד מהאוטו, ראיתי שנהיה לי פנצ'ר בגלגל בגלל שפגעתי במדרכה באיזשהו רגע או שהיה שם משהו על הכביש (אין לי מושג). עכשיו יש לי…
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם ניתן לבקש הורדה מהכביש על מנת לגרוט רכב בן 17, לבטל את קיומו, ולקבל את ה-3000 ש"ח האמורים לרכב בן 20? לבקש על סעיף בטיחותי? או לצורך המקרה זיהום אויר חמור במידה והרכב יונע? הסיבה היא שהרכב לא תקין ולא כלכלי ולא הגיוני לנסות לתקנו יותר עקב תקלת ראש מנוע חמורה. אין לי בעיה לשלם את אגרת הטסט לצורך העניין, אך תהיה בעיה לנסות להעביר את הרכב טסט. מדובר בפיג'ו 106 שנת 1994 מנוע 1.4 XR. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת petit nicolas, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום, ברשותי יונדאי אקסנט 1500 סמ"ק, 3 דלתות, מודל 96. הרכב נסע פחות מ-170,000 ק"מ ובאופן כללי הוא במצב מכני מצויין (יחסית לגילו). הבעיה היא שחיצונית הוא מלא דפיקות, שריטות ושפשופים, הצבע על הגג מתקלף ובאופן כללי דהוי מאד, ובאדיבות שיפוצניק אחד האוטו גם מנוקד בלבן מרסס צבע שנשפך פעם מאיזה חלון. גם מבפנים האוטו לא ממש שמור... והבעיות העיקרית הן שהדשבורד נסדק ונשבר מהשמש, וכל הקונסולה המרכזית של הרדיו וכפתורי האוורור והמזגן נשברה ע"י פורץ ששלף את הרדיו באלימות. וגם אחד החלונות החשמליים לא עובד. בקיצור, הרכב במצב מכני טוב ומצב חיצוני/פנימי על הפנים. ולשאלה: איך כדאי לנסות למכור אותו? אני חושש שאף קונה פרטי לא יירצה אותו בגלל מצב הפלסטיקה והפחחות. מצד שנ…
הודעה אחרונה מאת eyal84, -
-
אחה"צ נסעתי על כביש 1 בדרכי מפגישה. במהלך הנסיעה ראיתי במראה האחורית פולו סגולה עם חלונות מושחרים מזגזגת בפראות ומתקדמת מהר לכיווני. שמרתי על הנתיב הימני והערס הגאה עקף אותי בפראות ובצמוד אלי. אם אני הייתי על 110 אני מניח שהוא היה על 150. איחלתי לו עניין בחיים ונתתי לו להיעלם. אחרי כמה דקות ראיתי רכב לצד הכביש, וראו איזה פלא זהו ידידנו עיוור הצבעים רכון מעל עננת אדים ומכסה מנוע פתוח משמש לו לצל... תנו חכמינו - אין שמחה כמו שמחה לאד!
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום חברים, על אף שהשיווק עוד לא החל ,רכב אחד לפחות כבר יצא לכבישי הארץ. להלן התמונות: http://www.ufu.co.il/files/56v03tpj8lhwiqtbps8f.jpg http://www.ufu.co.il/files/q9nljtza4k0uzsr9slvi.jpg http://www.ufu.co.il/files/a8kvzyb8q3c8ir78qr9e.jpg
הודעה אחרונה מאת shooter h, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר שלי אמר שהכי כדאי לרכב להעביר הילוך בטור 2.5 זה נכון? והאם זה משתנה בין אוט' לידני?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4089492,00.html נראה לי שהממשלה מנסה להמאיס את רוכבי הדו גלגלי. למה שהממשלה לא תוריד את תעריפי ביטוח החובה של הרוכבים, אם היא כל כך מעוניינת להוריד גודש תנועה? למה תמיד כל "תוכנית" כזו מעמיסה כלכלית על הציבור?
הודעה אחרונה מאת ariel_nir, -
- 2 תגובות
- 901 צפיות
http://www.autoblog.com/2011/07/05/cruze-knocks-camry-out-of-best-selling-car-spot-for-june/ לא להתלהב יותר מדי, הדגם האמריקאי שונה מהישראלי עם מנועים שונים ומיוצר בארה"ב. והמתחרים לו רדיואקטיבים אז אנשים לא ממש מתלהבים לקנות אותם. אבל זה שינוי גדול בארה"ב שמכונית בגודל כזה מצליחה כלכך. http://www.chevrolet.com/cruze/features-specs/
הודעה אחרונה מאת י.ל1, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 942 צפיות
טיוטה קורולה החדשה שנת 2011 מנוע 1600 אוטומט האוטו עשה 18 אלף ק"מ מה המחיר מחירון שלו כרגע?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב, אני מעוניין לשתף אתכם בהתנהלות חברת שירביט מולי בעניין בקשה להוספת נהגת בת 24 לפוליסת הרכב שברשותי. אני לקוח של חברת הביטוח שירביט, וברשותי פוליסת רכב לנהג יחיד (על שמי) מגיל 28 ומעלה. בתאריך 28/06/2011 יצרתי קשר עם חברת הביטוח על מנת להוסיף את בת זוגתי לכיסוי פוליסת הביטוח לרכב שבבעלותי, וזאת ליום אחד בלבד. נאמר לי על ידי חברת הביטוח ש-"כנראה שאין תוספת תשלום, אך אם כן יצרו איתי קשר לעדכן אותי" ובכל זאת חוייבתי ללא רשותי על 50 ש"ח תוספת לפוליסה באותו היום. לאחר יומיים יצרתי קשר שוב עם חברת הביטוח על מנת להוסיף את חברתי פעם נוספת. הפעם נאמר לי על ידי נציגת השירות כי מדובר בתוספת על סך 50 ש"ח לכל יום (!), משמע החיוב יסתכם ב-100 ש"ח בגי…
הודעה אחרונה מאת michael carmi, -
-
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים. אני טס עם זוגתי לאיטליה ומונציה אני מעוניין להשכיר רכב קצת יותר מהנה מהפנדה\פונטו ל 3-4 ימים ולהדרים. אני מתכוון לסיים ברומא ולהחזיר שם את הרכב. יש אפשרות להשכיר מורונה אם בונציה זה בעייתי (מה שאני מחפש). אשמח להצעות, הכוונות והמלצות מבעלי ניסיון וידע בעניין, בעיקר עזרה קונקרטית כמו טלפונים, מייל, אנשי קשר וכדומה. ד"א גם פיאט 500 1.4 באה בחשבון וזו דוגמא למגוון האפשרויות שיכולות לבוא בחשבון ממיני ספורט, אברט למיניהם, גולייטה, מיטו החזקה יותר, כך שנראה לי שאני נשאר בגדר המושג והסביר במחיר. תודה מראש, לוטן.
הודעה אחרונה מאת shais01, -
- 1 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
דיפיוזר לרכב .. חוקי או לא ?
הודעה אחרונה מאת xdream, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
איגוד יבואני הרכב פרסם היום את דוח המסירות למחצית הראשונה של שנת 2011. את טבלת המכירות ממשיכה להוביל יונדאי, בהפרש ניכר על פני מאזדה וטיוטה שממשיכות לאבד גובה. במקומות הרביעי והחמישי בטבלה ממוקמות שברולט וקיה בהתאה, שתיהן במגמת גידול מרשימה למדי (שברולט 60%, קיה 100%). המכוניות הקטנות והזולות, שכל כך מככבות כאן בפורום, עדיין נמכרות במספרים קטנים יחסית בהשוואה לסך כל שוק הרכב. יונדאי i10 מובילה עם כ-2,340 מסירות, שברולט ספארק עם 1,823 וקיה פיקנטו "מסתפקת" ב-570 מסירות בסך הכל. פרטים נוספים בקישור - סיכום המחצית הראשונה של 2011
הודעה אחרונה מאת dorki, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
מועתק בשינויים קלים מהודעה שפרסמתי בפול-גז. אמנם מדובר על טיול אופנוע, אך כפי שצויין למטה, שנה שעברה הייתי שם עם רכב (ולמען הסדר הטוב, מצרף גם תמונות שצולמו אז) - ומאז מתעצל לפרסם הודעה בנושא. אז למרות שהפעם היה לי בערך שליש מהכוח בפעם הקודמת, גם היה רק שישית מהמשקל (חלק מהמשקל נחסך על ידי השארת החברה בבית, מה שגם איפשר להתרכז בנהיגה נטו) - והיה מדהים. בערך 9000 ק"מ בקצת פחות מ-10 ימים. בשוודיה ביליתי רק יומיים (יום להגיע לצפון-מרכז נורווגיה, יום לחזור), כיוון שרוב המדינה שטוחה למדי (גבעות מקסימום, ובצפון הרחוק מאוד אולי קצת יותר) - וסה"כ בנאלית למדי, להוציא את אוכלוסיית השוודיות המקומית. נורווגיה, לעומת זאת, פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה. מוצלחת לפחות כמו כל מקום אחר…
הודעה אחרונה מאת haimy, -
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
משיחה עם חבר תהינו האם זה שמחירה של הSTI סדאן החדשה הוא 300 אלף ש"ח האם גם מיצובישי יורידו את מחירה של האיבו 10 הידנית לכזה ? מישהו יודע ? עובד שלהם או מישהו מקורב ? תודה.
הודעה אחרונה מאת סלמונלה, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום שאלה לא הכי קשורה למוטוריקה, אך בכל זאת די כללית. רציתי לשאול מה לדעתכם הדרך הכי מהירה להגיע מראשל"צ לנתניה בשעות הבוקר \ בשעות הערב? כשאני אומר מהירה, אני מתכוון איך ניתן להמלט מהפקקים והכבישים החסומים? אני נהג חדש ולא מכיר יותר מדי דרכים וקיצורים. כמו כן, האם לדעתכם נסיעות יומיומיות לנתניה וחזור נסבלות? אין משהו שאני שונא יותר מלנסוע דרך ארוכה בפקק. אודה לתשובותיכם.
הודעה אחרונה מאת Springaviv, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם וברוכים הנמצאים. אני צריכה את עזרתכם ברשותי כ-3 שנים מאזדה 121 95 אוטומטית חמודה ושמורה. שדה קטנה וחביבה. מאז שקניתי אותה יש לה בעיה במנוע ודורשת מילוי ליטר שמן פעם ב-3 שבועות/חודש. מעבר לזה נוסעת יופי אבל אני מרגישה שימי המנוע לא רבים. אתמול הלך לה הגיר. אין לי כרגע כסף זמין, כלומר , כל קניה של רכב אחר ולו הזול ביותר כרוכה בלקיחת הלוואה ארוכת טווח ואני לא בטוחה שאני רוצה להכנס לסוג כזה של התחייבויות. מה עוד שלא מובטח לי גן של שושנים עם רכב יד שניה אחר. השקעה ברכב , נניח ואני עושה את הגיר והמנוע על הדרך תעלה כ-9/10 א"ש. גם לא נעים. השאלה אם עקרונית אני משקיעה את הכסף הזה בתיקון אני מקבלת אוטו בובה ושקט לתקופה ארוכה או שזאת תחילתה של דרך ארוכה ומיי…
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לאחר הבלאגן (הצפוי, יש להגיד) עם זכייני הקורס, הצלחתי בסופו של דבר להירשם ואף להשלים 2/3 מהקורס. מחר היום האחרון אך הייתי חייב לחלוק עם הפורום את החוויה (המעורבת) שלי. פלוסים: * ניתן דגש רציני על היתרונות והתועלת שבקורס נהיגה מתקדמת. * רוב החומר נכון, מעניין ואף החוברת המחולקת בקורס לא מלאה בטעויות קריטיות. * אין "שכונה" - החומר מועבר בשקט מופתי יחסית. * הצמיגים הודגשו שוב ושוב כאלמנט קריטי בתחזוקת הרכב. כמו"כ, הוסבר לכיתה מדוע יש למלא אוויר בצמיגים קרים וחשיבות תחזוקת צמיג הספייר במצב שמיש. * ניתן דגש יפה על כיוון מראות. מינוסים: * המרצה שלנו (אשר הינו מורה נהיגה) התעקש כי מראה פנורמית אינה דבר רע. * פרופגנדה נגד מהירות אשר לא הייתה מביישת אפ…
הודעה אחרונה מאת djyakini, -
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם עברו כמה שנים טובות מאז שהייתי פה (אז ה172 היתה חדשה...) אני לפני קבלה של ג׳ולייטה חדשה וברור לי שהרשיון יהיה בסכנה. בזמנו היה מותקן אצלי בקליאו בליינדר שעשה עבודה מדהימה ושמר עלי היטב. כבר אז חוקיותו היתה מוטלת בספק אבל למזלי לא יצא לי לבדוק מה אומר המחוקק מקרוב. מה הפתרונות שיש היום? האם הבליינדר עוד קיים? ףאשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת Croc, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם הנוסע מחזיק את המכשיר על ספיקר והנהג מדבר, חוקי? ומצב שבו מחוברת אוזניה (ימנית) והמכשיר מונח בקונסולה המרכזית במקום מקובע, כך שע"מ לענות לשיחה יש ללחוץ על כפתור שנמצא על כבל האוזניה, חוקי?
הודעה אחרונה מאת Step, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
(אני זוכר שמישהו כתב שהוא נעקץ מהם)
הודעה אחרונה מאת liran shalom, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
פולו GTI החדשה! היום ביקרתי באולם התצוגה המרכזי בבני ברק והזמנתי לי אחת בצבע שחור 3 דלתות.מועד ההגעה הצפוי- לקראת סוף אוגוסט. האם יש בפורום בעלים של הרכב הנ"ל? במידה וכן , הייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם על הרכב עד כה. בתודה מראש על הסיוע.
הודעה אחרונה מאת daniel.benzvi, -
-
היום בשעות הצהריים, בעודי עושה את תחילת דרכי חזרה מחיפה לת"א, כשהרכב מלא מטעמים שהכינה אמא של אשתי, והסטודנטים סיימו את המבחן (הלא קשה במיוחד, אני חייב לציין), החלטתי לעצור לתדלק בקניון חיפה. לצערי לא ביקרתי שם כבר כמה חודשים ולכן לא ידעתי שהתקינו שם דוקרנים במסלול שמוביל אל תחנת הדלק, שלמיטב זכרוני היה חד סיטרי והפך לפתע לדו-סיטרי. בשל האפלה (היחסית), לא שמתי לב לדוקרנים - והופ הלכו להם שני הצמיגים הקדמיים. במזל לא כל הארבעה... בצמיגייה שבגרנד קניון יכלו להציע לי רק צמיגי West Lake מובחרים (או כל שם מקושקש אחר) ולכן זחלתי ב- 10 קמ"ש ואיתותים מהבהבים לצידו השני של הכביש, אל צמיגי פרויד, מתחת ל"מסעדת הבוקרים". ראשית, השירות מצויין. הרכב הועלה על ליפט, נבדקו כל ארבעת ה…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 1 תגובות
- 689 צפיות
אשמח לקבל הסבר ממישהו למה תכלס צריך מחשב דרך באוטו? מה הוא עוזר? למשל חישוב צריכת הדלק - משתנה בקצב מסחרר ובהפרשים אדירים אז אם זה לא אמין, למה צריך את זה? חוצמזה, יש שם עוד משהו מעניין?
הודעה אחרונה מאת windsurfer, -
- 5 תגובות
- 930 צפיות
צהריים טובים חברי הפורום.. התייעצות קלה לגבי מקרה מרגיז שקרה לי אתמול: בשעות הבוקר נסעתי עם הרכב הפרטי (מאזדה3) על כביש 40 לכיוון מחלף ירקון הפניה כביש חמש. הדרך הייתה פקוקה כמו בכל בוקר יום רגיל.. הנסיעה היא במהירות נמוכה מאוד ( לא עברתי את ה20 קמש) . בשלב כלשהו איבדתי ריכוז ולא שמתי את הרגל על הברקס בזמן.. הרגשתי פגיעה ברכב, אותתי ימינה ועצרתי בשולי הכביש,ביחד עם הרכב שפגעתי בו. יצאתי, בדקתי: לו-שפשוף קל בטמבון ליד המיקום של המספר רכב׳ לי- כלום. הנהג של הלאנסר יצא גם, נראה איש נחמד מאוד, החלפנו פרטים, הוא אמר שהוא חושב שהוא בכלל לא יפנה לק.הרכב שלו (הלאנסר רכב חברה), מכיוון והפגיעה הייתה מזערית. נפרדנו לשלום. כמה שעות מאוחר מקבל טלפון ממנו- יש לי סחרח…
הודעה אחרונה מאת eddi, -
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 9 אלף צפיות
אני בוחן את האפשרויות מיגון לאוקטביה. היא כבר נגנבה, ואיתורן החזירו אותה כפי שהם מחזירים את רוב המכוניות הנגנבות עם איתורן. כעת אוסיף מיגונים, למרות שאף פעם זה לא מספיק, אבל אפשר להוריד את סיכויי הגניבה. ובכן: האם מישהו שמע על רכב שנגנב למרות שהיה מסונדל? ואם כן, אם אתם יודעים איך. אני מדבר על סנדל כזה: http://www.carsandals.com/image/users/46240/detail/big/1556885.JPG כמובן אפשר להרים את האוטו, אבל אי אפשר אם זה בחניה תחת הבניין. כנ"ל לגבי קשירה בשרשרת, אם מישהו שמע על אוטו שנגנב למרות שהיה קשור בשרשרת מחוסמת לעמוד. עוד פיתרון שאני שוקל זה משהו חדש מבית "סנדלי רכב", והוא נקרא "חובק הגה", הנה לינק: http://www.carsandals.com/46240/%D7%97%D7%95%D7%91%D7%A7…
הודעה אחרונה מאת richrach, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אז ככה .. נעים מאוד אני דור . קורא הרבה זמן בפורום ולאחרונה נרשמתי. אני זקוק להתייעצות, אז ככה יש לי רכב 2011 סיאט איביזה ספורט קופה(השם הזה תמיד קורע אותי לרכב של 105 כוח סוס). לאחרונה החנתי את הרכב לקראת הערב ליד הבית ושמתי עין על הרכב שמחנה לידי, זכרתי דגם צבע וכו׳. ״ להפתעתי״ הרבה בבוקר באתי והיה מכה בגודל של סנטימר על שתי סנטימר של קילוף צבע ושתי לחיצות בטמבון האחורי לא גדולות.הקילוף בצד אחד של בטמבון והלחיצות בצד השני. כמבון שידעתי על מי מדובר וכמובן שהיא לא השאירה פתק משמע פגע וברח. לא התרגשתי כי ידעתי למי שייך הרכב, השארתי לה בערב פתק והיא אכן חזרה אליי. לאחר יום ניגשתי לצמפיון והם אמרו לי שצריך לפרק את הטמבון לשייף את כולו ולצבוע מחדש בגלל שאם ע…
הודעה אחרונה מאת alexk, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום בבוקר אני קם לתומי ויוצא לעבודה,נכנס לרכב שלי,הרכב של אחותי חונה כמה מטרים ממני. פתאום חשכו עיני,הרכב של אחותי בלי 4 דלתות ובלי מכסה מנוע,האם הגנבים החליטו כבר לא לגנוב מכונית שלמה אלא לפרק אותה במקום?,אני עדיין בהלם זה קרה לעוד מישהו?,הרכב הוא סיויק 94.
הודעה אחרונה מאת bmw ricer, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אין צורך בקישור לכתבה. אני מאמין שאין אחד במדינה שלא נחשף לטרגדיה האיומה הזו. בחורה צעירה בהריון מתקדם ובעלה הטרי נפגעו ממשאית בזמן שהיו עסוקים בהחלפת צמיג. אם למשל, אור ירוק היו משקיעים בקמפיין שאומר: "לא עוצרים במקום מסוכן. עדיף להמשיך ולנהוג באיטיות עם הצמיג המרוקן עד למקום שבו ניתן לעצור בבטחה, אפילו במחיר של להרוס את הצמיג, ואפילו אולי לפגוע בג'אנט" , במקום הקמפיינים המגוחכים שלהם נגד מהירות מופרזת, אולי שני הילדים האלה היו עדיין בחיים. ואם לכל הפחות רק אחד מהם היה יוצא מהרכב ,ואם היו עוצרים בשולים בצד השני (יותר רחבים וגם הפנצ'ר לא היה בצד הכביש) גם אז היה ניתן לצמצם את הנזק. נהגים צעירים- בבקשה קחו זאת לתשומת ליבכם. נתקו
הודעה אחרונה מאת AvielT, -
-
שלום לכולם, הרבה מילים כבר נשפכו בהקשר של האבראט' 500. סופרלטיבים כמו:רכב הכיף האולטימטיבי, קלסיקה מודרנית, נהיגה שמזכירה קרטינג ועוד מני מטעמים שגרמו לקטנה להסמיק. כמובן שאין רכב מושלם והמבקרים טענו כי היא קשיחה מדי, לא פקרטית, תנוחת הנהיגה לא אופטימלית, מחיר גבוה ושאלת כדאיות. את האמת שלי היא עושה את זה בגדול. ולכן, ברגע שידידיניו עומר הציע לי לקחת אותה לסיבוב ספק בצחוק ספק ברצינות, "מתי שהוא שאתה בסביבה" דאגתי להיות בסביבה כמה שיותר מהר. מה רבה היתה אכזבתי שגיליתי, שאין מדובר בדגם הידני אלא ברובוטי. מאוכזב משהו פניתי למגרש החניה ובשניה הראשונה שראיתי אותה, לבושה בשני צבעים שכחתי מהדוושה השמאלית ורק רציתי לתת בימנית. כבר בהתנעה הרכב גרגר ובחניון הסגור…
הודעה אחרונה מאת alexk,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 170 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Alberrto
- שביט
- 00mei00
- נריה991
- Tom78
- Moshe c
- natco
- yoni162
- פטרזר
- menir1
- baer
- FROGIE