Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי יונדאי אקסנט 1500 סמ"ק, 3 דלתות, מודל 96. הרכב נסע פחות מ-170,000 ק"מ ובאופן כללי הוא במצב מכני מצויין (יחסית לגילו).

הבעיה היא שחיצונית הוא מלא דפיקות, שריטות ושפשופים, הצבע על הגג מתקלף ובאופן כללי דהוי מאד, ובאדיבות שיפוצניק אחד האוטו גם מנוקד בלבן מרסס צבע שנשפך פעם מאיזה חלון.

גם מבפנים האוטו לא ממש שמור... והבעיות העיקרית הן שהדשבורד נסדק ונשבר מהשמש, וכל הקונסולה המרכזית של הרדיו וכפתורי האוורור והמזגן נשברה ע"י פורץ ששלף את הרדיו באלימות. וגם אחד החלונות החשמליים לא עובד.

בקיצור, הרכב במצב מכני טוב ומצב חיצוני/פנימי על הפנים.

ולשאלה: איך כדאי לנסות למכור אותו? אני חושש שאף קונה פרטי לא יירצה אותו בגלל מצב הפלסטיקה והפחחות. מצד שני סוחר בטח יציע לי סכום מעליב. מה דעתכם?

פורסם

נסה למצוא את הפלסטיקה החסרה בפרוקייה (לא את כל הדשבורד כי הוא שבור אצל כולם)

ברר כמה יעלה לצבוע את הרכב - והורד סכום זה מהמחיר המבוקש.

חכה בסבלנות לקונה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצב חיצוני ומצב הסלון משפיעים גם על המחיר, זה חלק בלתי נפרד מהרכב. אתה צריך לתמחר את הרכב כך שיהיה כדאי לרכוש דווקא אותו ולא רכב במצב מכני דומה לשלך אבל במצב קוסמטי הרבה יותר טוב משלך.

פורסם

"הרכב במחירון שלו שווה 7400. תציע ב-4500 ושלום על ישראל. אין לך יותר מדי ברירות. סה"כ, לא סכומים היסטריים."

"נסה למצוא את הפלסטיקה החסרה בפרוקייה (לא את כל הדשבורד כי הוא שבור אצל כולם). ברר כמה יעלה לצבוע את הרכב - והורד סכום זה מהמחיר המבוקש. חכה בסבלנות לקונה."

בקיצור, אני מבין שאתם לא ממליצים ללכת לסוחר רכב?

לגבי תיקון וצביעה, חשבתי על זה אבל אני חושש שזה יעלה לי יותר ממה שזה יוסיף למחיר. למעשה לגבי הפלסטיקה החסרה כבר ביררתי והיא אמורה לעלות בסביבות 1000-1500 ש"ח מפירוק. כלומר יותר מ-2000 ש"ח כולל הרכבה. על צבע כללי בפחות מ-2500 ש"ח עוד לא שמעתי (וזה עוד בלי הפחחות שגם צריך), אבל אשמח אם תחדשו לי משהו בעניין. בקיצור, אני לא רואה איך אני יוצא מהסיפור הזה בפחות מ 4000-5000 ש"ח. או שאני טועה?

פורסם

הפתרון הזול והפשוט ביותר הוא קודם כל לנקות את האוטו. נקה אותו בצורה יסודית, ומשם תמשיך. אולי פוליש יוריד חלק מהשריטות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ממש לא מזמן מכרתי את ההונדה שלי אחרי 14 שנה אצלי.

המצב אצלי לא היה קולוסאלי - קטסטרופלי כמו אצלך, אבל היתה מכה בדלת, כמה קילופי לכה בכנפיים, את הידית של פתיחת מכסה המנוע שבר לי מכונאי דרך שבא לחלץ אותי עם מצבר תקול וניסה להתגבר על הנועל החשמלי (שלא תפקד-מצבר תקול!:evil: ) והרמקול הימני כולל הגריל המקורי שלו פונו מהרכב באדיבות פורץ חביב (שטרח לנעול אותו חזרה אחרי שסיים,שלא יגנבו חו"ח:? )

בסוף הגיעו שני בחורים צעירים וחביבים שהבינו (וידעו להעריך) את המצב המכאני יוצא הדופן בו היה הרכב, את הק"מ הנמוך יחסית ואת העובדה שהרכב היה יד שניה. (וגיר ידני מקורי על דגם אמריקאי מאובזר)

התקזזנו בהגינות (לשני הצדדים) על הליקויים הקוסמטיים והעסקה נסגרה.

אני בטוח שהם יהנו מהרכב שנים רבות אם ישמרו עליו כמו שאני שמרתי.

הכל עניין של סבלנות

תעלה מודעה , תסנן את כל הנודניקים שמנסים להוריד אותך לחצי מחיר בטלפון.

בסוף יבוא מי שידע להעריך את הרכב, ובתנאי שתהיה מוכן לקזז את הליקויים הלא-סבירים לשנתון.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אין טעם להשקיע 4-5 אש"ח בתיקונים, ברגע שיבוא קונה רציני תמכור את הרכב במה שתצליח לקבל וזהו.

עדיף למכור ב-4, 4.5 מאשר להתחיל להשקיע כסף שלא בטוח שתצליח להוציא בחזרה.

פורסם

תמכור בכמה שיציעו לך. לא שווה לך להשקיע על האוטו הזה.

אגב גם אני בעלים של יונדאי כמו שלך, אני החלפתי את הדשבורד לפני 5 שנים,כי הוא פשוט קרס פנימה!

בכל מקרה חבר שלי קנה לפני חודשיים אקסנט שנת 97 שמורה ממש. הוא הצליח להוריד את המוכר ל8 אלף.

ככה שבמקרה שלך יהיה לך קשה לקבל אפילו קרוב למחירון!

• תוכן חדש...