Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעשה בטוסטוס בן זונה (73-258-73)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב רוכבי הקטנועים לא מבינים מה שרוכבי אופנוע, ככה"נ, מפנימים היטב - הם הצד החלש. לא מבחינת זכויות, אלא מבחינת שרידות. לכן עליהם יש יותר חובת זהירות אם הם רוצים להגיע הביתה בשלום (פחות אם הם רוצים שבעל הרכב יגיע לבית המשפט - אבל להם זה כבר לא יעזור). לגבי זה שהמכוניות חותכות דו"גים - זה כי רוב הנהגים אינם מודעים וחותכים מכוניות באותו האופן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני פעם הייתי בצד השני של המטבע, אוטו גנוב נכנס בי חזיתית ברחוב הביכורים בחיפה נגד הכיוון , בזמן שאזרח "טוב" היה במרדף אחריו עם ברלינגו, המזל שלהם שהאוטו שלי עצר את האוטו ולא משהו אחר , וכמובן שלא ראיתי שקל מאז כל הנזק תוקן על חשבוני כי המשטרה מכסה את התחת של עצמה ושל האזרח בלי קשר, והגנבים ברחו ברגל ולאוטו אין שום ביטוח .

וואו סיפור הזוי ! לא ייאמן שלא קיבלת פיצוי על התאונה הזאת.

מה היה גובה הנזק? למה המקיף שלך (אם היה) לא שילם את זה ?

פורסם
תחשוב לרגע שהוא היה מחליט לעצור עם הקטנוע והיה בא אליך עם לום/ סכין/אולר/אקדח ופוגע בך ואף רוצח אותך חלילה, האם כל זה שווה את השריטה המחורבנת על הרכב?

הוא היה עושה טובה לכול הפורום.

ועכשיו ברצינות, אני גם הייתי יוצא ב"מרדף"(עד הגבול הטעם הטוב) כדי לעצור אותו,ואני דווקא כן מסכים עם האמירה של רוכבי A1 ומעלה היו עוצרים, זה הבעיה שנותנים לילד בן 16 לעלות על אופנוע.

סביר להניח שגם ביטוח לא היה לו ובגלל זה הוא ברח.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

מעניין.. לי בכלל לא עברה המחשבה הזו בראש. אולי בגלל השעה המאוחרת ועצם העובדה שהוא בקלות יכול להכנס לאחד מהרחובות החד-סטריים מהכיוון הנגדי ואני לא הייתי יכול לעשות כלום.

פורסם

"אם הוא היה דופק ברקס והיית נכנס בו? "

אמן כן יהיי רצון-פחות אידיוט בכבישי ארצנו שמחר יפגע ויברח בילדה קטנה כי אין לו ביטוח!!!!!!!

וזה עלבון להשוות נהג כמו יוסי לנהגים במשטרה עם כל הכבוד שאין להם סמכות(ואני לא אומר שליוסי יש) הוא עדיין נוהג הרבה יותר טוב מהם.

לגבי העובדה שהוא מכליל נכון אני גם סולד מהכללות כי אני יודע שתמיד יש יוצא מן הכלל אך הרוב הגורף של הנהגים הללו פשוט יוצר סטיגמה רעה לכל השאר.

רוכבים רבים מתלוננים ובצדק שרכבים בכביש לא סופרים אותם,חשבתם פעם באיזה סטרס אני נמצא בתור בעל רכב כשיש אופנוע על ידי?עוקף מימין משמאל מהשוליים נוסע היכן שבא לו בדיוק בין שתי נתיבים מזגזג-עוקף בפקק בין שתי רכבים עומדים ולא בקו ישר חייב תמיד להכנס לפני ברמזור למרות שאני תמיד פותח יותר חזק ממנו ואי אילו שלל של דוגמאות.

כל זה בתור נהג גורם לי להיות הרבה הרבה יותר אדיש אליהם וגורם לי להיות בדיוק מה שאתם מתלוננים שאנחנו לא סופרים אתכם.

במקום להיות בסטרס מטוסטוסים ומה יהיה איתם אני פשוט אומר שהנזק הוא הבעיה שלכם אם עברתם על חוקי התנועה וזהו.

זה כמו שאני אסע כמו חמור עם אוטוביאנקי ליד האמר H1 ויזגזג אותו ויחתוך אותו וידחף לפניו ברמזור וכן הלאה,אני מניח שאותו נהג לא ינהג לידי במשנה זהירות אלה פשוט יגיד שבמקרה הגרוע ועברתי על החוק אני אכניס את האוטו אצלו לגריטה.

אני משתדל כמה שיותר להזהר ולהתרחק מטוסטוסים למיניהם אך כשיש כביש שלא מאפשר לי זאת אני נוטה להתעלם מכאלה שעושים סביבי עשרות עברות תנועה רק כי במקרה הכי גרוע הוא ישלם לי על הנזק לרכב,אמפתיה לאם יקרה לו משהו בכלל לא תהיה לי-כי מחר סבתא שלי היא זו שתעבור במעבר חציה והטוסטוסון הזה יעלה עליה בשביל להיות ראשון ברמזור ולפתוח יותר לאט מסאגווי.

***הודעה זו נכתבה מפי אדם שכל האהבה שלו לעולם המוטורי התחילה מגיל קטן בכלים דו גלגליים ועד היום אוהב דו גלגלי על שלל צורותיו.

פורסם

לא חכם מבחינתך

כמה שזה מעצבן וכנראה שזה איזה ילד מפגר חסר אחריות או מבוגר חסר אחריות זה פי כמה וכמה מסכן אותך.

רק השבוע ילד עלה על קטנוע בלי רשיון ונהרג מזה.

אתה רוצה שבגלל שהוא בורח ממך הוא יאבד שליטה יחליק \ ידרס \ יעשה תאונה \ לא יודע מה?

במקרה שבאמת הייתה תאונה לא עלינו אתה עכשיו הייתה בכלא \ במעצר בית. (במקרה שהיה קורה לו משהו רציני, הרי הוא "רק" ברח ממך והכל קרה באשמתך").

מספיק שהיה שמן על הכביש והוא היה מחליק ונדרס אתה היית בצרות עכשיו.

אני לא מצדיק אותו והייתי מתעצבן כמוך, אבל המעשה הכי חכם שאתה יכול לעשות זה לקחת את המספר, להגיש תלונה על פגע וברח, או לקבל את הפרטים שלו דרך חבר שוטר. מכאן אתה והדמיון שלך, לא אומר לך מה לעשות.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אני לא מבין מה הצער על זה שהוא ימות?

נכון מוות של בנאדם או אפילו פגיעה קלה בבנאדם עם רכב זה לא משהו שאתה רוצה על מצפונך -ויש לי חבר שיעיד.

אני יכול להגיד באמונה שלמה שאם אחד כזה בלי רישיון פגע וברח או התנהג כתת אדם בכל צורה שהיא אולי מגיע לו איזה תאונה קשה וככה אני ירחיק אותו מהקרובים אלי והאהובים שלי שלא יזיק להם באותה מידה שהוא ניזוק לולא היה מחליק מכתם שמן.

פורסם
וואו סיפור הזוי ! לא ייאמן שלא קיבלת פיצוי על התאונה הזאת.

מה היה גובה הנזק? למה המקיף שלך (אם היה) לא שילם את זה ?

לא היה מקיף רק חובה וצד גימל, למזלי אני מכיר אנשים ומקומות אירגנתי חלקים למחרת אחרי יומיים האוטו היה מוכן כאילו לא היה בעלות מצחיקה, בן אדם מהרחוב שלא מקושר לפירוקיות ומוסכים היה יכול לאכול נזק של אלפי שקלים על חשבונו.

אני לא מצדיק חלילה את רוכב הקטנוע ששרט את האוטו של מר פרנכוס, רק עצבן אותי ביטוי הנקמה של פרנכוס שיעלו לאופנועים את הביטוח, שיורידו את כל הקטנועים מהכביש וכו'.

זה ביטויים מכלילים, מטומטמים ופוגעים שרק בן אדם שאין לו קשר לדו"ג יכול להגיד, למרות שאני נוסע הרבה על דו"ג אני מעדיף מכוניות, אבל ביטויים כמו של מר פרנכוס על להוריד את כל הקטנועים מהכביש, מעצבנים באותה מידה כמו טוקבקים של אנשים שלא מבינים מהחיים שלהם בתגובות על ספורט מוטורי ומכוניות משופרות בYNET.

BMW E30 325i Coupe

פורסם

טוסטוסים הם הרבה מעל החוק, אסור לרדוף אחריהם וגם אם תנסה הסיכויים קטנים, זה הסיבה לזה שהם משתוללים ומרשים לעצמם, עד שהם חוטפים מכה מאיזה אוטו ומבינים שהם לא שולטים.

פורסם

יוסי, בלי קשר למקרה הזה שאתה כמובן יצאת הנפגע אני יכול להבטיח לך ב100 אחוז שאם היית רוכב על קטנוע היית פותח תרד חדש כל יום על משהו שקרה לך בכביש. תהיה בחיפה אתן לך לינסוע על המובי ממרכז חורב עד מרכז הכרמל וחזרה ותספר לי על החויות שלך אחרי זה. ויש לי ביטוח אל תדאג.

פורסם

אני לא מבין - היה לך את המספר שלו, ראית שהוא בורח. למה להמשיך לרדוף אחריו ? ישר לתחנת משטרה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
יוסי, בלי קשר למקרה הזה שאתה כמובן יצאת הנפגע אני יכול להבטיח לך ב100 אחוז שאם היית רוכב על קטנוע היית פותח תרד חדש כל יום על משהו שקרה לך בכביש. תהיה בחיפה אתן לך לינסוע על המובי ממרכז חורב עד מרכז הכרמל וחזרה ותספר לי על החויות שלך אחרי זה. ויש לי ביטוח אל תדאג.

כחיפאי שרוכב על קטנוע לא מעט אני מסכים איתך במאה אחוז, סכנת נפשות.

ויוסי סתם שתדע גם אותם רוכבי הארלי ואופנועי ספורט כבדים שאתה כזה מעריך, לא קפצו ישר לכלי כזה גדול ומרביתם התחילו מאותם כלים שאתה מתעב.

פורסם

כן?

ולך תוכיח שזה הוא שפגע בך.

ותסחב עם כל הבירוקרטיה הנצחית הזו שגם אם בסופה תצא זכאי כספית מוסרית הוא יסתובב לו חופשי

פורסם

יוסי , יש לי כמה בעיות עם השרשור הזה, דבר ראשון זאת הכותרת המבזה, לא צדיק חלילה אבל זה פורום כללי ולא אוף טופיק, רק למען הסדר הטוב תכתוב להבא זונ* או משהו, כדי שקארספורום לא יעלו בחיפוש של המילה בגוגל. לא יפה.

ביננו יצאת די סתום עם הקטע הזה, לא משנה מה, יש לך את המספר שלו, תן לו לנסוע. הרישיון שלך חשוב לך? אל תתפרע על הכביש ללא סיבה, ולא משנה כמה הבן אדם עיצבן אותך, אם הוא מחליק בגללך וקורה לו משהו אז זה כן יפגע בך, חוקית ונפשית ולא משנה כמה גיבור אתה יוסי.

אני רכבתי על קטנועים ומספר רכבים נכנס בי שלא באשמתי, משום מה לקטנוע\אופנוע שמגיע מימינך לא צריך לתת זכות קדימה למרות שיש תמרור, נהגים נצפים שתעקוף אותם או משהו, או שתעבור דרכם. זה בסדר? חאלס עם הצביעות, כמו שיש רוכבים חרא יש גם נהגים חרא, ולא חסר חארות ב2 הצדדים.

אז להבא, תפגין קצת בגרות, קח נשימה עמוקה ותנסה להרגע, יש לך את המספר שלו. ומשם מאוד קל להשיג את הכתובת\זהות של הבחור.

וסתם לידע כללי, לרוב הרוכבים יש מנעול מתחת לכסא, וקסדה. לא בדיוק משהו שאתה רוצה להיכנס איתו לקטטה. סתם שתחשוב מה יכול לקרות לך עד שיגיעו ה"חברים" שלך.

haters will hate

פורסם

תמיד יוצא כאן הארס הנורא הזה כלפי רוכבי קטנועים, שאני מסכים שחלקם מנוולים. אבל מכאן ועד "לא אכפת לי להרוג אותו, בעיה שלו" יש מרחק עצום.

יוסי כפרה, מה חשבת שייתן לך המרדף? איך חשבת לעצור אותו? ע"י תיקול? אולי קיווית שהוא יבין שרודפת אחריו טווינגו טורבו ואין לו שום סיכוי?

לשם המשחק המחשבתי בוא נניח שהוא החליק בזמן המרדף. מה אתה חושב היה קורה כשתעמדו שניכם מול שופט? אז נכון, הוא ביצע עבירה והתנהג כמו זבל מצוי. אתה מהצד השני התנהגת כמו ערס מצוי. בוא אגלה לך סוד - ככה מתחילים רוב המקרים שנגמרים בבתי חולים או בכלא.

היה לך המספר שלו, מכאן והלאה תן למשטרה לטפל בזה. אני ממש לא מאחל לך למצוא את הקטנוע באחד הימים ולשבור אותו, יש לי הרגשה שאחרי זה יגיע כאן השרשור הכי הזוי שלך, שבטח ייכתב מבית החולים/תא המעצר, חו"ח לא עלינו, מלח מים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...