Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעשה בטוסטוס בן זונה (73-258-73)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז הייתי במשטרה.

יש לי את הפרטים שלו.

עכשיו יש שתי בעיות:

1) אין לי על מה לתבוע אותו כי הנזק לא מדיד בכסף וזה אידיוטי לצבוע את הכנף כרגע, כשהצבע בכל מקרה במצב לא משהו.

2) אין לי מה לעשות עם זה מבחינה משפטית. לא נראה לי שיעשו לו משהו.

אני לא הולך ליצור איתו קשר או לעשות לו בעיות כי אני רוצה לשכוח מכל הסיפור הדבילי הזה.

אז אני רק נשאר עם הרגשה של חוסר צדק?

לזה הגענו?

אני גם לא יודע אם לפרסם את הפרטים שלו פה בפורום, חוץ מזה שהוא גר ברחוב עבאס 5/85 בחיפה.

דרך הפורום אפשר למצוא אותי, וזה מ שמבאס.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתוספת שני מסמרים בצמיגים!

ולהשאיר פתק: "עכשיו אנחנו פיטים" (אם ככה כותבים את זה...חח)

פורסם

אני הייתי משאיר לו פתק בסגנון אני יודע מה עשית בקיץ האחרון.

ובנימה רצינית יותר אם מדובר בנער הייתי פונה להורים שלו, הם בטח יקחו לו את המפתחות או יתנו לו פליק בטוסיק.

פורסם

תקבל הצעת מחיר לצביעת הכנף מהמוסך, שלח לו אותה מצורפת למכתב דרישה ומקסימום או שהוא ייבהל וישלם, או שתהיה לך האפשרות (הקיימת גם עכשיו) לתבוע בתביעות קטנות. יותר מזה אין לך מה לעשות בשביל להרגיע את חוש הצדק, לפחות לא באופן חוקי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תסתכל על הצד החיובי שבעניין. קיבלת את הפרטים שלו מהמשטרה בתוך יום!

במקרה שלי לקח להם 5 שבועות.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
טוב, אז הייתי במשטרה.

יש לי את הפרטים שלו.

1) אין לי על מה לתבוע אותו כי הנזק לא מדיד בכסף וזה אידיוטי לצבוע את הכנף כרגע, כשהצבע בכל מקרה במצב לא משהו.

.

הבעיה היחידה היא שלך ועל כמה דבילי וילדותי השרשור שלך, עכשיו אתה נזכר להודות ש"הצבע במצב לא משהו והנזק לא מדיד?"

היית אומר מהתחלה וסוגרים עניין, מה שאתה עשית הרבה יותר גרוע ממה שהוא, אם אין נזק זה בדיוק כמו שמישהו יתקע בך ברחוב בכתף, לא יגיד סליחה ואתה תתחיל להשתולל.

ועכשיו לעצה המועילה של הערב- אם מסיבה לא ברורה אתה אכן מחליט ללכת לצעיר מרחוב עבאס כדי לדרוש ממנו כסף\התנצלות\ליטוף אגו, אל תעשה את זה לבד ו\או ללא נשק (חם).

פורסם
הבעיה היחידה היא שלך ועל כמה דבילי וילדותי השרשור שלך, עכשיו אתה נזכר להודות ש"הצבע במצב לא משהו והנזק לא מדיד?"

היית אומר מהתחלה וסוגרים עניין, מה שאתה עשית הרבה יותר גרוע ממה שהוא, אם אין נזק זה בדיוק כמו שמישהו יתקע בך ברחוב בכתף, לא יגיד סליחה ואתה תתחיל להשתולל.

ועכשיו לעצה המועילה של הערב- אם מסיבה לא ברורה אתה אכן מחליט ללכת לצעיר מרחוב עבאס כדי לדרוש ממנו כסף\התנצלות\ליטוף אגו, אל תעשה את זה לבד ו\או ללא נשק (חם).

כמו שאמרתי, אני לא הולך אליו הביתה ואני לא הולך להתנכל לו בצורות לא חוקיות. זה רק יוריד אותי לרמה שלו.

יש פה משהו לא ברור?

אני לא הולך אליו או משהו כזה, אבל כן שוקל בכל מקרה לתבוע, למרות שאני לא אתקן את הצבע.

החלק הזה של הצבע היה במצב טוב עד שהוא נכנס בי.

יש שם גם קצת עבודת פחחות.

הנה תמונה מאחרי שהצלחתי להוריד את הצבע שלו מהאוטו. הוא השאיר פס ארוך (בערך עד אמצע החלון) אבל הצלחתי להוריד אותו אחרי כמה דקות.

אתה רוצה להגיד לי שהיית עושה משהו שונה ממה שאני עשיתי אם מישהו היה נכנס לך ברכב ובורח?

IMG00065-20110622-1727.jpg

פורסם

אז יש נזק לפי התמונה לא רק צבע זה כיפוף .. לא של כנף זה חלק אינטגראלי של חצי אוטו. ואין שם איזו קורה בחלק האחורי?

לגבי אם הייתי רודף זה הכל עניין של עלות מול נזק, הייתי חושב על זה לרגע אבל לא הייתי רודף אחרי קטנוע בטח לא שיש לי את המספר ו\או שהרכב ממילא ישן\ בעל ערך נמוך (בלי קשר לאיזה רכב יש לכל אחד, עלות תועלת\נזק נטו) האמת שגם עם רכב יקר לא הייתי רודף אחרי קטנוע במיוחד אם השגתי כבר את המספר אבל אני מניח שפעלת בלהט הרגע.

אם אתה רוצה לתבוע זה לא בעיה אתה רק ממלא איזה טופס עם מה קרה 3 שורות (תביעות קטנות), שוכח מזה והולך שיקראו לך למשפט (כמה חודשים).

פורסם

יוסי

אתה צבוע

משתי סיבות, האחת שבחרת לעשות חוק לעצמך ואתה מלין על האידיוט ההוא.

והשניה כשמדברים על "פוליטיקה" אתה מטיף נגד הכללות, אבל כשמעצבנים אותך אתה מתנהג כמו קוף, משתולל בכביש, ועוד קורא להעניש קולקטיבית את כל מי שלרוע מזלו רוכב על הכלים הזולים ביותר.

אני רוכב על 50 סמ"ק בת"א, למה לי מגיע לשלם יותר ביטוח?

את הבן זונה הקטן (שתאמין לי שאני הרבה יותר שונא אותו ממך, לי הוא עושה נזק תדמיתי שיכול לעלות בחיי), צריך להעניש, ומשטרת ישראל בהחלט לא התשובה לאידיוטים כאלו.

ואני מחכה להסבר, למה אני כסטודנט בת"א שיכול להתנייד בין עבודה ולימודים כמעט רק על טוסטוס, מגיע לשלם יותר ביטוח?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
יוסי

אתה צבוע

משתי סיבות, האחת שבחרת לעשות חוק לעצמך ואתה מלין על האידיוט ההוא.

והשניה כשמדברים על "פוליטיקה" אתה מטיף נגד הכללות, אבל כשמעצבנים אותך אתה מתנהג כמו קוף, משתולל בכביש, ועוד קורא להעניש קולקטיבית את כל מי שלרוע מזלו רוכב על הכלים הזולים ביותר.

אני רוכב על 50 סמ"ק בת"א, למה לי מגיע לשלם יותר ביטוח?

את הבן זונה הקטן (שתאמין לי שאני הרבה יותר שונא אותו ממך, לי הוא עושה נזק תדמיתי שיכול לעלות בחיי), צריך להעניש, ומשטרת ישראל בהחלט לא התשובה לאידיוטים כאלו.

ואני מחכה להסבר, למה אני כסטודנט בת"א שיכול להתנייד בין עבודה ולימודים כמעט רק על טוסטוס, מגיע לשלם יותר ביטוח?

+1

זאת הסיבה היחידה שהגבתי פה, ובצורה שהגבתי. אני אישית הייתי רודף אחריו ובאותו רגע גם לא היה אכפת לי את מי אני מסכן עד שהייתי תופס אותו\הוא היה נופל\ בורח לי.

אבל אני לא אוהב מתחסדים ויפי נפש.

לרחוב עבאס בחיפה עדיף אל תכנס כי לך טוב לא יצא מזה

BMW E30 325i Coupe

• תוכן חדש...