Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעשה בטוסטוס בן זונה (73-258-73)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת הדוגמא הכי דבילית ששמעתי.

ומה עוד אתה משתמש בגישת המראה אתה בטוח שכולם היו נוהגים כמוך.

אז רק שתדע לא כולם דומים לך.

ומחקרים סטטיסטיים יתמכו במה שאני אומר, רוב האנשים עושים חשבון של עלות מול תועלת, בן אדם שמכור למשהו זו בעיה מסוג אחר לגמרי זה יותר דומה לסמים בהשפעה ואין לזה ולא קשר קטן לקניית טוסטוסים וכדומה.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקריאה ניטטראלית של השרשור לי דווקא נראה שאתה למדת ציניות מהי. לא כן?:oops::lol:

אבל לא נורא, נדמה לי שמישהו כבר כתב קודם שאם היית חושב על זה - היית מתנהל אחרת.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
השיחות למוקדי הבטחון מוקלטות (מדא/כיבוי/משטרה), בנוסף ניתן לדעת מה המספר שממנו האדם מתקשר.

שיחות עם תלונת סרק או הטרדה חוזרת יכולה להסתיים בנקיטת הליכים כנגד אותו מתלונן, או שבמקביל יזמנו אותו על מנת לפתוח בחקירה על סמים נשק וכו' שאותו אדם ראה ודיווח.

ל'

את יודעת הרי שזה היה בצחוק

ולמקרה שמישהו לקח את זה ברצינות, לא התכוונתי ל100 שיחות ביממה. (למרות שלמזלנו עדיין יש טלפונים ציבוריים).

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...