Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעשה בטוסטוס בן זונה (73-258-73)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התגובה של לא אכפת לי להרוג אותו יצאה מהקשרה

אני מציין שאם רוכב עושה סביבי 1001 עברות תנועה אני אוריד את משנה הזהירות שלי בכמה וכמה מידות כי בסוף אני לא זה שיפגע והוא יהיה זה שאשם בתאונה.

אם אני רואה רוכב אופנוע שנוסע כמו שצריך אני חייב לציין שלא פעם ולא פעמיים נעמדנו אחד ליד השני ואמרתי לו כל הכבוד על הדוגמא שאתה משמש.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלח הודעה פרטית לישה מהפורום המשפטי, לדעתי הוא ייתן לך את הדרך הטובה ביותר לפעול

פורסם

הי,

יש לי רעיון בשבילך פותח התרד.

באם המשרה לא תעזור לך,קח חוקר פרטי תמצא את ההוא שברח לך ,

ותגיד/תעשה לו מה שרצית באם הייתה תופס אותו.

וקח ממנו פרטים.

פורסם

האם יש פה מישהו בפורום שמכיר אישית או יכול להפנות לפסק דין או כתבה על מקרה שבו נהג רכב נשלח לכלא \ קיבל עונש או קנס בעקבות נהג קטנוע \ אופנוע \ רכב שעשה תאונה עקב "הלחצה" מצד נהג הרכב אשר רדף אחריו במטרה לעצור אותו כדי "להחליף פרטים"?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

לא מזמן קראתי בפולגז על מקרה של נהג רכב שנתן ברקסים חזקים לקטנוע שמאחוריו בניסיון להפיל אותו, שנפגשו ברמזור הנהג טען

שהוא עשה את זה כי הוא נצמד לו לתחת, ולא עשה זאת בשפה יפה.

גם לי קרה שסיויק נצמדה לי לתחת של הקטנוע בשדרות מוריה ולמזלי חמקתי ממנה בפקק.

פורסם
התגובה של לא אכפת לי להרוג אותו יצאה מהקשרה

אני מציין שאם רוכב עושה סביבי 1001 עברות תנועה אני אוריד את משנה הזהירות שלי בכמה וכמה מידות כי בסוף אני לא זה שיפגע והוא יהיה זה שאשם בתאונה.

אם אני רואה רוכב אופנוע שנוסע כמו שצריך אני חייב לציין שלא פעם ולא פעמיים נעמדנו אחד ליד השני ואמרתי לו כל הכבוד על הדוגמא שאתה משמש.

רוכב לא עושה 1001 עבירות לידך. הוא מקסימום חותך אותך בגסות וממשיך הלאה. אתה מתעצבן על כל הרוכבים וכשמגיע הרוכב הבא אתה הרבה פחות איכפתי.

האם יש לא מעט רוכבים שמוציאים שם רע לכל קהילת הדו"ג? בהחלט.

האם מגיע להם למות, או "סתם" לרכב בקרב נהגים לא מרוכזים ולא אכפתיים? ממש לא.

"בסוף אני לא זה שיפגע והוא יהיה זה שאשם בתאונה" - כל כך עצוב שבכלל לא בא להתחיל להגיב על המשמעות הרחבה של הלך הרוח הזה וכמה שהוא שכיח אצל יותר מדי נהגים.

תקווה שנהג המשאית הבא שתעקוף לא יחשוב כמוך.

ועוד דבר לסיום, שאני בכלל לא בטוח שאני מסכים איתו, אבל זו טענה של חבר רוכב:

רוכב מופרע יגמור מרוח על הכביש. זה ברור לכולנו. מרבית הסיכויים שהוא יעבור את גבולות יכולתו ויעשה תאונה עצמית.

רוכב רגוע יגמור מרוח על הכביש. זה ברור לכולנו. סביר להניח שהוא יהיה מחובר לתנועה וינסה לרכוב לפי החוק, ונהג רכב מצוי יוריד אותו בגלל איזו שטות.

אני כשלעצמי שייך לזן השני. אמנם לא נמרחתי מעודי (מלח מים), אבל בהחלט למדתי שבמקרים מסויימים עדיף לברוח משוכני הכביש. דרך השוליים, בין המכוניות, להיות מהיר מהתנועה - רק לא להישאר יותר מדי זמן באותו מקום. אם כבר אני אוויר בעיניכם (הנהגים), אני מעדיף להיות רוח.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

"רוכב לא עושה 1001 עבירות לידך. הוא מקסימום חותך אותך בגסות וממשיך הלאה. אתה מתעצבן על כל הרוכבים וכשמגיע הרוכב הבא אתה הרבה פחות איכפתי"

כשאתה בכביש מרומזר וגם אם לא אתה נוסע במהירות של רוכב(תלוי איזה) אף על פי שבכביש מרומזר אתה נתקל באותו רוכב מספר פעמים גם אם הוא סופר מהיר,חותך בגסות וממשיך?שלא אתחיל עם רשימת עבירות התנועה שעושים סביבי,אני לא מוכן לנהוג בסטרס לאורך כל הדרך אם אין לי צורך להיות לחוץ מרוב שאני אפחד על החיים שלו אני אעשה תאונה עם מישהו אחר.

אני לא חושב מגיע לכולם למות ובטח שלא אני אהרוג אותם,ושוב אמרתי אני אוהב ומעריך רוכבי דו גלגלי .

אבל יש מקרים שבהחלט לא הייתי מצטער לרגע אם היה קורה לרוכב נזק חמור/מת,כמו שאני לא מצטער לרגע אם הבנאדם שרשם לי בטוש לא מחיק על מכסה המנוע "למה לא מנקים את האוטו" ימות.

האהבה של החיים שלי זה באמת אופנועי סופר ספורט וגם כאלה יש חולראות ואני מכיר כזה נהג אידיוט עם 954 פיירבלייד אז שוב לכל כלל יש יוצא מן הכלל,זה לא משנה את העובדה שרוב הטוסטוסים בהחלט עושים המון עבירות לא מתחשבים מוציאים שם רע לשאר רוכבי הדו"ג ורוב אותם אנשים אלו בכלל לא הייתי מצטער אילו היה קורה להם משהו.

פורסם

אגב יוסי, הייתי לא פעם במשטרה וחבר מאוד טוב שלי במקרה אחד החוקרים במטה בחיפה ואני רוצה להגיד לך שאם תתלונן על פגע וברח ויש לך גם הוכחות לנזק שנגרם יזמנו ועוד איך יזמנו את הרוכב וגם יבקשו את תעודת הביטוח שלו. אז אם אין לו ביטוח הוא יהיה חייב לעשות וזה יעשה לו כסף...

אל תשבור את הראש בקשר לאם זה שווה או לא ומה יעשו להם בכלל פשוט תתחיל ותעשה צעד צעד. לפני כמה חודשים תקפו אותי חמישה בני מיעוטים במסעדה בא אני עובד, באמצע הריב איתם אחד זרק לי מעפרה לראש ונפתח לי הראש. נשארה צלקת על המצח. הבאנו ניידת, יש לי שלושה עדים שהותקפתי. רשמתי את מספר הרכב שלהם כשהם ברחו. ממה שאני התעדכנתי לשתיים מהם נפתחו תיקים ואני רק מחכה עוד כמה חודשים ומגיש תביעה על הצלקת הזאת. לאט לאט, בלי למהר כמו שאמרתי לך. לך תעשה את הצעד הראשון.

יש לך גם עדה שהייתה איתך, אתה מסודר.

פורסם
ויוסי סתם שתדע גם אותם רוכבי הארלי ואופנועי ספורט כבדים שאתה כזה מעריך, לא קפצו ישר לכלי כזה גדול ומרביתם התחילו מאותם כלים שאתה מתעב.

וכנראה למדו משהו עם הזמן. מה שדי מוכיח את הטענה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בוא נתחיל בזה שצדק אתה לא תעשה ואתה גם לא מוסמך לעשות צדק, תשאיר את זה לאנשים המתאימים.

תחשוב לרגע שהוא היה מחליט לעצור עם הקטנוע והיה בא אליך עם לום/ סכין/אולר/אקדח ופוגע בך ואף רוצח אותך חלילה, האם כל זה שווה את השריטה המחורבנת על הרכב?

כל מה שעשית פה זה לרדת לרמה של התת אדם הזה, וחבל שכך.

בתור אחד שעושה את המעבר לדו''ג אני נהיה יותר ער לאופנועים/קטנועים בכבישים ואני שם לב היטב היטב איך הנהגים מתעלמים מהם, נכנסים להם לנתיב באין מפריע, לא מתחשבים בהם, אז לפני שנפתח פה שוב דיון על כמה שחלק מהרוכבים אגואיסטים, בל נשכח שאותו דבר עם נהגי הרכבים.

סליחה מר ליאור קלה הבן אדם שאל איך עושים צדק ונכון אולי הוא לא מוסמך לעשות אותו אבל זאת לא הייתה הכוונה שלו.

בעיני הוא ממש לא ירד לרמה של התת אדם הזה הוא עשה בדיוק מה שמצופה ממנו לרדוף אחרי הבן זונה שאני מאחל שיגיע לבית לווינשטיין בתור לקוח כבוד, לקח את המספר קטנוע בלי חיכוכים מיותרים.

למירמור שלך לגבי הרכבים שלא מתייחסים לאופנעים אין מקום בשירשור הזה שכן זה לא קשור.

לפותח השירשור, מומלץ רצוי ואפילו כדאי לטובת כולנו שלא תוותר לחרא הזה ותלך עם זה עד הסוף!

אחרי שהוא יחטוף הוא כבר לא יעשה דבר כזה שוב, הוא יעצור ויחליף פרטים ולא יברח כמו בהמה.

אגב אתה יכול לדווח עליו באתר הזה http://www.oradom.co.il בכדי להכתים אותו.

שיהיה יום טוב.

פורסם

יוסי יש לך את המספר שלו, גש לתחנת המשטרה ותגיש תחונה בצורה מסודרת.

אני מאמינה שזו תופעה של "החופש הגדול", יכל להיות שהאופנוע/קטנוע בכלל לא שלו ונלקח בהשאלה ולכן החשש שיתפס הלחיצה אותו ודחקה אותו לפינה (השערה).

לכן הגשת תלונה מסודרת על פגע וברח, תתן לך בסופו של דבר את פרטיו, ברגע שהפרטים בידיך, ניתן להגיע אל בעל הקטנוע, לשלוח לו מכתב מסודר על בקשה לתיקון הנזק, היה ולא יקח אחריות אני סומכת עליך שתמרר את חיו בבית דין לתביעות קטנות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בכיש אל תהיה צודק תהיה חכם תרשום את המספר שלא ואל תנהל מרדפים על כבישים ציבורים. נגיד שהייתה מגיע אליו מה הייתה עושה כדי לעצור אותו?

קרה לי מקרה דומה לפני לפני כמה שנים, השגתי אותו מאוד מהר והבנתי שלעצור הוא לא יעצור אז חיכיתי אחריו הבחור פשוט פירסס נגד התנועה וברח היום אני מבין שהייתי מטומטם לא הייתי צריך לרדוף אחריו.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

הבעיה הגדולה פה נעוצה בעובדה שאני כבר לא מאמין במשטרה שלנו שתעשה עם זה משהו.

90% מהזמן, התלונות מגיעות למצב של "נסגר מחוסר עניין לציבור".

האמת היא שבהתחלה נסעתי אחרי השמוק הזה רק כדי שהנוסעת שלי תספיק לרשום את המספר שלו.

רק אחרי שראיתי שהוא באמת לא יעצור (כי לא יכולתי ממש להאמין שאתה עושה נזק, מסתכל לי בעיניים ואז עף משם בלי בושה), החלטתי לראות אם אני יכול לגרום לו לעצור.

אתמול הייתי אצל המשטרה (הם היו ממש ממש לא נחמדים) אז אני חוזר היום עם כל המסמכים ומגיש את התלונה (אני גם מביא את העדה שלי).

אם אתם חושבים שזה יעשה משהו, יופי. כי אני לא מאמין כבר במשטרה ובזה שהם באמת יעשו משהו (ויסלחו לי השוטרים פה בפורום).

פורסם

למה אתם מאמינים שהמשטרה תעשה עם זה משהו?

לפני כמה שנים אחותי נסעה בחנייה של חוצות אלונים ועצרה כדי שמישהו יצא מהחנייה.

ההוא לא שם לב ויצא רחוק מידי ונכנס לה באוטו.

הוא התעלם מהמכה והמשיך לסוע ועבר להחנות במקום אחר.

לאחר מכן היא קראה לי ולאבא שלי ( שתכלס זה האוטו שלו ), הגענו למקום, חיכינו לו ליד האוטו וביקשנו פרטים.

על האוטו שלו היו סימני הצבע מהאוטו שלנו.

כשהגיע הוא פשוט קילל אותנו, נכנס לאוטו ונסע.

מאחר ואנחנו לא אנשים אלימים נתנו לו לסוע ופנינו למשטרה עם פרטי המקרה והגשנו תלונה.

מיותר לציין שהתיק נסגר מחוסר עניין לציבור.

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
סליחה מר ליאור קלה הבן אדם שאל איך עושים צדק ונכון אולי הוא לא מוסמך לעשות אותו אבל זאת לא הייתה הכוונה שלו.

בעיני הוא ממש לא ירד לרמה של התת אדם הזה הוא עשה בדיוק מה שמצופה ממנו לרדוף אחרי הבן זונה שאני מאחל שיגיע לבית לווינשטיין בתור לקוח כבוד, לקח את המספר קטנוע בלי חיכוכים מיותרים.

למירמור שלך לגבי הרכבים שלא מתייחסים לאופנעים אין מקום בשירשור הזה שכן זה לא קשור.

מה, מו, מי, למה, כמה, פרט, נמק.

אין לי שום מרמור כלפי אף אחד שכן אני עדיין בעל רכב וגם בעל דו''ג, אז אל תבוא ותרצה לי פה.

יאללה שהיה רודף אחריו, ההוא היה יורד מהקטנוע ויש מצב שהוא גם היה מפרק לפותח השרשור את הצורה, או שאני מדמיין וזה לא יכול לקרות?

לצערי בגלל הגישה של אנשים כמוך, אנחנו שומעים שאנשים נרצחו בגלל חנייה, בגלל ויכוחים מפגרים. למה הוא צריך לסכן את עצמו בגלל שריטה, יודע מה עזוב אותו, הייתה איתו עוד מישהי ברכב, יש סיכוי סביר שהיא הייתה נפגעת בצורה כזו או אחרת?

כמה שזה נהיה כבר קלישאה ולעוס וחרוש, עדיין המשפט ''אל תהיה צודק, תהיה חכה'' מתאים לסיטואציה הזאת מאוד.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...