Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גברת נכנסה בי ( במקום שיהיה הפוך)...

Seatibizasc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אז ככה .. נעים מאוד אני דור . קורא הרבה זמן בפורום ולאחרונה נרשמתי.

אני זקוק להתייעצות, אז ככה יש לי רכב 2011 סיאט איביזה ספורט קופה(השם הזה תמיד קורע אותי לרכב של 105 כוח סוס).

לאחרונה החנתי את הרכב לקראת הערב ליד הבית ושמתי עין על הרכב שמחנה לידי, זכרתי דגם צבע וכו׳.

״ להפתעתי״ הרבה בבוקר באתי והיה מכה בגודל של סנטימר על שתי סנטימר של קילוף צבע ושתי לחיצות בטמבון האחורי לא גדולות.הקילוף בצד אחד של בטמבון והלחיצות בצד השני.

כמבון שידעתי על מי מדובר וכמובן שהיא לא השאירה פתק משמע פגע וברח.

לא התרגשתי כי ידעתי למי שייך הרכב, השארתי לה בערב פתק והיא אכן חזרה אליי.

לאחר יום ניגשתי לצמפיון והם אמרו לי שצריך לפרק את הטמבון לשייף את כולו ולצבוע מחדש בגלל

שאם עוברים עם מכחול ולקה יהיה הבדלים של צבע ועובי צבע ובהנחה וארצה למכור אותו יגלו את זה עם המכשיר של הבדיקה.

בגלל שהרכב שנת 2011 אני לא מוכן להתפשר על תיקונו ורוצה לדעת האם גם אם ישייפו את כל הטמבון ויצבעו מחדש האם

הטמבוןייחשב כתקין או רק הזמנה של טמבון חדש ימלא את התפקיד הזה?

האם הבחורה תעשה בעיות אוכל להגיש תלונה על פגע וברח ?

אני יודע שזה כאב לך לשלם אלף שקל על מכת צבע קטנה ולחיצה מינייטורית אבל אני לא מוכן להתפשר.

תודה ואשמח להצעות נוספות בעניין.

סליחה על החפירה

לילה טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך יהיו הבדלים של צבע אם הצבע שלך חדש? אז מה אם יגלו שתיקנת את זה במכירה, זה פשע לתקן פגיעת צבע?

נשמע לי מוגזם לצבוע את כל הטמבון בגלל 2 ס"מ.

emotion of motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל, למיטב ידיעתי מכשיר לבדיקה עובי צבע עובד רק על מתכת, לא טמבונים מפלסטיק.

דבר שני, בארץ הקודש שריטות בטמבון זה "לגיטימי", וגם אם תחליט לצבוע את כל הטמבון הסטטיסטיקה לא לטובתך.

תיקון מכחול איכותי על רכב חדש עם צבע שעדיין לא דהה יעשה עבודה מספיק טובה, ומי שינסה להוריד לך על זה במחיר ביום המכירה אתה מוזמן לשלוח אותו לדרכו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי חוק מגיע לך טמבון חדש בנילון כי הרכב עדין לא שנתים על הכביש (במידה ופעלתה ביטוח).

מה ההבדל בין חדש לזה שלו ?

הרי את שניהם יצטרך המוסך לצבוע מפה או משם זה אף פעם לא יהיה חדש .

גם לדעתי עדיף לתקן עם מכחול קצת פוליש וזהו ,תחשיב את זה בתור מכה נגד עין הרע :shock:

יוסי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

+1 לאיתמר

להרוס צבע מקורי מהמפעל בגלל איזה מפגע בגודל 1סמ זה.. מגוחך.

תעבור עם מכחול ותשכח שזה בכלל היה שם.

לי היה מפגע הרבה יותר גדול מזה על הפגוש האחורי, ברכב צבע זהב אחרי 10 שנים על הכביש, וצביעה נקודתית אצל פחח תותח (בהמלצת אייל) החזירה אותו למצב חדש. בלתי אפשרי היה לזהות שבכלל היה שם משהו.

אז בשביל 1סמ להתרגש? עזובותך גבר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפגיעה בטמבון אין שום ירידת ערך.

במקרה שנשבר מגיעה לך במשך שנתיים חלק מקורי.

צבע אותו כמה שאתה רוצה בבדיקה לא יאמרו כלום מלבד מכה בטמבון אבל שוב אין לזה משמעות.

אם אתה רוצה להיות בטוח במעמד המחירה צלם את הנזק לפני הצביעה וככה תהיה סגור.

בהצלחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעלה תמונה.

ממה שאתה מתאר, אני לא הייתי נוגע. כל הזמן חוטפים שריטות בפגושים. חבל על הזמן והכסף.

מה קורה עם האיביזות האלו, רק מזל רע! מסוקים מתרסקים עליהן, מגלחים להן דלתות, השכנות משפשפות אותם.

טפו טפו טפו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המשטרה לא תתערב כי לא מדובר ב"פגע וברח" כמו שאתה מגדיר את זה. תאונה כזאת מוגדרת במשטרה כ"נזק בלבד" (נ.ב) והמשטרה לא מתערבת בכאלה תאונות עם אין נפגעים. הנזק הוא מינורי אמנם ולא יגרום לשום הורדת ערך אבל זכותך להנות מרכב חדש בלי שמישהו ישפשף לך אותו ולכן אתה זכאי לדרוש מהביטוח תיקון מלא עד כדי החלפת החלק הפגוע והם כבר יגלגלו את זה על הביטוח של הפוגעת. במידה והיא תסרב שמורה לך הזכות לפנות לתביעות קטנות אבל כדאי להזדרז כי עומדים לבטל את ההליך הזה לפי השמועות. בכל מקרה, כאשר אתה חושד, מה הבעיה להוציא פלאפון ולצלם את הרכב החונה. עובדה שהנבואה שלך הגשימה את עצמה ואם גם היית מצלם את הרכב שלה כשיש עליו שאריות הצבע מהמכונית שלך לא היה ויכוח בכלל. בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון תודה רבה לכולם על התגובות.

יש צילומים של הרכב שלי אחרי המכה ויש תמונה של הרכב שלה עם הצבע שהיא הורידה לי מהרכב דבוק לרכב שלה .

זכותי לפנות למוסך שאני רוצה? זאת אומרת שאם גני רוצה לתקן את הפגיעה במוסך מרכזי אני יכול לגרור אותה לשם ולהגיד לה שאני לא מוכן לתקן את המכה במוסך אחר?

אני בטוח בוודאות שאני עוד יקבל מכות בטמבונים ובדלתות הרי יש כל כל נהגי הליסיג המתחשבים.

הקטע הוא שהיא מתכחשת לחלוטין מהלחיצות בטמבון וטוענת שהיא אחראית אך ורק למכת הצבע, במקרה כזה שיש לי תמונה של מכת הצבע והלחיצות על הטמבון חובת ההוכחה חלה עליה להוכיח שהיא לא אחראית גם למכה הזאת נכון?

תודה ויום טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה תובע את הצד ג' שלה,

אתה הולך לכל מוסך שאתה רוצה, מביא להם צ'ק דחוי (או אשראי דחוי) והם ידאגו להעביר לחברת הביטוח שלך (שתעביר את זה לחברת הביטוח שלה) את כל המסמכים הדרושים (דו"ח שמאי ועלות התיקון). תוך 30 יום אתה אמור לקבל צ'ק בחזרה.

emotion of motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה אומר שהיא עשתה, היא אומרת שלא.

לך יש אוטו חדש ונוצץ וזה מחרפן לך את השכל שאיפה מפגרת דפקה לך אותו בחניה ועוד מעיזה להכחיש.

עכשיו תשאל את עצמך האם בשביל שריטה של 2 ס"מ שווה לך להשבית את האוטו למשך התיקון, להתרוצץ, לשלם למוסך ולריב עם הביטוח בתקווה שיחזיר לך את מלוא הסכום? (והוא לא! תצטרך לרדוף אחריו)

הכי באסה שעשר דקות אחרי שתתקן את הפגוש אדיוט אחר יעשה לך שוב שפשוף.

בשיא הרצינות, תחייה עם זה ותמשיך הלאה בחיים.

שפשופים קורים ואין הרבה מה לעשות בנידון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...