Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין שמחה כמו שמחה לאד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחה"צ נסעתי על כביש 1 בדרכי מפגישה.

במהלך הנסיעה ראיתי במראה האחורית פולו סגולה :sissies: עם חלונות מושחרים מזגזגת בפראות ומתקדמת מהר לכיווני.

שמרתי על הנתיב הימני והערס הגאה עקף אותי בפראות ובצמוד אלי. אם אני הייתי על 110 אני מניח שהוא היה על 150.

איחלתי לו עניין בחיים ונתתי לו להיעלם.

אחרי כמה דקות ראיתי רכב לצד הכביש, וראו איזה פלא זהו ידידנו עיוור הצבעים רכון מעל עננת אדים ומכסה מנוע פתוח משמש לו לצל...

תנו חכמינו - אין שמחה כמו שמחה לאד!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ידידנו עיוור הצבעים רכון מעל עננת אדים ......אין שמחה כמו שמחה לאד!

אז לא הבנתי, זאת שמחה לאיד או שמחה לאד (מהרדיאטור)? :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא תאונה אלא התחממות יתר.

בגירה, אנחנו צריכים לדבר על התיאום בינינו...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הוא פשוט קיבל קצת עניין בחיים, ויותר, ברכב...

תוספת - נהג מתחיל - יצאה לך כותרת טובה (ואולי לא התכוונת אפילו. זה מה בגירה התכוון)

alfa 156 2.5.

פורסם

ואולי הוא נסע ממש מהר כי הוא ידע שיש לו נזילה? :roll:

ואני עדיין לא מבין מה הבעיה שלך שמוישהו נוסע על 150 ועוקף אותך כחוק כאשר אתה בימני והוא עוקף מהשמאלי?

פורסם

פולו מגיעה ל150? (עריכה: ועוד סגלגלה?!?!)

צר לי ידידי אבל תבדוק שהסקאלה שלך לא מזייפת..

אולי נסעת על 90-100 והוא נסע על 130 מקסימום

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה טועה. המדבקות של נייק ונו-פיר מוסיפות 10 -15 כ"ס כל אחת, ובקלות אפשר לעבור את ה150 קמ"ש.

וזה עוד סגול עם חלונות מושחרים אז בכלל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

על פי פרסומים זרים (:lol: ). אני יודע, שפולו 95 עם אטם ראש מנוע פרוץ יכולה להגיע למהירות הזאת.

והיא הייתה לבנה!

פורסם

בטח נו.

זה ידוע שצבע סגול מוסיף לאווירודינמיות. :lol:

V5

פורסם

אם האונו 4 הילוכים עם 45 כ"ס שהייתה לי הגיעה ל140 אז אני מניח שהפולו עוברת אותה קצת :roll:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
הוא פשוט קיבל קצת עניין בחיים, ויותר, ברכב...

תוספת - נהג מתחיל - יצאה לך כותרת טובה (ואולי לא התכוונת אפילו. זה מה בגירה התכוון)

אכן התכוונתי לזה, חשבתי שזה די אובוויוס...

ואולי הוא נסע ממש מהר כי הוא ידע שיש לו נזילה? :roll:

ואני עדיין לא מבין מה הבעיה שלך שמוישהו נוסע על 150 ועוקף אותך כחוק כאשר אתה בימני והוא עוקף מהשמאלי?

מכיוון שהמהירות שלו היתה לא חוקית בעליל, ההתנהגות שלו על הכביש היתה פרועה - זגזוג בין כלי רכב משייטים והצמדות לרכבים.

אני משייט על 100-110 בדר"כ והוא עקף במהירות רבה הרבה יותר, אני לא ילד ויודע להעריך התנהגות ומהירות של רכבים. אני גם לא מאלה: "נו נו נו הוא עקף אותי במהירות", הבנאדם נהג בפראות.

Winston S. Churchill -

פורסם

בגירה, אנחנו צריכים לדבר על התיאום בינינו...

מאז הסימלון החדש שלך, אני קורא אותך כמו מעטפה מפוצצת בשטרות של 100 אירו...אה, סליחה, כמו ספר פתוח!

שמעת הירשזון היום בעירעור? טען שהוא קיבל את המקדמות על חשבון הפנסיה שלו במעטפות מלאות הרצלים!

נראה לי אם היה משמיע את הטיעון הזה בדיוק כשהשופט היה לוקח שלוק מהמים, היה מואשם גם בנסיון לרצח בחנק של שופט בישראל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...