Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין שמחה כמו שמחה לאד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאז הסימלון החדש שלך, אני קורא אותך כמו מעטפה מפוצצת בשטרות של 100 אירו...אה, סליחה, כמו ספר פתוח!

שמעת הירשזון היום בעירעור? טען שהוא קיבל את המקדמות על חשבון הפנסיה שלו במעטפות מלאות הרצלים!

נראה לי אם היה משמיע את הטיעון הזה בדיוק כשהשופט היה לוקח שלוק מהמים, היה מואשם גם בנסיון לרצח בחנק של שופט בישראל.

בגירה, קבל :mm_yeah:

ותקווה שאף אחד לא קורא את ההודעה באמצע שלוק, אחרת תהיה פה עילה לתבוע עוד מישהו:-D

ועוד בגירה:

אני לא חושב שהם הספיקו לשחרר דוושת קלאצ' כשאני הייתי כבר על 140 בדרכי לת"א.

בטח בחיים שלהם הם לא חשבו שמיני יכולה לברוח להם כ"כ מהר... :roflmao::roflmao::roflmao:

...אתה סומך על כך שהם לא יודעים לקרוא:twisted:

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז גם אני אוסיף את הסיפור שלי:

אני עומד עם ה206 xs שהייתה לי, הגג פתוח ואני ממש בסתלבט אחרי יום עבודה מפרך עם תלמידים מלאי הורמונים ושגעונות של ההנהלה.

לידי נעמדת איביזה מתחילת שנות ה2000, משווצרת במיטב הקיטש הערסי הקיים בשוק: ממדבקות, דרך השחרת חלונות, מערכת במשקל הרכב (שמוציאה מוזיקה זוועתית ביותר...), ועד לנאון בלוחית.

ואז אני קולט את רעש הגז המפורסם על ניוטראל, תוך פזילה יפה לעברי. אני מחליט לזרום (עם החורכת אספלט שלי:wink:) ונותן גם כמה צלילי גז בניוטראל (תוך כדי הרמת הוואליום של מוזיקת הרוק המשובחת ששמעתי- צריך לאזן. מה גם שזה תרם להגברת המוטיבצייה בחבורה ליד). הם מגיבים בטורים גבוהים ביותר, נכנסים לכוננות רמזור, אני נותן עוד קצת "טיזינג", הרמזור מתחלף: האיביזה מקצרת לצמיגים שלה שנתיים מהחיים תוך השארת בור באספלט, הראשון עושה רושם שלא יתחלף בקרוב ואני... מאותת שמאלה ופונה. תחושת הסטלבט הנונשלנטית שאחזה בי לפני התחלפה לצחוק עם דמעות:lol:.

ד"א השירשור הזה הוא אחד המצחיקים.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

...אתה סומך על כך שהם לא יודעים לקרוא:twisted:

לא מתרגש, הם היו מהאומואים ההם עם הקסקט נייקי לבן (אה, ראית איך קישרתי להודעה אחרת בשרשור אה-לה- סיינפלנד) :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אז גם אני אוסיף את הסיפור שלי:

*****האיביזה מקצרת לצמיגים שלה שנתיים מהחיים תוך השארת בור באספלט, הראשון עושה רושם שלא יתחלף בקרוב ואני... מאותת שמאלה ופונה. ********

בדיוק ככה צריך לעשות, גדול!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
הם מגיבים בטורים גבוהים ביותר, נכנסים לכוננות רמזור, אני נותן עוד קצת "טיזינג", הרמזור מתחלף: האיביזה מקצרת לצמיגים שלה שנתיים מהחיים תוך השארת בור באספלט, הראשון עושה רושם שלא יתחלף בקרוב ואני... מאותת שמאלה ופונה. תחושת הסטלבט הנונשלנטית שאחזה בי לפני התחלפה לצחוק עם דמעות:lol:.

ד"א השירשור הזה הוא אחד המצחיקים.

צחקתי בקול:lol:

פורסם
אני נותן עוד קצת "טיזינג", הרמזור מתחלף: האיביזה מקצרת לצמיגים שלה שנתיים מהחיים תוך השארת בור באספלט, הראשון עושה רושם שלא יתחלף בקרוב ואני... מאותת שמאלה ופונה. תחושת הסטלבט הנונשלנטית שאחזה בי לפני התחלפה לצחוק עם דמעות:lol:.

בגללך עכשיו המקלדת שלי רטובה ממים והחברה שלי התעוררה מהשינה. לא יפה. :-D

אוסיף את הסיפור שלי שקרה היום, חם מהתנור.

נסעתי בחולון לכיוון כיכר קוגל מכיוון מקווה ישראל. עוצרת לידי עונדה סיביק לבנה (הערסיות מתבקשת) עם כל הציוד המתחייב (מדבקות no fear שמוסיפות כ"ס, מערכת סטריאו שעושה חורים באספלט בגלל הסאב, וכמובן-שני ערסים עם כובע nike על הראש). הם עוצרים לידי ברמזור, מסתכלים עליי-ומתחילים בפרוצדורת הפוזות. אחד מהם שואל אותי "תגיד, העגלה שלך מסוגלת להאיץ?" ומגביר את המוזיקה. אני מסתכל עליו, מחייך חיוך מזלזל, שם בניוטרל ומפמפם בגז. הם מבחינים את הרמז-ומזנקים ברמזור כשהוא מתחלף לירוק. אני נותן להם לעבור אותי. אחד מהם מסמן לי אצבע משולשת מהחלון. הם ממשיכים בנסיעה פראית-ועוברים ישירות מול של שוטרי תנועה בניידת סמוייה (פולקסווגן ג'טה בצבע שמפניה, אם אתם מעוניינים לדעת :wink:) שבמקרה תופסת נהגים על מהירות מופרזת בירידה משדרות קוגל :twisted:

פורסם
******* אחד מהם שואל אותי "תגיד, העגלה שלך מסוגלת להאיץ?" ******

הסיכוי שערס אמיתי יאמר "מסוגלת" ו"להאיץ", ועוד בסצינה אחת, הוא כמו שלאחד קוראים יהויכין ולשני זרח.

מה שכן, טוב לראות שהמשטרה כן עושה את העבודה שלה, לפחות מדי פעם ככה, שלא יפריע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

להפתעתי מסתבר שיש גם ערסים בעלי יכולת ביטוי :lol:

וכן-לאחרונה ראיתי ניידת משטרה סמויה ליד הכיכר עם אקדח לייזר לנהגים שאוהבים לטוס נמוך לכיוון קוגל (ליד המזרקה). הם נמצאים שם לפחות פעם בשבוע-שבועיים. אין ספק שזה מרגיע את כל הטייסים.

פורסם

אם נכנסנו כבר לשוונג, הנה הסיפור שלי:

בזמנו כשזוגתי רכשה את האוטוביאנקי, היא היתה חיילת משוחררת שהגשימה חלום. חוץ ממני, היא לא שיתפה כמעט אף אחד בתהליך חיפוש ורכישת הרכב, בטח שלא את ההורים שלה. כשחזרנו הביתה עם האוטוביאנקי מיד לאחר הרכישה, היא קראה להוריה לצאת החוצה והציגה בפניהם בפנים מאירות את הרכש החדש.

אני כנראה לעולם לא אשכח את התגובה של אמה: היא החזיקה את ראשה בשתי ידיה ואמרה לה שהיא היתה צריכה לרכוש יחד עם הרכב גם גרר צמוד. זוגתי, שבד"כ היא אדם די רגיש, היתה באופוריה באותו זמן, ולכן האמירה עברה לה די ליד האוזן ולא ממש נכנסה פנימה.

מהון להון, בערך שבועיים אחרי, אביה של זוגתי מתקשר אליה. מסתבר שהוא קפץ עם הפוקוס שבזמנו היתה להם לעשות קניות, ומשום מה הרכב נתקע לו באמצע הדרך. הבעיה היא שהוא כבר אחרי הקניות ויש ברכב מוצרים שדורשים קירור, ולכן הוא צריך שהיא תגיע בדחיפות לקחת אותם, בזמן שהוא ממתין... ניחשתם נכון: לגרר :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הם לא ערסים, תפתח שרשור משלך! :-P

סתם.

מזכיר לי שהייתי אמור לקנות פוקוס שמסתובבת במשפחה, לפני שלקחתי בסוף את הסיטרואן ("מה אתה עושה? אוטו לא אמין" וגו'). אותה פוקוס נתקעה בערך שלוש פעמים בשנה האחרונה בעוד הסיטרואן משייטת לה בנינוחות, בלי עין הרע שום בצל.

עריכה: ראיתי עכשיו בוויינט - "שיכורים התגרו בשוטרים" והתהפכו - אחד נהרג

Winston S. Churchill -

פורסם

למה רק אחד? דארווין בעיצומים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...