Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין שמחה כמו שמחה לאד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אה...

חוקר - "לאן הלכו 150K דולר?"

ראש ממשלה לשעבר - "לא זוכר"

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע, אם אשתך הייתה עושה לך כל היום פרצופים והרל"שית הייתה כל הזמן מגיע עם מעטפות מלאות בוכטות של מרשרשים, גם אתה תוך כדי שינה היית לוחש "שולה...שולה..." ולא "עליזה...עליזה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה מזכיר לי איזה ערס שרדף אחרי חצי עיר ואפילו עבר באדום שהיתה לי נזילה מהרדיאטור אני משתדל לנסוע במהירות סבירה (עם 4 וינקרים) ולא לעצור כדי שאויר יכנס למנוע והוא רודף אחרי כמו משוגע ואפילו עבר באדום. כאשר הוא הגיע אלי אחרי חצי עיר שבה הצלחתי לתכנן את הנסיעה בלי לעצור באף רמזור (בכל זאת 1 בלילה אין תנועה מעכבת) - הייתה ירידה גדולה שילבתי לניוטרל וירדתי לאט יחסית החמור נצמד אלי מאחור בטח חושב שעשיתי לו דוקא - הוא לא מבין שהוא רודף אחרי רכב מקולקל.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

עוד שמחה לאיד- נסעתי אתמול באזור צומת אחיהוד, חתכה אותי בפראות סופר לנסר "מהממת" ומשובצרת כמיטב יד הדמיון

הטובה של בני דודינו מהסביבה, אממה- הוא גם עקף כך ג'טה זהובה ו(כבר לא) תמימה למראה שמיד הוריד אותו הצידה...

לנצ'יה דדרה

קרייזלר וויאג'ר למשפחה

פורסם
אתה טועה. המדבקות של נייק ונו-פיר מוסיפות 10 -15 כ"ס כל אחת, ובקלות אפשר לעבור את ה150 קמ"ש.

הריני להודיעך כי ע"פ תיקון 156.2c לחוק העותמני לענייני הומור קבוצתי, שהועבר בימי המנדט על ידי הנציב העליון, תת סעיף Q, פסקה 3, נקבע כי בדיחות הקושרות מדבקות נו-פייר (או דומותיהן) לתוספות כוח סוס (או שיפורים אחרים לרכבים ו/או גמלים ו/או סוסים) נשחקו עד דק, ונמאסו לחלוטין הן על נציגי הוד מלכותה בפלסטינה, הן על אוכלוסיית הילידים המקומית והן על המהגרים הציונים (ועוד), ולכן אין לעשות בהן יותר שימוש.

בברכה...

:lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

+1 מסכים שמדבקת נו פיר כבר אווט אז מה השיבצור העכשוי? מישהו יכול לעדכן אותנו מה הלהיט

התורן? בתור בעלים גאה של סופר לנסר סטוק האחרונה שנשארה אני חייב לדעת.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

לי יש סיפור שמחה לאיד מהכיוון ההפוך.

לפני 2 עשורים הייתה לי מיני משופרת מאוד, אני נוסע בכביש החוף באזור ראשל"צ בגשם שוטף ופתאום הרכב מגמגם ונכבה.

נעצרתי בצד, היה ברור לי שחדרו מעט מים למפלג.

מחכה כמה דקות שהגשם יפסק יוצא עם סמרטוט מהרכב מפרק מכסה מפלג כשפתאום נעצר ליידי טנדר סובארו חבוט עם 2 בחורים ומציעים עזרה.

הודיתי להם שהם עצרו והבהרתי שאין צורך.

אחד מהם אומר לי "מה זה, מים בדוסטובוטר? במקרה יש לי ברכב ספריי דוחה לחות".

מיד הוא מזנק מהרכב, מוציא מהארגז ספריי וניגש לרכב, אני שוב מודה לו אבל מסרב בנחישות.

"מה יש לך אתה, בן אדם נעצר לעזור לך ואתה מתנהג ככה? תן לעזור".

מהון, להון, הבן אדם מרסס קצת ספריי במכסה מפלג, סוגר מכסה, אני מנסה להתניע, הרכב מתניע בשניה, אני מודה לו מקרב לב, לוחצים ידיים, תודה רבה, להתראות ואז הכלב אומר לי, "500 שקל על החילוץ"! :shock: (שימו לב, 500 ש"ח על חילוץ לפני 20 שנה!!!)

איזה חילוץ, אמרתי לך בפרוש ללכת מפה, אמרתי לך שאני לא צריך עזרה, שום חילוץ ושום נעליים.

פתאום 2 הבחורים שעד לפני שניה היו אדיבים התהפכו למינימום גובי חובות בשרות האלפרונים.

שניהם נעמדים מולי בעמידה של "זה הכסף שלנו וכדאי מאוד שתיתן לנו אותו כי זה הכסף או הבירכיים שלך"

טוב, גם אם הייתי רוצה, 500 ש"ח אין עלי (הייתי חייל משוחרר) אז הגענו לסיכום שהם יסעו אחריי לראשון ואני מוציא להם כסף בכספומט.

אני לא חושב שהם הספיקו לשחרר דוושת קלאצ' כשאני הייתי כבר על 140 בדרכי לת"א.

בטח בחיים שלהם הם לא חשבו שמיני יכולה לברוח להם כ"כ מהר... :roflmao::roflmao::roflmao:

פורסם
+1 מסכים שמדבקת נו פיר כבר אווט אז מה השיבצור העכשוי? מישהו יכול לעדכן אותנו מה הלהיט התורן? בתור בעלים גאה של סופר לנסר סטוק האחרונה שנשארה אני חייב לדעת.

במקום מדבקה של נייק יש כובע לבן של נייק, נראה את המניאק שלא זז מהשמאלי כשהוא רואה אותך עם הכובע הזה, למה מה, לאלפרון היה בדיוק כזה כובע ותראה איפה הוא היום!

לא הסתדר לי טוב.

לאלפרון היה בול כזה כובע ותראה איזה כבוד נתנו לו... שוב לא מסתדר.

לאלפרון היה כזה כובע ותראה איך היה המלך של כולם ואפ'חד לא אמר מילה!

טוב עזוב, לא מסתדר לי, כובע של ערסים אומואים וזהוא!

פורסם
עוד שמחה לאיד-***** אממה- הוא גם עקף כך ג'טה זהובה ו(כבר לא) תמימה למראה שמיד הוריד אותו הצידה...

זה כבר שמחה לעד...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כל השירשור הזה פשוט גרם לי ל :lol: אחד גדול!

תמשיכו כך :wink:

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
זה כבר שמחה לעד...

לא, נו, שמחה לעד זה מה שאולמרט חושב על העדות של שולה זקן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הריני להודיעך כי ע"פ תיקון 156.2c לחוק העותמני לענייני הומור קבוצתי, שהועבר בימי המנדט על ידי הנציב העליון, תת סעיף Q, פסקה 3, נקבע כי בדיחות הקושרות מדבקות נו-פייר (או דומותיהן) לתוספות כוח סוס (או שיפורים אחרים לרכבים ו/או גמלים ו/או סוסים) נשחקו עד דק, ונמאסו לחלוטין הן על נציגי הוד מלכותה בפלסטינה, הן על אוכלוסיית הילידים המקומית והן על המהגרים הציונים (ועוד), ולכן אין לעשות בהן יותר שימוש.

בברכה...

:lol:

ספר את זה לבעל הפולו הסגולה

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
+1 מסכים שמדבקת נו פיר כבר אווט אז מה השיבצור העכשוי? מישהו יכול לעדכן אותנו מה הלהיט

התורן? בתור בעלים גאה של סופר לנסר סטוק האחרונה שנשארה אני חייב לדעת.

כנראה שזה חייב להיות זה והקרדיט הוא לשרשור הזה. למרות שזה טיפה לא אווירודינמי, זה עדיין בטח מוסיף כוחות סוס.

:lol::lol:

זה הזכיר לי שפעם לפני הרבה זמן, נסענו עם חבר בפורד ליסינג שלו ואיזה חבורה של ערסים קטנים החליטו שהם עושים איתנו פתיחות עם מכונית הספורט שלהם, בעלת הפנסים הצרים - 323F . אז הם (ורק הם) נתנו בגז, ואז נשמע רעש כלשהו מכיוון רכבם ויצא קצת עשן שחור :)

כיוון שאנחנו יצאנו מהרמזור בקצב רגיל, כי לא הבנו כלום מה רוצים מהחיים שלנו, ראינו (וגם שמענו את דברי החוכמה) את החבורה בצד הדרך כעבור 200 מטר. זה היה מעניין. אני מאמין שיש סיכוי רב שזו הייתה ה"פתיחה" האחרונה של הרכב הזה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

או, סיפורים כאלו זה נחמד, יש לי גם אחד משלי-

יום אחד בחניה של הסופר בדיוק שהגעתי, יצא לי במקרה לראות איזה זבל חונה כפול. וזה לא מהסוג של "חוצה קצת את הקו", הוא חנה על הקו בדיוק מדהים, שחצי מהרכב בחניה אחת וחצי בצד שני. יצא מהאוטו, שאלתי אותו למה חניה כפולה.

הוא החזיר לי "תתעסק בעניינים שלך אם אתה יודע מה טוב לך ילד"

חניתי במקום אחר, הלכתי לענייני, חזרתי לרכב.

ואותו זבל במקרה גם חזר לרכב. נכנס, מתניע, משלב הילוך, מסתכל אחורה, לוחץ על הגז ו- נכנס עם כל הלב בעמוד שמלפניו.

פתחתי את החלון ודאגתי לשחרר לעברו צחוק מתגלגל רועם תוך כדי שאני נוסע משם.

• תוכן חדש...