רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אצלי בבניין/שכונה, נוצרה בעיית חניה, אני אסביר..מדובר ב-5 או 6 בניינים שמחוברים אחד לשני, ישנה חניה תת - קרקעית גדולה, וחניה שממוקמת בין כל הבניינים. על פניו הכל אמור להיות מעולה. אני עזבתי את הבית לפני כ-5 שנים (עברתי לת"א), לפני שעזבתי - אם הייתי רוצה להחנות את הרכב (של ההורים בזמנו) הייתי חונה בחניה שבין כל הבניינים למעלה והכל היה בסדר. היום אחרי שחזרתי לגור כאן אני רואה שכל אחד צבע את החניה שלמעלה בצבע ותלה שלט חניה פרטית. ז"א שאותם רכבים חונים כל הזמן באותה חניה. לגבי החניה התת קרקעית - השער שהיה בזמנו נשבר וכעת אין שער לחניה- ואף אחד לא מחנה שם יותר בעקבות מקרים של פריצות וגניבות שהיו שם.. (- השכנים גם לא מתלהבים לעשות שער חדש). …
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 7 תגובות
- 995 צפיות
שלום לכולם, שאלה קטנה למנוסים ממני, אני עומד "לקבל" רכב מהעבודה ורציתי לבצע נסיעות מבחן על הדגמים המוצעים, יצרתי קשר עם כל הדגמים שמעניינים אותי דרך אתר היבואן בלינקים של צור קשר. חוץ מקיה שחזרו אלי למחרת, אף אחד מאולמות התצוגה לא חזר אלי (קרוז\אסטרה)... אולי זה בגללי? שהראתי "חוסר רצינות" ולא התקשרתי אישית לבקש? אולי לא הבנתי נכון? אולי יש להם יותר מידיי הזמנות והם זונחים את השיטה של הזמנה מהאינטרנט? סתם לידע כללי, קיה אמרו לי שלא צריך לבקש, "יש כאן רכב בסוכנות, תבוא מתי שאתה רוצה, אם אתה רוצה להיות בטוח תרים טלפון חצי שעה לפני....) תודה!
הודעה אחרונה מאת spirit73, -
- 2 תגובות
- 724 צפיות
אני צריך ביטוח לנהג צעיר תמליצו לי בקשה על חברה ואם אפשר מספר טלפון. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת -Sparco-, -
- 1 תגובות
- 639 צפיות
שלום לכולם , אני מעוניין בבקשה לדעת איזה חברות בארץ נותנות איזשהו שירות למניעת כלי רכב (לדוגמת איתוראן) . האם יש בארץ חברה שנותנת שירות כזה חוץ מאיתוראן ? תודה מראש על העזרה
הודעה אחרונה מאת locus, -
עכשיו הוא אומר מי שרוצה לקנות רכב זה החודש ומי שרוצה למכור עדיף בחודש הבא , איך הוא לא מתבייש קרע את המחירונים החודש באחוזים מטורפים ובחודש הבא הוא רוצה להחזיר . לא יאומן שהכול מתנהל על פי אדם אחד . יוסי
הודעה אחרונה מאת Lidor87, -
כניראה איפה שהוא בשטחים. יש שם רכבים מירדן, רכבים פלסטיניים ורכבים עם לוחיות צהובות. למישהו יש פרטים איפה זה היה בדיוק? לינק ראשון לינק שני
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 0 תגובות
- 484 צפיות
חבר שלי אמר לי שיש אתר המסביר על כל החשמלאות של כל הרכבים. יש למישהו ידע לגבי האתר הזה? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Listukin, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים. לפני כשבוע ראיתי בחטף, כתבה בערוץ 2 שמי שמעוניין למכור את רכבו עדיף שיחכה עד חודש יולי, ומי שרוצה לקנות רכב, עדיף שיעשה זאת עד סוף החודש. מישהו מוכן להסביר לי במה דברים אמורים? האם מסתתרת פה אג'נדה מושחתת חדשה? האם בפעם הראשונה בהיסטוריה הוא מעלה את ערך המשומשות בצורה חסרת תקדים? אודה מאוד לכל שביב מידע. ליאור עריכה: תודה רוני!
הודעה אחרונה מאת wil, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שאלה שמעניינת אותי, מה ההספק והמומנט של מנועי הTSI ללא הגדישה? בעיקר מעניין אותי ה1.4TSI וה1.8TSI שיש בלאון ובאוקטביה. תודה.
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם. אחרי קריאה בפורום ואחרי שיש מישהו שסוף סוף טס לארה"ב החלטתי לקנות וולנטין 1, השאלה שלי האם המכשיר עדיין אפקטבי בכבישי הארץ או שאין טעם לקנות את המכשיר? כמה המכשיר הפקטיבי בגילוי דבורה לפני שנעילה שלה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת elili, -
- 20 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום לכולם, מי יכול להמליץ על רחצת רכב הטובה ביותר (ללא קשר למחיר) באיזור רעננה עד צפון ת"א ללא קשר למחיר? חשוב לי נקיון חוץ ופנים עם דגש על הפרטים הקטנים ושירות מעולה. תודה
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 2 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
זה נכון שיש דרך לגלות מהו שנתון הרכב לפי מספר הרישוי בלוחית? מישהו יודע איך קוראים את זה? אם בכלל
הודעה אחרונה מאת עידן ו, -
- 16 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
יש לי יונדאי I10 חדשה בת 9.5 חודשים ,מבוטחת במקיף של יונדאי, מה עושים? מה עושים ? צריך לפנות קודם למשטרה ,או לסוכן? מה עושים עם הביטוחים?
הודעה אחרונה מאת URSH, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- 1 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
הדיבורית הנ"ל ניתנת לנו בהטבה עם סקודה אוקטביה חדשה רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתה ואיך היא? מה התכונות שלה?
הודעה אחרונה מאת natco, -
-
- אחראי פורום
- 39 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום רב! תוך כדי עיון בעיתוני סוף השבוע, צדה את עיניי פרסומת (אני ראיתי אותה בגב עיתון "מגזין ממון" של הסופ"ש). בדבר מבצע על סקודה פאביה, ידנית, עם מנוע 1.4MPI מאובזרת. במחיר של 84,900K. להתרשמותכם, צרפתי צילום של המודעה, סליחה על האיכות, צולם מהסלולרי האיבזור כולל: חישוקי מגנזיום "16, גג לבן\כסף, גג שמש מקורי, 6 כ"א, פנסי ערפל קדמיים, בקרת אקלים דיגיטאלית, ניטור לחץ אוויר בצמיגים, הגה 3 צלעות (משולש? ), משענת יד קדמית ועוד. עוד ראיתי באותיות הקטנות רשום בדבר מיגון הרכב: איתורן SAVE מתנה. תוקף המבצע 31.7.11. אשמח לשמוע את דעתכם.
הודעה אחרונה מאת VW130071, -
-
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
השעה 3 בלילה, אני נכנס לכיכר. בזמן שאני בתור הכיכר אני רואה במראה העליונה רכב שמגיע מאחורי במהירות. אני נותן גז ובורח ימינה כמה שאפשר. חריקת בלמים- אין תאונה. אני מסתכל במראה ורואה שהרכב לא זז. עצרתי במפרץ האוטובוס הקרוב והלכתי לראות אם הכל בסדר ובמידת הצורך להגיש עזרה. בנתיים, הרכב עומד באמצע הכיכר (נטושה בשעה הזאת) במשך משהו כמו 40 שניות בלי לזוז. כשהגעתי לרכב, החלונות האחוריים קצת מושחרים, אבל רואים שיש אנשים בפנים. ההורים בשוק, לא חגורים. אני דופק על החלון הקדמי- האשה מסתכלת עלי עדיין בשוק ולא עושה כלום, הגבר לא עושה כלום. פתחתי את הדלת מאחור ראיתי ארבעה ילדים בגילאי 4-8 בערך, כולם לא חגורים. חלקם בוכים, לילדה הגדולה יורד דם מהמצח. הילד היחיד מבניהם …
הודעה אחרונה מאת DJI, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בטר פלייס מתכוונת להתחיל למכור כאן מכוניות חשמליות עד סוף השנה, ומקווה למכור כמה אלפי מכוניות עד סוף 2012. נראה לי שזה זמן טוב לברר מה דעתנו האמיתית על הנושא של רכב חשמלי, בין אם זו הפלואנס החשמלית, או כל חשמלית אחרת שתגיע בשנים הקרובות. לצורך כך יצרתי סקר קצר. אתם מוזמנים להצביע - וגם לדבר על זה.
הודעה אחרונה מאת bar72, -
אני רוצה לדעת אילו רכבים נסעו מאז ועד היום אנשי אלביט מערכות בין השנים 1995-2011 נכון להיום אם איני טועה הם נוסעים בטויוטה קורולה החדשה . ואם אבא של מישהו מהפורום עובד באלביט אשמח לדעת איזה רכב יש לכם
הודעה אחרונה מאת ow3, -
נסיעה לגרמניה
מאת mlur-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברה אני נוסע עוד שלוש שבועות לגרמניה עכשיו אני משכיר שם רכב . האם יש איזה שהם מדבקות או משהו בשביל לנהוג בכבישים מהירים כמו 6 אצלנו . נ.ב הזמנתי משלמה סיקסט סיטרואן C5 אבל כמו שידוע הם לא מתחייבים לרכב איזה רכב אני יכול לקבל עוד הקבוצה היא I תודה
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
-
לקנות חניה משכן 1 2
מאת רוכש טעמים-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 21 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
אני אתחיל בשאלות: כמה מקובל לשלם, בקניה משכן, על חניה פרטית ברחוב? איך עושים הסכם קניה מכירה כזה? ועכשיו לפרטים: מדובר בחניה ברחוב עם כניסה אחת, בתוכו חונים רק תושבי הרחוב. 75% משטח החניות הוא חופשי, ו25% פרטי. החניות מקורות (קומת קרקע של בניין) אבל לא סגורות. אין אמצעי המונע מזרים לחנות, אבל כולם מכבדים את פרטיות החניות. אשמח לשמוע מניסיונכם!
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
שלום לכולם, רציתי לשתף תמונה של צמיג שהתפוצץ אצלי ברכב, בלנו 98 בנסיעה בכביש החוף במהירות לפחות 90 קמ"ש כמה שאני זוכר. הצמיג היה אחורי שמאלי. אני מקווה שזה יעלה את המודעות לחשיבות תקינות הצמיג וכמה אסור להזניח
הודעה אחרונה מאת pingaloca, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
החדשה המעניינת; הוחל ביבוא הקורסה הידנית(1.4, 100 כ"ס). מחיר סטנדרטי: 85K, מחיר מבצע 78K http://www.dmag.co.il/pub/gitam/opelhot/view_book.html לפני שנתיים שכרתי קורסה בעת ביקור בקורסיקה() - והגעתי איתה גם לכבישים המדהימים כהם עובר הראלי המפורסם. על אף מנוע הדיזל הלא מבריק(קל וחומר לשונא דיזלים כמוני), המכונית הפתיעה לטובה עם התנהגות צייתנית, בטוחה ומהנה. המכונית הזו חולקת פלטפורמה עם פיאט גרנדה פונטו, אך כיול השלדה וההגה מוצלחים יותר. המושבים, לעומת זאת, לא הבריקו(מחלה הסטורית של אופל).
הודעה אחרונה מאת B&W250, -
-
- 1 תגובות
- 863 צפיות
מבקש המלצה לדיבורית בלוטוס' מובנית ו/או מקום טוב להתקנה האוטו הוא מאזדה 3
הודעה אחרונה מאת Fazer, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היום בעבודה בבית קפה שאני עובד בו היינו צריכים להביא משהו מהמחסן אבל אחד העובדים לקח את המפתח איתו הביתה בטעות. אז אחד הטבחים שהוא כמובן "בן דוד" נשלח למשימה של לפרוץ את המנעול ולשים אחד אחר.. הייתי צריך משהו מהמחסן אז הלכתי איתו.. עזבו את זה שהוא הוציא צרור של מפתחות שפותח כל מיני סוגים של מנעולים, הוא גם כל הדרך התחיל לחפור ולהסביר לי איך הוא יכול תוך חצי שעה לגנוב את רוב הרכבים בחניון שעברנו בו.. והוא גם דיבר על חבר שלו ש"מומחה לזה".. הוא פשוט הסביר לי שלא צריך שום דבר חוץ מ 4 שניות שהוא פורץ את מכסה המנוע, מבטל את האזעקה מניע את הרכב וסע לשלום. המסקנות שלי הן: א) אני חושב שלא רחוק היום ובעל המקום שלנו יצטער על כך שהוא העסיק אותו ב) שאין כיום אמצעי הגנה…
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 2 תגובות
- 642 צפיות
צהריים טובים, רציתי לשתף אותכם בתהייה שלי לגבי איזו פעולה חסכונית יותר בהאצה. כאשר אתם נמצאים במהירות מסויימת ומעוניינים להאיץ, מה לדעתכם יהיה יותר חסכוני - לשים OVERDRIVE (שבחלק מהמכוניות נקרא מצב ספורט) ולהישאר עם פחות או יותר אותה כמות גז,או לתת יותר גז בלי OVERDRIVE? אני חושב שהעברה למצב ספורט/OVERDRIVE תהיה חסכונית יותר. האם אני טועה?
הודעה אחרונה מאת Kreios, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראיתי בכביש 6 אחת כזו. להבנתי, טרם החלה המכירה, אך זה היה רכב עם רישוי ומספר ישראלי. הרכב אגב, מבחוץ לפחות נראה חמוד מאוד.
הודעה אחרונה מאת PePSi, -
- 2 תגובות
- 691 צפיות
לאחר שהפנמתי שחלק גדול מחיישני החניה הנמכרים בארץ אינם עדיפים על הסטים הנמכרים באיביי, החלטתי שמשם אזמין סט אחד או שניים ככה שיהיה לי אפילו ספייר. אני אבצע את ההתקנה בעצמי ומעוניין למקם את המסך מאחור כדי שאראה או כשאסתכל אחורה. לצערי לא מצאתי אף סט בו המסך מותאם לדבר כזה - כולם תוכננו לשבת בדשבורד. האם מישהו נתקל בפתרון או לחלופין בעל רעיון יצירתי ?
הודעה אחרונה מאת e-r-a-n, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לקנות למישהו מתנה חיישני רוורס עם התקנה, באזור כפ"ס. אשמח לקבל המלצה על סוג החיישנים ועל מקום אמין וזול. החיישנים מיועדים לרכב משפחתי (סוזוקי ליאנה 2004). תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת dvido, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עמדתי ברמזור אדום קצת על המעבר חציה ברמזור אדום. זה היה בלילה, אז לקחתי טיפה רוורס כידי לא להיות על המאוור [מעבר] חציה. ברגעים [ברגע] שעשיתי רוורס, המלצלמה [המצלמה] צילמה אותו, שני פלאשים, אחרי זה התחלף לירוק ונסעתי. מה אני אמור לעשות עם זה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת LiorMITO,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 170 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Alberrto
- שביט
- 00mei00
- נריה991
- Tom78
- Moshe c
- natco
- yoni162
- פטרזר
- menir1
- baer
- FROGIE