Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהבתי את הכיתוב "NEED FOR SPEAD" :)

מסכים עם באגירה. אין פה מקום לגזענות - יש לנו ולהם אהבה משותפת והיא מכוניות. מי יודע, אולי ביום מן הימים עוד נערוך מפגשים/ג'ימקאנות משותפים כאלה.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה זה נראה לכם כ"כ גרוע שיש להם על המכוניות מדבקות עם כיתוב בערבית? גם אצלנו במכוניות הראלי המשופרות שאנחנו מתלהבים מהם במפגשים יש כיתובים בעברית וזה הגיוני, זה נראה לכם לא טוב בעין בגלל האסוציאציות שזה נותן לכם, אבל באמת אם נשכח לרגע את היחסים המאוד "טובים" שלנו עם החבר'ה האלה, הרכבים האלה נראים לא רע, רוב השיפורים שם נראים ברמה גבוהה מאוד, אפילו יותר מהרבה שיפורים חאפרים שיש בארץ, וזה שיש להם ארוע כזה זה כבר ראוי להערכה, אז יכול להיות שהמכוניות שם גנובות, וזה פסול, אבל אנחנו לא באמת יודעים את זה, אז בואו לא נשפוט ונפסול את מה שהם עשו שם רק בגלל גזענות...

שבוע טוב לכולם.

פורסם

אחרי בירור הבנתי שמדובר באירוע שנתי שמתקיים כל שנה בכפר כנא. הרכבים עם הלוחיות הירדניות לא באמת הגיעו משם,זה רק בשביל הפוזה,למעט יחידים.

בנימה אישית,זה "יפה" לראות תגובות מתנשאות וגזעניות מאנשים שגרים במדינה ללא תרבות מוטורית בכלל ותרבות ספורט מוטורי בפרט. הלוואי שנגיע ליום שיהיו לנו אירועים בסדר גודל כזה על בסיס שנתי.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

אולי הרכבים הנ"ל לא הגיעו מירדן אבל לא פעם יצא לי ליראות בחיפה רכבים עם לוחיות ירדניות. כשתיירים מירדן נכנסים לארץ הם לא נדרשים להחליף אותן, אנחנו לעומת זאת מחליפים את הלוחיות הישראליות לירדניות בכניסה לירדן.

פורסם

האירוע הנ"ל התקיים ברמאללה לפני כמה ימים. הגיעו לשם 3 מתחרים מירדן. הגולף GTI האדומה היא של אלופת הראלי שם, משופרת ע"י APR ברמאללה.

לטובת האירוע נסגר מרכז העיר רמאללה ע"י אבטחה כבדה.

ביום שבת יצא לי לבקר בג'נין, והיו שם הכנות להמשך האירוע שעומד להתקיים שם. כמות הבימרים E30 שראיתי שם במוסכים לטיפולים סופיים לפני האירוע לא מביישת אף מדינה מתקדמת.

אירועים כאלה מתקיימים בשטחי הרשות על בסיס קבוע, בתמיכה מלאה של המשטרה.

נושאי ת.ז כחולה יכולים לבקר באירועים האלה בלי בעיה, והיו כאלה עם מספרי רישוי ישראליים שיצא להם להשתתף גם.

שונא גזענים !.

פורסם
האירוע הנ"ל התקיים ברמאללה לפני כמה ימים. הגיעו לשם 3 מתחרים מירדן. הגולף GTI האדומה היא של אלופת הראלי שם, משופרת ע"י APR ברמאללה.

לטובת האירוע נסגר מרכז העיר רמאללה ע"י אבטחה כבדה.

ביום שבת יצא לי לבקר בג'נין, והיו שם הכנות להמשך האירוע שעומד להתקיים שם. כמות הבימרים E30 שראיתי שם במוסכים לטיפולים סופיים לפני האירוע לא מביישת אף מדינה מתקדמת.

אירועים כאלה מתקיימים בשטחי הרשות על בסיס קבוע, בתמיכה מלאה של המשטרה.

נושאי ת.ז כחולה יכולים לבקר באירועים האלה בלי בעיה, והיו כאלה עם מספרי רישוי ישראליים שיצא להם להשתתף גם.

אולי ככה יהיה שלום בסוף :) מחובבי הרכב.

בכל אופן במצב של היום אין צ'אנס שאני נכנס לשם...

פורסם

pipinoadar, הדלתות של הפיאט אכן נפתחות כלפי מעלה. הייתה לי תמונה במחשב של הרכב עם דלתות פתוחות. אם אני אמצא אותה, אני אעלה.

אודי, כן זאת יונדאי קופה.

הצבע בדלת שרוף או שזאת השתקפות כלשהי ? .

שונא גזענים !.

• אחראי פורום
פורסם

לדעתי זה תיקון צבע לא מוצלח.

נראה כמו ארוע די מבחיל

ברור, כי מפגש קריית ים עילית עם שתי פונטו (אחת צבאית לשעבר) - הרבה יותר שווה.

אולי חאלס? עוקפים אותנו בסיבוב שם, פרגנו קצת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
הפיג'ו שנגנבה היא GTI, 3 דלתות.

הפיג'ו שבקישור 5 דלתות אבל עזוב, למה לתת לעובדות לבלבל את הגזענות שלך?

חברה, אם יש לכם מה להעיר על המכוניות, תפאדאלו.

אם תתחילו עם הערות מסריחות, דיר באלקום!

איזה התיפיפות נפש,

זה עובדה שרכבים גנובים מסתובבים בשטחים.

לא גזענות ולא נעליים.

• תוכן חדש...