Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יא אללה

אני מקנא.

הלוואי עלינו פעמיים.

ובלי קשר -

בעמוד הראשי שהאלבומים האלה הם חלק ממנו מופיע המוסך \ סדנא של אחד התותחים בב.מ.וו בכלל וE30 בפרט בארץ :)

ברכות על הייצוג.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה תמונות של המוסך.

המוסך ממוקם ברמאללה.

גם מצורפת תמונה של נהגת הגולף האדומה. בשמחה הייתי נותן לה להעביר לי הילוכים :twisted:.

215353_203243873029235_182989985054624_638781_448002_n.jpg

208592_203243733029249_182989985054624_638775_1003823_n.jpg

252863_220094558010833_182989985054624_753354_4926975_n.jpg

263751_228589267161362_182989985054624_767870_3373068_n.jpg

שונא גזענים !.

פורסם

ואם כבר יפניות ישנות, מי זאת הטויוטה החמודה הזאת עם האינטרקולר חזית שמבצבץ לה בטמבון?

זוהי הטויוטה סטרלט, מכונית סופרמיני עם הנעה אחורית וסרן חי(!) שיוצרה עד אמצע שנות השמונים עם מנועי 1.0 ו-1.3 ליטר. כצפוי, דריפטרים מחפשים אותן היום בנרות. להבדיל מסופרמיני רבות, הסטרלט שווקה בארה"ב, מה שמקל את החיים על הדריפטרים המקומיים.

למותר לציין שהיא שווקה גם באירופה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תודה על המידע, מה עם הצהובה, אין זיהוי?

שנעביר אותה לשרשור של "חידת זיהוי"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני מניח שלא, אבל בכל זאת נשאל- זו M אמיתית?

בכל אופן, חבל שהוא לא בגבולות הארץ יותר, נראה יפה. הופתעתי מכמות הבימרים שיש שם לעומת שאר הרכבים, ואומנם הצבעים לא בדיוק "סולידיים" ( אם אני הייתי משפץ פיאט, ורוד פוקסיה זוהר עם נצנצים לא היה בדיוק האפשרות הראשונה שלי, מילא), אבל הרכבים בסה"כ יפים.

אצלנו במגזר ידוע שמי שרוצה לראות בימרים איכותיות צריך לבקר או בנצרת, עין מאהל וכמה כפרים מסביב, או במזרח ירושלים.

אבל כל כמות הבימרים שמפוזרות באיזורים הנ"ל, ממש לא משתווה למה שיש ברמאללה בלבד.

בעבר הרחוק, לפני כשנתיים, יצא לי לבלות כמה לילות ברמאללה ושם זכיתי לראות בלייב פרוייקט שיפוץ לבימר E30 325 רגילה.

הרכב כולו פורק והורכב מחדש, כשכל האינטריור ומבחוץ, הכל של M. משהו מדהים לחלוטין.

אגב, רק לצורך הבהרה, המחירים שם גם בשמיים. זה לא זול בכלל. פעם ביררתי לגבי קיט M ל E36. פה בארץ רצו 7K על כל הקיט כולל צבע והרכבה. בשכם רצו 7.5K בלי כלום. קיט עירום לגמרי.

שונא גזענים !.

פורסם
תודה על המידע, מה עם הצהובה, אין זיהוי?

שנעביר אותה לשרשור של "חידת זיהוי"?

אני כמעט בטוח שזו פיאט רגטה.

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

פורסם

מה עם לארגן איזו נסיעה לאחד האירועים האלו?

אפשר לקחת כמה חברה (להשאיר את הגזענים בבית) וללכת לשם לצפות או להשתתף.

אם אפשר לקחת כמה עיתונאים, יותר טוב!

אני רציני לגמרי. מעדיף לראות את הרכבים שם (גם את המזעזעים) ולהרגיש קצת תרבות מוטורית ואשר להישאר בבית או במפגשים שיש לנו פה, שבהם אנחנו כל הזמן מפחדים מהמשטרה, גם אם לא עשינו כלום.

פורסם
מה עם לארגן איזו נסיעה לאחד האירועים האלו?

אפשר לקחת כמה חברה (להשאיר את הגזענים בבית) וללכת לשם לצפות או להשתתף.

אם אפשר לקחת כמה עיתונאים, יותר טוב!

אני רציני לגמרי. מעדיף לראות את הרכבים שם (גם את המזעזעים) ולהרגיש קצת תרבות מוטורית ואשר להישאר בבית או במפגשים שיש לנו פה, שבהם אנחנו כל הזמן מפחדים מהמשטרה, גם אם לא עשינו כלום.

יוסי ברצינות עכשיו, עם כל הכבוד והכל, זאת עדיין רמאללה. ואוהוהו כמה שאני לא מראה פה גזענות, להיכנס לשטחי הרשות (שטחי A), אלא אם אתה מתנחל/בעל ג'יפ סופה (ממוגן+אמל"ח+אלפ"ה) זה לא מומלץ בעליל.

זה בכלל לא קשור לשאלה אם להשאיר את הגזענים בבית או להכניס אותם בבגאז', זה מסוכן, וזה לא צחוק.

הבוז לך.

פורסם

האמת היא שיכול להיות שבעתיד זה יכול להיות הפתרון המושלם לכל הצרות שלנו.

מדינת ישראל יצרה חוקים סבוכים ומפגרים בחוק הספורט המוטורי?

בתור קונטרה יקימו מסלולים בשטחי הרשות ממש בצמידות לקו הירוק ומצידי מדינת ישראל יכולה לקחת את החוק הזה ולדחוף אותו WHERE THE SUN DOESNT SHINE

נראה אותם עכשיו אכפים עלי איזה חוק.:lol:

בקשר לנסיעה לרמאללה, למרות תפקידי הקבוע כשמאלן הפורום, שמאלן או לא, עדיין יש בינה בקודקוד ואני נאלץ להסכים עם הפיניקס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא ממש מבין את כל הלוגיסטיקה של ההגעה לרמאללה ואין לי יותר מדי מידע בנושא אז אני ממש לא מתווכח.

אבל אפילו לא ברמאללה, אפשר לארגן אולי "מפגש שלום" עם איזשהו גוף מאורגן משלהם.

חייב להיות אזור מסוים שבו אפשר לעשות את זה בלי סכנה.

פורסם
אני לא ממש מבין את כל הלוגיסטיקה של ההגעה לרמאללה ואין לי יותר מדי מידע בנושא אז אני ממש לא מתווכח.

אבל אפילו לא ברמאללה, אפשר לארגן אולי "מפגש שלום" עם איזשהו גוף מאורגן משלהם.

חייב להיות אזור מסוים שבו אפשר לעשות את זה בלי סכנה.

בתור אחד ״שמבלה״ הרבה ברמאללה,דווקא שם הם פחות עויינים לכוחות של הצבא מאשר מקומות אחרים שבהם יצא לי להיות.

פורסם

רוב הרכבים שם נראים לא פחות טוב מהרבה רכבים שמגיעים למפגשי שישי של "משופרות".

אני לא חושב שאפשר להגיד שיש להם תרבות מוטורית טובה, כל מי שינהג בכבישי יו"ש יראה את תרבות הנהיגה המפחידה.

אבל יש להם ספורט מוטורי חוקי, טיבעי ובלי בירוקרטיה סבוכה, ואת כנראה לעלום לא יהיה לנו.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
רוב הרכבים שם נראים לא פחות טוב מהרבה רכבים שמגיעים למפגשי שישי של "משופרות".

אני לא חושב שאפשר להגיד שיש להם תרבות מוטורית טובה, כל מי שינהג בכבישי יו"ש יראה את תרבות הנהיגה המפחידה.

אבל יש להם ספורט מוטורי חוקי, טיבעי ובלי בירוקרטיה סבוכה, ואת כנראה לעלום לא יהיה לנו.

לא מדובר בחוק מוטורי.

מדובר באין חוק בכלל:twisted:

פורסם

מעניין מה יגיע קודם, המצב שנוכל לקחת את הרכבים שלנו לאיזה יום מסלול פה בארץ בלי בירוקרטיה או המצב שיהיה שלום בינינו ונוכל להגיע לשטחים (רמאללה לצורך העיניין) בלי לפחד בישביל להנות מהספורט. אני מהמר על מספר שתיים.

• תוכן חדש...