רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום רב. לא מזמן פתחתי דף מועדון של פונטיאק טמפסט ושברולט קורסיקה בפייסבוק. למי שאוהב את הדגם ויש בבעלותו רכב כזה נשמח לראותו בין חברי הדף. בנתיים אנחנו 8 חברים בדף נשמח אם תצטרפו. http://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%95%D7%9F-%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%90%D7%A7-%D7%98%D7%9E%D7%A4%D7%A1%D7%98-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C/142389602454175?ref=hnav&sk=wall למנהלים מקווה שזה בסדר שפירסמתי פה בפורום את הנושא. תודה!
הודעה אחרונה מאת renault5, -
-
יש לי מאזדה דמיו, השלט של האזעקה הוא מסוג קוברה (עגול עם מספרים 1-4). ברצוני לקנות עוד שלט משום שהוא נקרע לי, את הקידוד עצמו יש לי (את החלק הפנימי), יש אפשרות לקנות רק את הפלסטיק ?
הודעה אחרונה מאת natco, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הי, היה לי מגן שמש מקרטון. אקורדיון כזה... והוא נקרע מי יודע איפה אפשר להשיג כאלו? תודה, אורי.
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, לפי מה שאני יודע, לניידות משטרה יש מכשיר קטן בקדמת השמשה (ממל"ז?) שמגלה את המהירות של מי שנוסע מקדימה של הניידת. רציתי לדעת יותר מידע על זה כמו לאיזה ניידות בידיוק יש את זה, האם זה מופעל קבוע וכ"ו.. כמה שיותר מידע על זה... תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת elili, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, אני כנראה שם מדבקה שקופה של נייק על האוטו, וכמובן שאם נרצה למכור את הרכב, אני לא מאמין שזה יוסיף "נקודות זכות" לאוטו. אז רציתי לדעת האם תהיה בעייה להוריד מדבקות כאלה מהאוטו ומבלי להוריד צבע?ואם כן, דרך מים רותחים רק?
הודעה אחרונה מאת eladmp, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 833 צפיות
כתבה מוואלה רכב בלינק הזה. אהבתי!!!
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ערב טוב היום הכנסתי את הגרנדיס לטיפול וקיבלתי פורד SMAX כחלופי. ה SMAX נראית קטנה וצפופה. המושבים בשורה השלישית בגודל של ציפור נודדת ואין תא מטען. הגרנדיס לעומת זאת מרווחת, 7 מקומות פול סייז למבוגרים ויש שפע של מקום למטען. אממה? היה לי זיכרון עמום שהSMAX אמורה להיות ארוכה יותר מהגרנדיס. הסתכלתי במפרט ואכן, הSMAX באורך 4781 לעומת 4765 בגרנדיס. אין מצב. יכול להיות שישנה טעות?
הודעה אחרונה מאת Allen1, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ערב טוב לכולם. היום נסעתי סתם עם חבר כשלפנינו מכונית רגילה ולפניה משאית לפינוי פסולת ( אמבטיה של פסולת, בלי זרועות או משהו ). הרחוב שהמשאית נסעה בו הוא לא בדיוק הכי רחב, ולמרות זאת נהג המשאית נסע לטעמי במהירות מהירה מדיי לאותו מקום. בנסיעה הוא הצליח להוריד לחלוטין מראה של סיאט איביזה חדשה, שבר לגמריי את המראה מהמקום. אני וחבר שלי חיכינו שניה, וברגע שהנהג לא עצר להשאיר פרטים ופשוט ברח, לקחתי את המספר רכב והמספר פלאפון שהיה מודבק שם והשארנו את הפרטים לבעלת הרכב. סתם בשביל ידע כללי, נגיד ונהג המשאית לא מוכן להודות בעניין שהוא עשה את זה, מה עושים? הולכים למשטרה? חברת הביטוח? האם יכול להיות שלמרות שיש עדים הוא יצא בלי כלום? שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת djgabi, -
-
- 2 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני שוקל לקנות נגרר יד שניה ויש לי מספר תהיות/שאלות *האם לקחת אותו לבדיקה במכון טסטים? *אם כן, האם מישהו יודע מה העלות של הבדיקה? *בהנחה שהנגרר תקין ובן כשנתיים עד שלוש מה עלותו צריך להיות לעומת חדש? נראה לי שהמוכרים קצת מגשימים במחיר שהם נוקבים. *האם בכלל כדאי לקנות נגרר יד שניה? אשמח לכל תבונה שהיא.
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
http://www.themarker.com/tv/cars/1.654518
הודעה אחרונה מאת killerbinn, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם, לשכן וחבר טוב נגנבו מהאברת' 500 שלו כל הסמלים של העקרב, הוא שאל אותי מהיכן ניתן להשיג כאלו ואמרתי לו שאנסה לברר, אשמח אם מישהו יתן לי הכוונה מהיכן ניתן לקנות סמלים כדי שאוכל לשלוח אותו לשם - מקווה שבני העוולה יבואו על עונשם! תודה לכל המגיבים והעונים
הודעה אחרונה מאת Aviv943, -
-
בוקר טוב בוואלה מופיעה היום כתבה, המתארת את תוכניותה של משטרת ישראל להגברת האכיפה בכבישים: http://cars.walla.co.il/?w=%2F4705%2F1832689 לפי הכתבה: האכיפה תמוקד כנגד עבירות תנועה חמורות המסכנות חיים כגון שכרות ומהירות לצד אכיפה חסרת פשרות כנגד עבירות בריונות כביש. ואני שואל אתכם: איך תגדירו "עבירות בריונות כביש"? האם זה: 1. נסיעה קבועה בנתיב הימני תוך התעלמות מהתנועה ובמהירות הנמוכה. 2. מעבר בין נתיבים ללא איתות. 3. עקיפה מימין. שאלתי השניה: האם אתם מאמינים, בכנות ההצהרה של המשטרה, שהיא מתכוונת לאכוף את החוק ולא להגדיל את הכנסותיה? אשמח לקבל את תשובותיכם והערותיכם? בשורה התחתונה: היזהרו שם! שי
הודעה אחרונה מאת dkny2, -
- 16 תגובות
- 15.3 אלף צפיות
לובינסקיטרייד יצאו זה מכבר עם מבצע "שנתיים עלינו": אתה רוכש מהם רכב יד 1 שהיה בליסינג ובמשך שנתיים מקבל אחריות יבואן מלאה (למעט כמובן צמיגים או מגבים), טיפול תקופתי וקניה בחזרה בעתיד במחיר מחירון. בעצם זה סוג של "ליסינג סיבוב שני" רק במקום רכב חדש מקבלים רכב בן 3 ובמקום לתקופה של של שלוש שנים, לשנתיים בלבד. לכאורה אם אני מחפש למשל C-5 יד שניה מדוע לא ללכת על עיסקה כזו, בה אני קונה בזול יחסית, מקבל ראש שקט לאורך התקופה ואחרי שנתיים עושה טרייד-אין במחיר מחירון ומתקדם לרכב אחר הנמכר בסוכנות. (מלבד העניין שעדיף לחזור ללובינסקי אחרי שנתיים כי אחרת מוכרים את הרכב במחיר רצפה אחרי שנתיים בגלל שהיה בליסינג וכו') מישהו יכול להמליץ? לשלול? להצביע על קאץ' שבו זה משתל…
הודעה אחרונה מאת miklush, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי פה דיון עם חברים לגבי קניית רכב חדש מהחברה ואיבוד הערך שלו.. מכיוון שאנחנו לא מוצאים באינטרנט תשובה נורמאלית אז אני אשאל אתכם: כמה רכב מאבד מערכו ( באחוזים) ברגע שיצא מהחברה? אם לדוגמא קנייתי רכב מהחברה ב 100000 ש"ח ורוצה למכור אחרי שבוע.. כמה הוא יהיה שווה? לא חייב תשובה מדעית...
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
40$ הנחה על קנייה ב 100$ (הגבלות קיימות), רק היום... http://shop.advanceautoparts.com/webapp/wcs/stores/servlet/content_twitter-dotd-061711?cm_mmc=aff-_-cj-_-1225267-_-10711125&SID=u567723t3031001f9fp0dd0c0s5892
הודעה אחרונה מאת tanga, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 849 צפיות
ישלי בכמה מקומות,בריפוד הרצפה של הרכב,מן כתמים כאלה, ויש להם ריח לא טוב,זה כמו ריח ישן מאוד כזה. ניסיתי כבר הכל,אך שום דבר לא עזר. מה אתם ממליצים לעשות? גם בשביל לחדש את רצפת הרכב,וגם בשביל להעלים את הריח.
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
שלום, מחפש חברה שאני לא אממן את סוכן הביטוח שלה יותר מדי. אני נהג צעיר (בן 23) לא היו תאונות (גם לא היו רכבים). יש הצעות? עריכה: שמתי לב שיש פורום ביטוח, להעביר בבקשה.
הודעה אחרונה מאת mvshape, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ועוד שאלה, בנזין VS דיזל? מה יותר כדאי בתכלס? מה היתרונות של כל אחד. תודה.
הודעה אחרונה מאת B&W250, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין ליקנות מונית ולהתחיל להיתגלגל. הבעיה שאין לי מושג ממנה להתחיל צריך ליפתוח תיק, עם עוסק מורשה וכו ברצוני לדעת מה התהליך עם מישהו מבין או מכיר שיוכל לתת לי הסבר מפורט מא' עד ת' לציין שרישיון מונית כבר יש לי ואני צריך את התהליך מקניית המונית עצמה עד לכל הסידורים שיעפשרו לי לעבוד. ביצעתי חיפוש בפורום ובגוגל אבל לא מצאתי משהו קונקרטי שיעזור לי להתחיל את הנושא אפשר להשאיר הודעה בפרטי או במייל או פה! תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת omri75, -
- 2 תגובות
- 769 צפיות
אהלן חברים ושבת שלום,אנימעונין לעשות השחמה לכל הלחונות באוטו שלי. עכשיו אני יודע שזה לא יעבור טסט,השאלה שלי האם 600 זה מחיר מוצדק ? ואם שוטר יעצור אותי,מה יכול להיות הנזק?
הודעה אחרונה מאת ניר כחלון, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לפני שנתיים וחצי החל יבוא היונדאי I10 לארץ, מכונית מיני חסרת יומרות שמיוצרת במדינה שבה התרבות המוטורית מפותחת לפחות כמו באה"ק. שיווקה נחל הצלחה לא מבוטלת, בייחוד לאור תג המחיר הלא ממש מפתה בגירסתה האוטומטית, שהיתה הגירסה היחידה. אבל את המהפכה חוללה הסוזוקי אלטו שיובאה אף היא מאותה מדינה, אבל בניגוד ליונדאי, האלטו יובאה גם ביגרסה ידנית, והחשוב מכל - תג מחיר מפתה של 60K, מחיר של מכונית משומשת. האלטו היתה הראשונה שיובאה בגירסה ידנית, ולפתע גילו אלפי ישראלים שיש להם רגל שמאל.. מחיר הדלק הגואה ותג המחיר המפתה היו אחראים להצלחה הגדולה, וכמו לכל הצלחה, גם כאן היה לה המשך. UMI החלו לייבא את השברולט ספארק, שעל פניו הציעה אבזור מלא ומנוע 1.2, לובינסקי הביאו את הפיג'ו 107\…
הודעה אחרונה מאת 4Runner, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום חבר'ה, לאחר שנתיים הפגו 205 שבבעלותי נפטרה, נשרפה, כל המנוע וסביבו נשרף בקיצור טוטאלאוס. השאלה שלי כמה אתה חושבים שאני יכול לקבל על האוטו מפירוק מתכות? ואם אפשר גם מספרים של אנשים שאוכל לברר איתם. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת adi89, -
-
- 15 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
שלום לכל בעלי הפאביות החדשות. לכל אלו שיש את פנסי הערפל הקידמיים, אם תשימו לב, יש שם 2 נרות, הנורה הראשית של הערפל , הונורה הצדדית (מסומנת בתמונה) האם יש למישהו מושג איך מדליקים אותה (לא מצאתי שום איזכור בספר רכב) תודה
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
על הדרך ראפָאל הביט אלי ישר לעיניים, והציב לפני ברירה להחלטה מיידית : אתה רוצה ב.מ.וו. או אודי ? הופה! יש עם מי לדבר! כווולה ההזמנה היתה למשהו כמו סיאט לאון, שבמפתיע עולה באויס רק 1 יורו ליום יותר מאיביזה.( * על אויס - בהמשך) התחילה שיחה עיניינית, מה בין ה-118 הלבנה ואודי A3 שחורה, 1.6TDI , בת חצי שנה, 3 דלתות, צמיגי פירלי שמנמנים ברוחב ורזים בגובה. כמובן שההיסוס שלי נוצל מייד ע"י המיועדת להיות נווטת שבחרה את השחורה. היא כל כך סקסית בעיניה. המכונית. ולא שחסר משהו לאותה גברת. ומייד היא נעלמה. הגברת בחנות הבגדים הסמוכה. אחרי נסיעה של קילומטר ומשהו הגיעה ההפתעה: יציאה מלורט דה מאר מערבה בעליה בינונית פלוס לכיוון הפירינאים. וואהו:…
הודעה אחרונה מאת רוכב בודד, -
- 3 תגובות
- 821 צפיות
כן, אני מחפש ניידת בטיחות שתפסול לי את הרכב. הייתה אחת שהייתה יושבת ביציאה מחלף מסובים אך לאחרונה לא נמצאת שם יותר. מישהו יודע איפה היא תופסת בימות השבוע ובשישי? שבת שלום!
הודעה אחרונה מאת d300, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לעשות קורס נהיגה מתקדמת, אני נהג חדש המלווה יגמר לי רק בתחילת יב' וחשבתי לעשות את הקורס בקיץ בסביבות החודש אוגוסט אתם מציעים לעשות את הקורס עכשיו שאני עדיין עם מלווה או שיגמר לי? וכמה עולה כל הקורס? כמה זמן זה? ואיפה הכי כדאי לעשות? תודה.
הודעה אחרונה מאת היו זמני בומבה, -
-
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני חודש החלפתי את הרכב מפאסאט לגולף והרעשי כביש שלה נוראיים לאומת הרבה רכבים אפילו ישנים בהרבה. רציתי לשאול האם בגרסה זו חסכו בחומרי בידוד כדי לחסוך במשקל כדי שהאוטו יחסוך בדלק ?
הודעה אחרונה מאת Morph00, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 689 צפיות
שלום. אני מחפש כרגע חברה שתבטח רכב חדש לגמרי בביטוח מקיף בלבד. יש שני סוגים של חברות: 1) חברות ישירות - כמו ביטוח ישיר, AIG, 9000000 , YNET. הן מציעות פרמיה נמוכה יחסית (כמה מאות בודדים פחות מהסוכנים) אבל השתתפות עצמית במוסכי הסדר של קרוב ל-1000 ש"ח. אבל, במקרה של גניבה או טוטל לוסט אין השתתפות עצמית. 2) סוכנים למיניהם - שמוכרים במעט יותר יקר אך מציעים השתתפות עצמית של כ-400 ש"ח במוסכי הסדר ו-800 במוסכים אחרים. דבר ראשון רציתי לדעת אם עדיף חברה ישירה או סוכן? כמו כן, מה ההבדל בין מוסך הסדר למוסך רגיל? מדוע העלויות שונות? האם החלפים שם שונים ולא מקוריים? תודה מראש, גיא.
הודעה אחרונה מאת רוכב בודד, -
מה זה האנטנות האלו? 1 2
מאת GaBi_88-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
סתם מסקרן אותי מישהו יודע?
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 669 צפיות
לילה טוב לכולם, הרגע חזרתי מנסיעה מכיוון אריאל (כביש 5) למרכז ובדרך (קצת אחרי בית אריה/פדואל) בירידה (נדמה לי) ראיתי פלאש לפחות אני חושב שזה היה פלאש כי גם מי שישב לידי ראה את זה בבירור, עכשיו אני יודע בוודאות שאין מצלמות בכביש 5 (נכון להרגע לפחות) ואני בטוח שלא ראיתי ניידת בצידי הכביש, אפשר להגיד שדיי אכלתי על זה סרט האיזור היה דיי חשוך, מה שכן אם זו לא מצלמה ולא ניידת בצד הדרך מה זה יכל להיות? התחלתי להעלות השערות שאולי איכשהו אור מסוים מהכפרים (אורות חזקים לבנים) פגעו במראה והוחזרו. בקיצור בגלל החרדה עשינו סיבוב חזרה כדי לראות אולי פיספסנו איזו ניידת בצד (למרות שמה הסיכוי שזה יקרה?) ולא ראינו שום דבר. אפשר לישון רגוע בלילה?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 290 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- פאר האורה
- Itzik-b
- Mike808
- דובצע
- SlowRide
- פינדר
- אורח לרגע
- גולדן191
- Benigd
- roi
- yahaga