Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאש או דמיון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם,

הרגע חזרתי מנסיעה מכיוון אריאל (כביש 5) למרכז ובדרך (קצת אחרי בית אריה/פדואל) בירידה (נדמה לי) ראיתי פלאש לפחות אני חושב שזה היה פלאש כי גם מי שישב לידי ראה את זה בבירור, עכשיו אני יודע בוודאות שאין מצלמות בכביש 5 (נכון להרגע לפחות) ואני בטוח שלא ראיתי ניידת בצידי הכביש, אפשר להגיד שדיי אכלתי על זה סרט האיזור היה דיי חשוך, מה שכן אם זו לא מצלמה ולא ניידת בצד הדרך מה זה יכל להיות? התחלתי להעלות השערות שאולי איכשהו אור מסוים מהכפרים (אורות חזקים לבנים) פגעו במראה והוחזרו.

בקיצור בגלל החרדה עשינו סיבוב חזרה כדי לראות אולי פיספסנו איזו ניידת בצד (למרות שמה הסיכוי שזה יקרה?) ולא ראינו שום דבר.

אפשר לישון רגוע בלילה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...