Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות נגרר יד שניה ויש לי מספר תהיות/שאלות

*האם לקחת אותו לבדיקה במכון טסטים?

*אם כן, האם מישהו יודע מה העלות של הבדיקה?

*בהנחה שהנגרר תקין ובן כשנתיים עד שלוש מה עלותו צריך להיות לעומת חדש? נראה לי שהמוכרים קצת מגשימים במחיר שהם נוקבים.

*האם בכלל כדאי לקנות נגרר יד שניה?

אשמח לכל תבונה שהיא.

פורסם

מנסיוני, כשקניתי נגרר, חיפשתי נגרר יד 2. פשוט לא שווה לקנות משומש.

המחיר למשומש הוא כ 20% פחות מחדש. וברמת מחירים לנגררים לפרייבט מדובר בכ800 - 1000 ש"ח.

יש המון עסקים שמייצרים או מרכיבים נגררים ויש פערי מחירים משמעותיים.

בנוסף, כשאני קניתי חדש ישבתי עם בעל העסק והוא "תפר" לי נגרר לצרכי.

אני ממליץ לך לעשות סקר שוק ולקנות חדש אלא אם תמצא נגרר משומש שמחירו נמוך משמעותית ממחיר חדש.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

כן, אני יודע שאם קונים חדש אפשר ל"תפור" נגרר על פי השגעון האישי וגם ההבדל במחיר כמעט זניח. לעומת קנייה של נגרר יד שניה שנקנה as is.

לכן גם מפליא אותי הבדלי המחירים בין חדש ליד שניה, אני צפיתי לראות מחירי יד שנייה במחירי רצפה כמעט אך לא כך הדבר, אלה אם כן המוכרים בכוונה תוקעים מחירים בכדי לאפשר לעצמם משחק גדול במשא ומתן, אך בפועל זה רק גורם לי להרתע בכלל מלהתקשר אליהם.

בשורה התחתונה כרגע אם הבחירה היא לקנות נגרר חדש שבו אני יכול כמעט להתפרע עם כל רעיון, או לקנות נגרר יד שניה as is שבו אני מתפשר במה שיש וחוסך כ 1000-ש"ח (אולי), אינני רואה שום יתרון בקניית נגרר יד שניה. וזה בדיוק העניין אני חשבתי על מחירים שיחתכו בחצי ומכאן הפליאה שלי, למה אני צריך לשלם על חצי גרוטאה סכומים שכנ"ל. חשבתי כבר שאני מפספס משהו באופן המחשבה שלי.

• תוכן חדש...