Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניידות עם ממל"ז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפי מה שאני יודע, לניידות משטרה יש מכשיר קטן בקדמת השמשה (ממל"ז?) שמגלה את המהירות של מי שנוסע מקדימה של הניידת.

רציתי לדעת יותר מידע על זה כמו לאיזה ניידות בידיוק יש את זה, האם זה מופעל קבוע וכ"ו..

כמה שיותר מידע על זה...

תודה רבה !

פורסם

אבל דבורה זה האקדח לייזר שהם מחזיקים שמגלה מהירות, אני מדבר על מכשיר קטן שיושב קבוע בקדמת השמשה שמגלה מהירות.

פורסם

לא.. אתה מתבלבל. ממל"ז זה האקדח לייזר, דבורה זה המכשיר שיושב בקדמת הרכב (בדרך כלל בפגוש של ג'טה לבנה עם מנורות ערפל מלבניות).

ד"א יצא לי השבוע לנסוע בכביש ואחרי נסע רכב משטרתי, קיה ריו עם מספר אדום, נסעתי כחוק כמובן (כרגיל:wink:) ולפתע הוולנטיין שלי

התחיל לצפצף לכמה שניות עם חץ אחורה והפסיק! זה היה באזור שאני נוסע בו באופן קבוע ואין שם מצלמות, יכול להיות שהקרן הגיעה מהרכב המשטרתי?

פורסם

דבורה זה רדאר שיושב על הגג של הרכב ומסוגל לבדוק מהירות של רכב בזמן נסיעה

ממלז זה אקדח שמסוגל לבדוק מהירות רק כשהניידת והשטור לא בתנועה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
יכול להיות שהקרן הגיעה מהרכב המשטרתי?

יכל להיות שהמכשיר קולט אותות שדר של מכשירי הקשר ומתריע?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
דבורה זה רדאר שיושב על הגג של הרכב ומסוגל לבדוק מהירות של רכב בזמן נסיעה

בערך בגודל של אגרוף ,בצבע שחור ,רואים בבירור על גג של רכב אזרחי.

בניידות זה מסתתר מאחורי הצ'קלקות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם כבר מדברים על זה - אם יש כמה מכוניות שנוסעות במהירות גבוהה מהמותר איך הם יודעים בדיוק על מי זה מכוון? וגם, אם מול מצלמת מהירות עוברים שני רכבים במקביל על 2 הנתיבים שנוסעים ב160, למי ישלח הדוח?

סתם מסקרן.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

לגבי הדבורה, אין לי ממש מושג,

לגבי המצלמות, יש להם שבלונות לפיהן הם יכולים לדעת מי המכוניות הדליקה את המצלמה.

עם זאת, בהחלט יתכנו מקרים של זווית מסויימת בין שתי המכוניות שיגרמו לחוסר וודאות בקביעה ואז לא ישלח דוח.

פורסם
אם כבר מדברים על זה - אם יש כמה מכוניות שנוסעות במהירות גבוהה מהמותר איך הם יודעים בדיוק על מי זה מכוון? וגם, אם מול מצלמת מהירות עוברים שני רכבים במקביל על 2 הנתיבים שנוסעים ב160, למי ישלח הדוח?

סתם מסקרן.

לא יישלח.

החסרון של הדבורה שהיא ננעלת על אובייקט אחד (והיחידי באזור), אם 2 מכוניות נוסעות צמודות ב200 קמ''ש, השוטר יכול לאכול את עצמו כי לא יוכל להוכיח מי נסע במהירות הנ''ל.

פורסם
לא יישלח.

והריי הפתרון למצלמות המהירות.

ממחר אף אחד לא נוסע פחות מ125 קמ"ש ,נגמר הסיפור :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לגבי הדבורה, אין לי ממש מושג,

לגבי המצלמות, יש להם שבלונות לפיהן הם יכולים לדעת מי המכוניות הדליקה את המצלמה.

עם זאת, בהחלט יתכנו מקרים של זווית מסויימת בין שתי המכוניות שיגרמו לחוסר וודאות בקביעה ואז לא ישלח דוח.

ישלחו אם תבדוק ותתלונן יבטלו ,אתה לא מקבל תמונה בדוח(מניסיון).

לרוב האנשים אין כוח וזמן להתעסק עם זה.

פורסם
והריי הפתרון למצלמות המהירות.

ממחר אף אחד לא נוסע פחות מ125 קמ"ש ,נגמר הסיפור :)

המצלמות הדיגיטליות (גאטסו) יודעות לזהות עד 8 נתיבים במהירויות שונות.

פורסם
המצלמות הדיגיטליות (גאטסו) יודעות לזהות עד 8 נתיבים במהירויות שונות.

מתוך המפרט ל Gatso GTC-GS11:

(אכיפה עד 4 נתיבים) A single camera for enforcement on up to four lanes

• תוכן חדש...