Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין כמו לפגוע ובלברוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי מקרה כזה בשנת 2000 בערך, אם אני לא טועה.. היתה לי דייטסו שרייד, חניתי אותה ברחוב ויסוצקי בת"א, רחוב שכונתי לא רחב ולא צר.

הייתי בעבודה, ובסיום יום העבודה, כולי מתלהבת (זה היה אוטו טוב ראשון שקניתי) ו.. חשכו עיני.

ראיתי את הדלק הקידמית של הנהג, כולה מעוכה, בקושי יכולתי לפתוח אותה.

אבל.. על השמשה, היה פתק, שאומר שמי שפגע בי הוא נהג משאית שמס' המשאית הוא כך וכך.

בזמנו לא היו עדיין רשומים מספרי טלפון על המשאיות.

איכשהו השגתי את פרטי הנהג, תבעתי אותו בתביעות קטנות, זכיתי בתביעה, הוא לא הגיע לדיון וקיבלתי פסק דין.

ישר להוצאה לפועל והוא שילם את הכל כמו טטל'ה.

זה דרש ממני הרבה אורך רוח, אבל בסוף הוא שילם.

איזה אנשים חוצפנים שפוגעים ברכבים ואפילו לא מודים בכך. זה פשוט נבזות.

פורסם

כל הכבוד גלי, לך וכמובן לזה שנתן לך את מספר הרכב הפוגע.

כדי לאזן קצת את התמונה, לפני כמה ימים דפקו לשכן שלי את הרכב בחניה בצורה די קשה. מתחת למגב היה פתק עם פרטי הנהג, פרטי המשאית וכן התנצלות מהנהג בעצמו.

הפגיעה קרתה לפנות בוקר וכנראה שלא היו עדים, והנהג עדיין השאיר פתק...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
כל הכבוד גלי, לך וכמובן לזה שנתן לך את מספר הרכב הפוגע.

כדי לאזן קצת את התמונה, לפני כמה ימים דפקו לשכן שלי את הרכב בחניה בצורה די קשה. מתחת למגב היה פתק עם פרטי הנהג, פרטי המשאית וכן התנצלות מהנהג בעצמו.

הפגיעה קרתה לפנות בוקר וכנראה שלא היו עדים, והנהג עדיין השאיר פתק...

למה לי אין את המזל הזה שמשאירים פתק, תוך שלושה חודשים דפקו לי את הרכב פעמיים מתחת לבית, ושום פתק ושום נעליים!

פורסם

כשזה קרה לי לא חשבתי שיש לי כזה מזל.. רק כשקיבלתי את הכסף לחשבון הבנק ישירות מלשכת ההוצאה לפועל. אז רווח לי.. :lol::lol::lol:

מה זה רווח? הייתי בעננים..

פורסם

התופעה נפוצה בכרמל לפי חברים שגרים שם, כל מי שפדנט לרכב שלו ורוצה לגור שם מומלץ להשקיע בחנייה פרטית בבית

או לחילופין בפטיש 5 קילו ועו"ד טוב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני לא חושב שהתופעה נפוצה בכרמל, אבל יש בחיפה סמטאות צרות ומפותלות שבהן אנשים חונים חצי על המדרכה גם באדום לבן, ואז כל רכב קצת יותר רחב פוגע בהן. לדוגמא - רחוב כלל. תופעה דומה גם ברחוב סמולנסקין בקטע הסמוך לבי"ח כרמל - הרחוב צר מאוד ודי מפותל, ומי שלא נצמד היטב למדרכה נחשף לסכנת פגיעה מאוטובוסים שמתקשים מאוד לעבור.

במקרים אלה האשם במידה רבה מאוד על החונים אר בולטים לנתיב הנסיעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נוצר בארץ מצב שלא משנה איפה אתה מחנה את הרכב סיכוי שאחר מהדברים הבאים יקרה לך הוא שכיח:

1. אם חנית בניצב למדרכה, יכול להידבק אליך רכב ולהקשות עליך לפתוח את הדלת עד כדי מצב שאתה צריך להיכנס מהדלת השנייה

2. שריטה מטורפת של קנאים

3. פגיעות בטמבון/ חלקים חיצוניים של הרכב (רוב הפעמים פגע וברח)

4. חנייה במקביל למדרכה מכונית מאחורה צמודה אליך, ומכונית מקדימה ולא ממש יש לך כוח להתחיל סיבובי הגה

5. זכוכיות על הרצפה, אין רכב. או יותר גרוע חלון שבור סווי'ץ פרוץ והרכב עדיין במקום

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

פורסם

שבוע שעבר אני חונה מול הבנק, נכנס מושך כסף, יוצא אחרי 5 דקות מישהו חנה כל כך קרוב אליי שבקושי ג'וק יכל להכנס מדלת הנהג.

נאלצתי להכנס מהדלת השניה.

מישהו יודע איפה קונים מדבקות שלא יורדות עם הכיתוב "תלמד/י לחנות"?:evil:

פורסם

משאית עירייה,

בדרך כלל מעורבות של תאונות כלי רכב של עירייה מובילה לסחבת ארוכה ונוראית מבחינת תביעות ביטוחים וכו'

יכול לקחת שנים עד שרואים שם איזה פיצוי,יש רבים שמוותרים באמצע ומתקנים בעצמם את הנזק.

• תוכן חדש...