רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,560 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לכתבה : קישור - לחץ כאשר לאביזרי רכב שאינם קשורים לנושא של בטיחות ותקנים כלשהם. אביזרי פלסטיקה וכו' , ניתן להביא לארץ ללא רישיון יבוא + הליך שחרור מהיר ביותר! אמיתי? או שאני יחליט להזמין מגני רוח ויזמברו אותי?
הודעה אחרונה מאת Mugen, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם, לרוב כשמחליפים לרכב מהחברה לחישוקי מגנזיום המידה גדלה מעט. האם בספארק המצב דומה? מהחברה היא מגיעה עם 155/70R14 אני מעוניין להחליף לה למגנזיום באופן פרטי מאחר ובחברה דורשים סכום גבוה בצורה קיצונית.
הודעה אחרונה מאת HawHaw, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
היי, שמי דנה, מעולם לא נכנסתי לפורום רכב. בטח לא כשאני מתוסכלת וכועסת כל כך. רכשתי רכב בחברת לובינסקי טרייד לפני כשבוע. שברולט אבאו ביג מודל 2008.השירות היה מתחת לכל ביקורת. במלוא מובן המילה. הובטח לי תאריך מסויים ואחרי פרוצדורה נוראית קיבלתי את הרכב באיחור של כשבוע וחצי לערך. וגם לאחר תקופת ההמתנה ועוגמת הנפש (את הכסף הם קיבלו במלואו ובמזומן כמובן) היום, פחות משבוע חלף מהעסקה והקודן של הרכב לא עובד. לא משתחרר ולכן לא יכולה להניע את האוטו. יצרתי איתם קשר ואין עם מי לדבר. הם לא יכולים לעזור. טענו שאני בטוח עשיתי משהו לא תקין בטח טעיתי בהקשת הקוד וכו. הוא הסביר שאין לו מה לעשות בטח לא כרגע. (כמה קל, הוא מניע ונוסע הביתה, מה הבעיה?) ושאזמין גרר ואגיע בוקר... מבחינתי, אס…
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
-
שלום חברי הפורום היקרים. אני עוד מעט מקבל רכב חדש יונדאי I10 inspire פעם ראשונה שאני קונה רכב חדש. את האמת אני קצת בלחץ. אשמח לכל דעה שלכם וניסיון שלכם. 1. איך אתם בודקים את הרכב בקבלתו? אני בלחץ שאני לא אגלה משהו. כמה זמן לוקחת לכם הבדיקה. האם חמש דקות או יותר? 2. מה אתם בודקים ברכב בזמן מסירה 3. איך אני בודק את הריפוד אם מוסרים אותו בניילונים? האם אני מוריד אותם בסוכנות? 4. איך אני בודק מערכת שמע? אני מחפש תחנות ברדיו בזמן מסירה? 5. מה עוד אני צריך לדעת בזמן מסירה. 6. מתקינים לי חיישני רברס בחינם. אם אני לא אוהב מיקום הצג האם אני יכול לבקש לשנות אותו? איפה עדיף שיותקן הצג? תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 1 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
למעוניינים: http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3520802,00.html אני לא אומר על איזה רכב אני ממליץ. וגם תמונת הפרופיל שלי לא מסגירה זאת. ויוה לה פרונסה
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי C5 שנת 2003 מנוע 1800 עכשיו דבר שמאוד מעצבן אותי באוטו הוא שכשאני עוזב את הגז נגיד אז במכונית רגילה זה ממשיך לנסוע בערך על אותה מהירות לא מוריד יותר מידי מהר ואילו אצלי באוטו שאני עוזב את הגז זה מרגיש כאילו הוא מפעיל אוטומטי את הבלמים או מוריד ישר איזה חצי הילוך האם זה תקין או שזה איזה בעיה באוטו???
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
החלקה עם הרכב
מאת yoyoav- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, כמו שאתם יודעים היה היום מוזר למדי, היה שמש וירד גשם(וכן הלאה) ועקב כך הכביש (כנראה) היה חלק, בחלק מהמקומות אפילו מאוד. ולעיניינו, נסעתי היום עם האוטו ונסעתי בכיכר בערך 25 קמ"ש לא יותר מ 30 קמ"ש, באמצע הכיכר הרגשתי שהרכב מתחיל להחליק וכמובן שגם מערכת ה ESP נכנס לפעולה וברוך השם האוטו נבלם בהצלחה ולא קרה כל נזק. הדבר שמטריד אותי זה איך לעזאזל הרכב החליק במהירות של 25 קמ"ש ?תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת yoyoav, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה חשוב יותר - שהיא תתמוך בצוואר או בראש?
הודעה אחרונה מאת אופיר36, -
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
ניתן להבחין בצילום בארבעה תמרורים 433 - אסורה כל עצירה וחניה של רכב בצד שבו הוצב התמרור, אךה אם כן דרוש הדבר למילוי הוראת כל דין. (מוגדר גם תחום שעות) 306 - תן זכות קדימה להולכי הדרך החוצים 437 - חניה בלעדית לרכב של נכה בעל תווית כבתמרור והתמרור החדש...
הודעה אחרונה מאת avizaz, -
- 0 תגובות
- 499 צפיות
טוב ראיתי פיגו אחת ממש יפה ובמצב טוב לפי הנתונים, אני רואה לקחת אותה לבדיקה. אני מחפש מוסך שיבדוק הכל ובצורה טובה. מישהו מכיר ויכול להמליץ לי על מקום לבדוק את הרכב ? תודה אריאל. נתוני הרכב פיגו 206 5 ד' דגם XT שנה 2006 יד 1 ק"מ 51 אלף ללא תאונות, יש מכה בכנף שצריך לסדר וזהו. האוטו מגיע עם מגנזיום וסאנרוף
הודעה אחרונה מאת Ariel257, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שמעתי כי למי שיש רכב צמוד מהעבודה ומשתמש בו לצרכי עבודה -נניח אם הוא בדרכים כל היום אמור לשלם שווי מס נמוך יותר מאחד שיושב בחברת הי טק במזגן. אשמח לדעת ירון
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 5 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
באזור רמת גן \ הרצליה פיתוח. תודה!
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 638 צפיות
איך נותנים הנחה לכולם בלי לפגוע בציי הליסינג? מוכרים ברשתות השיווק... לאחר שיתוף הפעולה של סקודה ושופרסל, מגיע המבצע של לובינסקי: 10,000 הנחה על ה-206 (70K במקום 80K) ו-5% הנחה על שאר הדגמים http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3520802,00.html
הודעה אחרונה מאת ohadg, -
ובכן בוואלה רכב ראיתי היום שרכב של מאזדה עם מנוע חדש עומד לצאת (רק ביפן כרגע ....) מאזדה 2 לצורך העניין. http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1825952 אבל יחס הדחיסה הוא 1:14 , מאחר והצריכה שרשומה שם היא 1-30 , ויחס הדחיסה הגבוה. האם זה אומר שדלק באוקטן 95 יתן את אותם תוצאות או שצריך לתדלק ב 98 על מנת לקבל את תוצאת צריכת הדלק. שוב , זה מוזר כי בעצם מצהירים על נתון מאוד אבל מאוד הזוי לגבי צריכת דלק במנוע בנזין בנפח 1300 סמ"ק , ועם זאת יחס דחיסה גבוה כמו ברכב ספורט לכל דבר. אבל לא דיברו על ההשלכות של נתוני היצרן מול סוג הדלק שצריך לתדלק על מנת לקבל את הנתון של צריכת הדלק לק"מ. ושלא לדבר על נתוני תאוצה ובלאי מנוע. אז לשאלתי - האם הצריכה אכן אמורה לצאת כמו שא…
הודעה אחרונה מאת guyst, -
תחושת המהירות ברכב? 1 2
מאת DreamT- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן שמתי לב שברכבים שונים יש תחושה שונה לגמרי לאותה מהירות אצלי בקאווליר במושב הנוסע אין ממש הבדל ששמים לב אליו חוץ מהקצב שהסביבה זזה, בין 70 ל120 קמ"ש בוא נאמר. פשוט לא מורגש כמה מהר אתה נוסע. במושב הנהג יש בעיה בדלת של הנהג אז כל הזמן שומעים את הרוח אז מרגישים את המהירות פחות או יותר לפי הצליל של הרוח, אבל עדיין אין ממש תחושה כמה מהר נוסעים (בקו ישר כמובן ) אתמול נסעתי עם אחותי בפיאט פונטו, בכביש עירוני ארוך דו נתיבי, הייתי מושכנע שהיא נוסעת לפחות על 100!!! אני מסתכל למחוג והוא מראה 70 ! הרכב מקורי ללא כל שינויים, גם לא בגודל צמיג, ועובר טסטים, אז לא סביר שהמחוג מזייף. ואגב הנסיעה עם חלונות סגורים ואין אצלה רעש של רוח, פשוט ההרגשה בגוף, לא מהראייה/שמיעה.…
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ישבתי במחשב, לומד לבגרות בתנ"ך מחר. פתאום לפני כ 6 דקות שמעתי זכוכית נשברת (קומת קרקע, החלון סמוך לחניה) לא הייתה אזעקה. יצאתי לגינה שלי וראיתי את הזכוכיות על הרצפה כשהגנב ברכב והמנוע מותנע. הרכב היה מוגן, אני לא בטוח במה. הרכב היה מותנע במשך כדקה ואז נעלם במהירות גבוהה מאוד בחניה. שנה שעברה היה פה ניסיון גניבה שבמהלכו הגנב חבט בבעל הרכב עם לום ברזל, לכן לא העזתי לצאת החוצה. מה עושים במקרה כזה? בעלי הרכב לא יודע מזה עדיין.
הודעה אחרונה מאת Platinum, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום בשיטוט באחד ממגזיני הרכב, נתקלי בפרסומת הבאה של "קל אוטו": מישהו יודע מה זה אומר? שמו תמונה של איביזה קופרה. כתבו "סיאט קופרה" כך שרק מביני דבר יודעים שלפי ההספק ונפח המנוע הזה מדובר בלאון קופרה. מה נסגר איתם? אני לא יודע מה יותר דפוק, שהם שמו תמונה לא נכונה או שהם חושבים שקופרה זה שם הדגם... איך אפשר לקנות רכב ממקום שלא יודע מה הוא מפרסם בכלל...?
הודעה אחרונה מאת Kreios, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 773 צפיות
אני לפני חידוש פוליסת מקיף אחרי תביעה בשנה החולפת. עשיתי סקר שוק ורובם דרשו בין 4500 ל5500 השתתפות עצמית 600. חוץ משירביט שביקשה 2700. כוול שמשות וגרירה וההישתתפות 1600 ש"ח . קראתי קצת שהם בעייתים ולא מומלצים אבל בינינו כל חב' הביטוח כאלה שהם צריכות לשלם לא? מה אתם אומרים שווה את ההפרש? אגב הרכב הוא מאזדה 3 1.6 2005 בב"ש. נהג יחיד
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
-
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מדברת על הקבוצה של צ'מפיון מוטורס, המנועים החדשים. כמו פולו, סקודה פביה, סיאט איביזה. האם לדעתכם מדובר במנוע טוב? חזק? חסכוני כמו שמציינים? איפה אני יכולה לקרוא חוו"ד שתהיינה אותנטיות ולא של אנשי מכירות? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת simhagali, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
גועל נפש של אנשים קנינו טויוטה אוריס חדשה 2011 שבועיים על הכביש וכבר גנבו לה את הסמל הקדמי מישהו יודע איפה אפשר למצוא סמלים במחיר סמלי? יש אפשרות גם להזמנה מחו"ל. ועוד שאלה,האם כל סמל של טויוטה יתאים לדגם? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ohadg, -
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקבל את עזרתכם בנושא שאני התחלתי לברר בימים האחרונים, אני וחברה שלי מתכננים שנה הבאה לטוס לארה"ב ובמקום לעשות את הכול בטיסות או בטיול מאורגן חשבנו לטייל לבד בארה"ב ולהשכיר רכב לרוב הטיול. האם מישהו יודע את המחיר של השכרה לרכב בארה"ב(מצאתי מספר אתרים שנותנים מחירים לפי קטגוריה רק שאני לא מבין איזה רכב יש לי סיכוי לקבל באמת). התכנון הוא להתחיל מניו יורק(ששם אין שום סיבה ברכב), לעלות צפונה לטורונטו ובשיקגו לתפוס טיסה לפלורידה ועכשיו מכאן מתחילה הדילמה, האם יש טעם לנהוג מפלורידה עד לווגאס(הכוונה האם יש משהו לראות בדרך) ומווגאס זה ברור שנהיה עם רכב. אז אחרי שחפרתי קצת ובצורה לא ברורה(זה בסדר יש לי הפרעת קשב וריכוז) אז האם מישהו יכול לעזור לנו בנוג…
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בוקר טוב אנשים, שבוע טוב. יום שישי יצאנו לבילוי בשבועי שלנו, לפי המסורת הקבועה של לתפוס מונית, כדי שכולם יהנו ויוכלו לשתות. אני וחבר תפסנו מונית, ולמזלי אני פה רושם לכם את זה . זו הייתה הנסיעה הכי איומה ומפחידה בחיים שעברתי. קודם כל נתחיל שזו הייתה מונית ידנית, חדשה, הנהג בזמן הנסיעה "כירסם" גרעינים, דיבר בפלאפון (ללא דיבורית כמובן), אלא כאילו מטייל בשדרות שנקין בת"א. נסע במהירות של בערך 140 קמ"ש בכביש בינעירוני, וכל זה הוא עוד צריך להעביר הילוכים על הדרך, בקיצר נהג כמו *ן *ונה. לפני 4 שנים בערך, הייתה לי תאונה עצמית שלי עם הרכב, הרכב הלך טוטאלוס, ואני במזל יצאתי בזול, ויש לי הרבה חרדות מהעניין הזה, קשה לי שאני במושב הנוסע ולא שולט ברכב, וכשנוהגים ככה אנ…
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
עלתה השאלה, אין פה מטרה לשים ללעג או לקלס קבוצה מסויימת אלא להעלות שאלה רצינית. הבוסטר הוא תלוי בגובה או בגיל? לפי החוק לא לפי הבטיחות.
הודעה אחרונה מאת wil, -
-
אובכן לאחר הרבה מחשבה,החלטתי לקנות פיאט דובלו טורבו דיזל הנה התמונות,שבוע הבא אני יעלה סיקור וידיאו על הרכב. הרכב מודל 2002,עבר 296000,אך נוסע ומרגיש הרבה פחות,מחירון שלו היה 27 אני לקחתי ב 17,כיוון שהיה צריך לעשות לו פחחות ועוד כמה דברים שסודרו כבר. %20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20"][/url]
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
שאלה טיפה הזויה או מצחיקה אבל לדעתי שווה דיון. למה ברמזור אדום או בעצירה כלשהי אנחנו 'חייבים' לסובב את הראש לנהג שלידנו?
הודעה אחרונה מאת shay88, -
- 0 תגובות
- 886 צפיות
רציתי לדעת איזה מערכת מגיעה עם האוטו DDX4028 או DDX5026 ? ומה באמת ההבדלים בינהן ?
הודעה אחרונה מאת roytzur, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שבוע הבא ניגמר לי המלווה ואני רוצה לסגור ביטוח על סובארו גרנד לאונה שנה 97 אני מבין הרבה בכל הקשור לרכבים ומחירונים הבעיה חוץ מכל מה שמתלווה לביטוחים. אין לי מושג קלוש מה ואיך נקבע עלות ביטוח לרכב. רציתי להתייעץ ולדעת האם ההעצעה שניתנה לי נחשבת לטובה *לרכב קיים ביטוח חובה אבל אין מקיף סובארו איפרזה גרנד לאונה שנת 97 מנוע 1600 יד שניה בררתי בשתי חברות ביטוח וניתנה לי הצעה דומה של מחיר 2750 עבור הוספה של נהג חדש לביטוח יקר/זול מחיר רגיל בשוק אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש ודבר נוסף שמחתי לגלות שקיים אפשרות לבצע ביטוח רק לשלושה חודשים. רציתי לקבל פרטים איך זה עובד, האם זה משתלם וכל חברה מחוייבת לתת בפני את האופציה הזאת לעוד פרטים על הרכב אני כאן.…
הודעה אחרונה מאת NIV_LEVY, -
- 3 תגובות
- 831 צפיות
השאלה בכותרת.
הודעה אחרונה מאת B4 לגיל 40, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.groupon.co.il/deals/tel-aviv-iw/RamatGanTires/435321?nlp=&CID=IL_CRM_225_0_0_0&utm_source=Deal_general_newsletter&utm_medium=All_Cities&utm_content=Initial_Version&utm_campaign=Varies לפעמים המבצעים של גרופר פשוט הזויים... מי שמע על בדיקת צמיגים במחיר של 115 ש"ח???? 1+1 על צמיגים? שמדובר במחיר מחירון זה לא מבצע ולא בטיח. כנראה שעם ישראל לא כל כל בורים, בזכות זה מספר הקונים עד עכשיו הוא אפס!
הודעה אחרונה מאת B&W250, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 964 צפיות
אז היום יצא לי לחשוב טיפה, נכון שבשנים האחרונות מערכות שמירת אנרגיה קינטית הידועות בשם KERS עובדות ברוב הרכבים ההיברידים, אבל אחרי שוולוו יצאו בהכרזה שהם בשלבי פיתוח של מערכת דומה רק מכנית, אתם חושבים שזה יתפוס ? יכול להיות נחמד אם זה חוסך 20% מתצרוכת הדלק. http://www.youtube.com/watch?v=ieSJzDi4rAk&feature=related דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת yuvk,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 154 אורחים (הצג רשימה מלאה)