Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צבע שבהחלט מושך תשומת לב. תתחדש, נראה כמו קנייה מוצלחת.

סע בזהירות! 8)

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זכורים לי הימים שלאבי הייתה אחת כזאת (לפני בערך 3 שנים או 4) , היא נעימה מאוד לנוסעים ונוחה לדעתי, אהבתי לשבת בה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הייי רציתי לדעת מה המצב של הרכב עכשיו ואם אתה עדיין מרוצה ממנו , אני צריך כזה לעבודה שלי אני עובד כפורץ מנעולים ואני נוסע הרבה ותמיד יש לי סחורה בתא מטען! או שאתה ממליץ לי על קנגו או ברלינגו ,

בתודה מראש קובי

פורסם

מבחינת מנוע תענוג,רכב מאוד חזק,הגיר במיקום נוח מאוד,תא מטען ענקי יותר גדול מהברלינגו/קנגו,צריכת דלק אצלי בכביש הררי לרוב הייתה כ 16.5,כביש ישר אני מאמין יכולתי לעשות 1-17/18.

אצלי במהלך הכמעט שנה שהחזקתי באוטו (מכרתי) היו בעיות אלו

1-חיישן קרנק התקלקל והאוטו לא התניע,חיישן מקורי 1K.

2-החלפתי 4 מצתי להט,כי בבוקר לרכב היה קצת קשה להתניע,אך אני מאמין שקניתי את האוטו עם התקלה ולא דווח לי,כי ישר ברגע שניהיה קר היה לו כבר קשה להניע. 740 שקל לארבעתם.

3-באותה הבדיקה גם המחשב הראה חיישן גדישה לא תקין,לא יודע על מה זה השפיע אך אני החלטתי להחליף 580 שקל למקורי (מוסך מורשה).

4-תרמוסטט שנתקע על מצב פתוח,תרמוסטט מקורי 700 שקל (מוסך מורשה).

זהו כעיקרון,חשוב לבדוק שיש נוזל קירור פאפרלו,הוא יעודי לפיאט,כמו כן לא כולם מטפלים טוב ברכבים מסחרים,חשוב לבדוק אותם טוב.

אם זה הרכב המסחרי הראשון שלך,תדע שצריך צמיגים מחוזקים ולא רגילים,אני החלפתי 2 צמיגים של מישלין ב 800 שקל.

אני מאוד אהבתי את הרכב,אצלי הייתה גרסה שאפשר היה להעמיס 475 קילו,יש יותר 615,לא יודע באילו דגמים זה 615 ובאילו 475 אך זה רשום ברישיון הרכב,לכן אצלי הרכב היה נח (הרכב שומש לשימוש פרטי ולא עבודה),מנוע שפשוט תענוג לעבוד איתו,חיסכוני מאוד.

אם יש שאלות ספציפיות אשמח לענות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה יכול לקנות אותו. נראה לי שהרכב למכירה.

הוא לא יכול לקנות אותו, הוא גר בלונדון.

פורסם

הרכב גם נמכר כבר.:wink:

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייי רציתי לדעת מה המצב של הרכב עכשיו ואם אתה עדיין מרוצה ממנו , אני צריך כזה לעבודה שלי אני עובד כפורץ מנעולים ואני נוסע הרבה ותמיד יש לי סחורה בתא מטען! או שאתה ממליץ לי על קנגו או ברלינגו ,

בתודה מראש קובי

יש לכם שם קנגו 1400 בנזין 8 שסתומים? או 1200 8 שסתומים ? אם כן - הייתי בוחר בדגמים האלו.

פורסם

שאלה לבעל הדובלו הכתומה לשעבר: אחרי שהשקעת 4000 שקל (ואני בטוח שאף הרבה יותר מכך, אם נחשיב גם את הפחחות ואולי צבע) אתה מוכר את הרכב בתוך פחות משנה? היכן בדיוק טמונה הבעייתיות? או שאתה צעיר חסר מנוח, מאלו שקונים ומוכרים בכל מספר חודשים?!

נ.ב.

לא רוצה להישמע פולני, אבל זו הבחירה הכי מוזרה/תמוהה/ספק דבילית, בתור רכב ראשון בחיים...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אני צעיר אך לא חסר מנוח :-)

פשוט רציתי לקנות רכב חדש פעם ראשונה בחיים שלי,אני יד 1,ואף אחד לא נסע לפני,לא עשה שום קומבינות ושום שקרים,ועכשיו כשיש כסף אני אוכל להגשים חלום,מי מאיתנו לא רוצה?

הבעיה ברכבים כאלה שבפנים היו שריטות על הדלתות והפלסטיקים מהמטען של הבעלי הרכב הקודמים,ועוד כמה דברים שמראה על אנשים שלא שמרו על הרכב,אני מנגד,מאוד שומר על הרכב,וזה היה חלק ניכר ממה שהפריע לי.

נכון זאת בחירה מוזרה אולי,אבל בוא נשווה אותו נגיד לפונטו ספייס שהוא רכב מאוד מומלץ בפורום בתור רכב ראשון.

1-הדובלו חסכונית יותר.

2-היא הרבה הרבה יותר חזקה.

3-הרבה יותר מרווחות.

Vw-golf=תודה,היא באמת הייה יחודית בנוף המסחריות הלבנות.

• תוכן חדש...