Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צבע כתום נראה נהדר. דובלו הכי לא שגרתית שראיתי עד אתמול הייתה בצבע כחול. לדעתי יש בארץ יחידות בודדות בצבע כתום. אהבתי במיוחד איך הצבע הכתום משתלב עם הפלסטיק. משמעותית יותר יפה מצבע לבן.

אני ממליץ על החלפת בולמים וצמיגים. תרגיש שיפור אדיר ביציבות. בנוסף, בטח שמת לב לקורה החוסמת את שדה הראייה בזמן פנייה חדה/יציאה ממעגל תנועה אז קח את זה בחשבון. חוץ מזה הרכב נראה נהדר. דובלו שלנו שנת 2005 ואחרי טיפול "מסור" של העובדים היא נראת הרבה יותר ישנה משלך.

אני חולם על פיורינו טורבו דיזל. (אוהב במיוחד את העיצוב של בייבי דוקאטו) אחרי שמתרגלים לפרקטיות המדהימה של מסחרית קטנה קשה לחזור למשפחתית שלא ניתן לדחוף לתוכה יותר מכמה תיקים.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חח נכון קרה לי פעם שהיא באמת הסתירה,אני ישבתי לפני כמה ימים בפיורינו בסוכנות פיאט,מאוד אהבתי אותה,מאוד חמודה.

באמת קשה לחזור למשפחתית,היום לקחתי את האוטו של ההורים (קרייזלר נאון),ופשוט התחלתי לצחוק איזה צפוף,זה כאילו אני בתוך טנק,איפה מרווח של הגג,של החלון,איזה הבדל!!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
דבר שני מצא חן בעיני הדשבורד,שהוא יחודי ושונה,ידית ההילוכים במיקום מאוד נוח

מסכים עם כל מילה, זה אוטו שמאוד נוח לנהוג בו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא מבין כל כך את ה"המלצה" להכהות את השמשות- ממליץ בחום לוותר על השטות הזו. גם לא יפה, גם לא בטיחותי וגם לא ברור האם חוקי או לא.

חלונות ענקיים, כניסה של הרבה חום ושמש וגם של עיניים סקרניות.

חוקי זה כן וגם מועיל.

פורסם

תתחדש! נראת שמורה יחסית לק"מ שעבר עליה.

למי ששאל למה דווקא אוטו כזה - הרבה אוטו ביחסית מעט כסף,חיסכון בדלק,המון מקום והיא אפילו נוסעת לא רע בכלל.

אני בעצמי הייתי במחשבות לקנות כזאת בגלל הק"מ הגבוה שאני עושה ובגלל טיולים שאנחנו עושים עם החברה שכוללים הרבה ציוד שאין לאן להכניס.

כך סירטון למוטיבציה (טורקים חולים והמדינה שלהם כנראה מאפשרת):

http://en.kendincos.net/video-jfpll-fiat-doblo-body-kit.html

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

והמדף הזה שיש מעל הראש לכל רוחב התיקרה, פשוט גאוני!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תתחדש על הרכב, האמת גם אני שקלתי לקנות רכב כזה רציתי לשאול מספר שאלות כי אני רואה שכולם כבר נותנים את חוות דעתם על הרכב:

1. מהי הצריכה של הרכב? אני רואה הרבה תגובות חיובית אבל אם אפשר לקבל נתון זה מעולה.

2. כמה עולה האחזקה של הרכב? אני חייל משוחרר.

3. כמה יעלה לעשות ראש מנוע? אני מתחיל לימודי מכונאות רכב, חשבתי לקנות אחת שצריכה לעבור ראש מנוע(בעלות של 5-6K) ולעשות בעצמי ראש מנוע.

4. תוכלו בבקשה לפרט על החסרונות של הרכב?

המון תודה, ושוב תתחדש!

קובי

פורסם

1. מהי הצריכה של הרכב? אני רואה הרבה תגובות חיובית אבל אם אפשר לקבל נתון זה מעולה.

2. כמה עולה האחזקה של הרכב? אני חייל משוחרר.

3. כמה יעלה לעשות ראש מנוע? אני מתחיל לימודי מכונאות רכב, חשבתי לקנות אחת שצריכה לעבור ראש מנוע(בעלות של 5-6K) ולעשות בעצמי ראש מנוע.

4. תוכלו בבקשה לפרט על החסרונות של הרכב?

המון תודה, ושוב תתחדש!

1. צריכת סולר ליטר ל 15 ק"מ עד ליטר לאללה בבאללה, ראה כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217122

2. ביטוח מקיף אין מה לעשות לרכב כזה. החובה וצד ג' סטנדרטיים. בנושא התיקונים יכול להיות שתיפול יותר כואב כי המכוניות האלה כבר מזדקנות ונשחקות ויש במסילה משותפת חלקים יקרים, יש פה גם טורבו. לי בשנה האחרונה הלך חיישן קראנק, משאבת סולר נזלה ושופצה (פעם שניה בחיי הרכב), רדיאטור נזל ועוד דברים קטנים.

3. אני מניח שראש מנוע ברכב הזה לא מסובך יותר מדי (8 שסתומים) אבל יש מלא פירוק והרכבה וצריך לתזמן את ההזרקה, אני לא חושב שזו עבודה למתחיל.

4. החסרונות : מכוער, לטעמי לא נוח במושבים ולא במתלים, יחסית גס ורועש.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
.

4. החסרונות : לא נוח במושבים.

אני לא מבין איפה הבעיה, אז אל תיסע למושבים, תתרכז בקיבוצים וכפרים!

פורסם

1-הצריכה היא באמת 15-16,נסיעה רגילה עם מזגן.

2-הביטוח לכאלה רכבים לא זול כול כך,חובה 2200 וגימל סביבות ה1K.

לא היה לי עוד לעשות תיקונים לרכב כך שאין לי הרבה מה לומר על זה,מה שכן מיכל לנוזל שמשות עלה לי 260 למקורי,וזה מיכל ענקי.

3-חסרונות הם הקורה לפעמים קצת מסתירה,האוטו גבוהה לכן ניקוי גג מצריך סולם,האוטו מאוד מהיר,אך בפניות אסור לשכוח שהוא גובהה.זהו אני חושב,כמו כן יש 2 גרסאות אחת שמורשה לעמיס עליה 615 ק"ג והשניה 475,האחרונה מאוד נוחה,אני נוהג ולפעמים יש לי תחושה סיטרואנית,אך מצד שני הגרסה הזאת לא מצטיינת בכושר העמסה גבוהה,אלא יותר לנוחות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
1-הצריכה היא באמת 15-16,נסיעה רגילה עם מזגן.

2-הביטוח לכאלה רכבים לא זול כול כך,חובה 2200 וגימל סביבות ה1K.

לא היה לי עוד לעשות תיקונים לרכב כך שאין לי הרבה מה לומר על זה,מה שכן מיכל לנוזל שמשות עלה לי 260 למקורי,וזה מיכל ענקי.

3-חסרונות הם הקורה לפעמים קצת מסתירה,האוטו גבוהה לכן ניקוי גג מצריך סולם,האוטו מאוד מהיר,אך בפניות אסור לשכוח שהוא גובהה.זהו אני חושב,כמו כן יש 2 גרסאות אחת שמורשה לעמיס עליה 615 ק"ג והשניה 475,האחרונה מאוד נוחה,אני נוהג ולפעמים יש לי תחושה סיטרואנית,אך מצד שני הגרסה הזאת לא מצטיינת בכושר העמסה גבוהה,אלא יותר לנוחות.

1. חשבתי שהצריכה תהייה טובה יותר.

2. ניראה לי שאתה משלם הרבה על הביטוח, לשם השוואה- אני משלם על טרנספורטר קרוול מחיר דומה+נהג צעיר.

3. כמו שאמרתי, יש לי 2 טרנספורטרים, אני נהנה מאוד מרכב גבוה, ולכן פניות/ניקוי זאת לא הבעיה.

תודה רבה!

קובי

פורסם

1-אני חושב שזאת דווקא צריכה טובה,אם אתה מכיר את הכביש מעלות כרמיאל,זה כביש מאוד ההרי,הרבה פניות,הורדת הילוכים עליית הילוכים,אם זה היה כביש סטנדרטי יותר אני חושב שדובלו הייתה לוקחת מעבר ל17,אבל לכזה כביש אני חושב שזה מעולה (עם מזגן).

2-תאמת עשיתי הרבה השוואות,וזה היה היותר זול מחברות הגדולות ויותר קטנות.

3-אז מעולה גם אני אוהב גובה:-).

פורסם

הנהיגה שלי היא כ 80% בין עירונית, שמרתי עם הדובלו במשך שנים על צריכה ממוצעת של 20 ק"מ/ליטר.

• תוכן חדש...