Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כדי לראות אם הוא מוכן לדו-קרב "פתיחות" ! :twisted:

(בצחוק כמובן...)

אני חושב שזה רפלקס טבעי, שאתה לא בתנועה אתה מנסה להעביר את הזמן עד להופעת האור הירוק, בין היתר להחליף תחנה/להסתכל על מי שעצר לידך. או שפשוט רפלקס טבעי - תחשוב לדוג' שאתה מסתכל על שמיים שנראים כל הזמן אותו הדבר, פתאום עוברת ציפור, לא תסיט את תשומת הלב שלך אליה ? :lol:

הבוז לך.

פורסם

ותוסיף לשאלה "למה הבעיה חמורה יותר אצל גברים ?"

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כי אנחנו ישראלים, וזו מדינה קטנה שבה כולם מכירים את כולם. אז מה רע לחיים לפגוש את משה בפקק באיילון למרות שהם נפגשו במילואים האחרונים? :roll:

לגבי הישראליות-הישראליות הן ערסיות. הרוסיות יותר יפות, יש בהן נשיות כזו שהישראליות יכולות רק לקנא בהן. ואני אומר לך את זה כאדם שיוצא עם רוסיה במשך למעלה משנה (ויצא עם רוסיה אחרת במשך 3 שנים). יצאתי עם ישראליות ואין מה להשוות.

אין על רוסיות.

ואם אנו כבר מתעסקים בזה, הנה כתבה שקולעת בול.

טוב, אני עכשיו הולך לשים שכפ"ץ :roll:

פורסם

אורי חזקיה צחק על זה כבר ועל המבטים המוזרים שאנחנו נותנים תוך כדי.

כנראה שאנחנו עם סקרן שמעניין אותו מי עוצר לידו ברמזור.

פורסם

שים שכפץ בצדק, מה זה הגיבוב שטויות שרשמת עכשיו? בעיניי חברה שלי יותר יפה מכל רוסיה או פולניה או צ׳רקסית שיש בארץ. ובכלל מה זה קשור לשרשור. הסיבה היחידה שאני מסתכל על הרכב שלידי זה כדי לראות איזה צמיג יש לו, אמיתי לגמרי:-D

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אף פעם לא מסתכל על הנהג שלידי (אלא אם זו נהגת), אני מסתכל כדי לראות איזה רכב זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני מסתכל כדי לראות איזה רכב זה.

כנ"ל :) לא פעם יש רכבים "מעניינים".

חוצמזה,תמיד אני "סורק" את השטח לאנשים מוכרים,בחורות (כרגע נפרדתי,מחפש בת זוג :D)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...