Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני אף פעם לא מסתכל על הנהג שלידי (אלא אם זו נהגת), אני מסתכל כדי לראות איזה רכב זה.

איך אתה יודע אם מדובר בנהג או נהגת מבלי להסתכל עליו/ה?

פורסם

לרוב מסתכלים עלי כשאני נוהג בוולבו 73' שלי.

המבטים נעים בין רחמים (אין לו כסף לאוטו נורמאלי?) לבין הערכה (שמורה יפה, לדוד של שכן של גיסי היתה כזו), וזה די נחמד, יש לציין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יש לו כוחות נבוא עתידות.

לא מדויק, יש לי יכולת להבחין בין מינים בלי להסתכל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כל פעם שאני רואה מישהו עם רכב אספנות/פאביה/GTI/VRS/מיאטה אני יודע שזה מישהו מקארספרום ,אז אני רוצה לראות ,מעבר לכך לפעמים אני לא מסתכל ולפעמים כן.

בקש לבחורות- מהתנסות שלי רוסיות ברובן אוהבות גברים כוחניים ,שיהיו אגרסיבים או כאלה שמדברים יפה. כל זה אחלה רק חבל שאני לא אוהב רוסיות ,המראה שלהן לא עושה לי את זה פשוט. קצת לא נעים להודות אבל יש ערביות יפייפיות (לא יודע לגבי הגוף ,רואים רק את הפנים) ,אבל השיא? מישהו ביקר פעם בקרואטיה? תבקרו ;)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני מתעניין בתופעות שאני רואה ברמזור.

יש את ההוא שחופר באף ואני רק רוצה להציע לו את חפירה.

יש את הפוסטמה שמדברת בטלפון.

יש את ההוא שמדבר בטלפון אבל עם רמקול וחושב שעל זה הוא לא יקבל דוח כי הוא לא מחזיק אותו ליד הראש.

יש את ההיא ששמה איפור ומתעצבנת כשצופרים לה אחרי שהאור התחלף.

כבר יצא לי לראות מישהו מחטט באף ומעריך בצורה לא נכונה את הטקסטורה, אז כשהוא הוציא את האצבע, היה לו חוט של נשלת מהיד עד ההגה, ואז הוא התחרפן ונהיה אדום.

אני נקרעתי מצחוק וגם כמעט הקאתי.

פורסם

לצערי אני סובל מהסתכלות יתר, טוב נו אני די אוהב את זה כשמדובר במין הנשי, המין הגברי קצת מדאיג אותי, שלא יזממו על הרכב שלי, או גרוע מזה, עלי!

ליאור, לא יודע איך החלטת שחברה שלך הכי יפה, לפי מיטב זיכרוני היא אחת המכוערות בעיר!

(בצחוק כמובן- מעולם לא ראיתי אותה, ראיתי רק את ליאור והוא.. +-?) חחח

למען האמת אני מסתכל גם בנסיעה, אני מחפש כוסיות, ומחפש לראות כוסית שנתקעה בצד הדרך על איזה שטות שאפשר לסדר עם פלאיר ומברג והידיים ישארו מספיק נקיות בשביל להוציא מספר (בחזקת 2).

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

כבר יצא לי לראות מישהו מחטט באף ומעריך בצורה לא נכונה את הטקסטורה, אז כשהוא הוציא את האצבע, היה לו חוט של נשלת מהיד עד ההגה, ואז הוא התחרפן ונהיה אדום.

אני נקרעתי מצחוק וגם כמעט הקאתי.

תודה יוסי, המון תודה. (או: אני חייב להפסיק לאכול כשאני גולש בקארספורום)

הבוז לך.

פורסם

אני חייב להעיר משהו על רוסיות וישראליות.

רוסיות הן נשים שגרות ברוסיה.

וישראליות הן נשים שגרות בישראל.

מישהי שעלתה מרוסיה וכעת גרה בישראל היא ישראלית.

אני חושב שזה אחד הדברים שהכי מראה לנו את קשיי הקליטה של עולים חדשים בארץ.

כל הקטע הזה של ישראלים, רוסים, אתיופים וכו'.

כולם ישראלים.

רק שלא כולם רוצים להבין את זה.

פורסם

זה מקדם בטיחות מצויין.

לפעמים אתה רואה שהאדם לידך קרוב אליך מדי ואתה יודע להזהר בסיבוב.

לפעמים אתה רואה כובע קרוקר עם שתי ידים נוהג ברכב לידך ואתה יודע שהוא לא שם על כלום.

הכי מצחיק אותי זה להסתכל הצידה ולראות ערס במשפחתומטית עושה לי סימן של רייס.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אני אף פעם לא מסתכל על הנהג שלידי (אלא אם זו נהגת), אני מסתכל כדי לראות איזה רכב זה.

כנ"ל. לא ממש מעניין אותי מי יושב ברכב לידי, אני מסתכל על הרכב.

פורסם

מחפש לראות אם זאת בחורה יפה :p

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...