Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכתבה : קישור - לחץ כאשר

לאביזרי רכב שאינם קשורים לנושא של בטיחות ותקנים כלשהם.

אביזרי פלסטיקה וכו' , ניתן להביא לארץ ללא רישיון יבוא + הליך שחרור מהיר ביותר!

אמיתי? או שאני יחליט להזמין מגני רוח ויזמברו אותי?

Honda Civic Mugen RR

פורסם

הזמנתי פנסי ערפל אורגנליים להונדה שלי וזה תקוע לי במכס אז מה זה יעזור אני לא יודע מה לעשות ואיך לשחרר את זה ועשיתי את הכל ומשרד התחבורה אמר שלא מאשרים יותר דברים כאלו

פורסם

פנסי ערפל = אביזר ביטחותי = תקן.

גם לי עכשיו לא אישרו 2 זוגות של נורות לבנות של MTEC...בעייה קשה.

איזה שנתון ההונדה שלך?

Honda Civic Mugen RR

פורסם

קודם כל תלך לשם ותוודא לפני זה שפתוח החדר של משרד התחבורה והבן אדם שאחראי לזה נמצא.

תנסה להתווכח על זה שזה פנסי ערפל רגילים עם תקן.

אחרת זה ישלח בחזרה לשולח.

Honda Civic Mugen RR

פורסם

חבילה שלא כתוב עליה לא רק שתיפתח, אלא יקראו לך למכס, יפתחו לידך ויגבו ממך עמלה על כך.

כמובן שתמיד ניתן לרשום על האריזה משהו אחר, אבל מעבר לכך שמדובר על עברה על החוק, הם לא לגמרי טיפשים ויודעים לזהות בדר"כ אם זה משהו ששווה להם לפתוח ולבדוק.

פורסם

מי שפותח זה בן אדם אחד שעובד משרד התחבורה בבית הדואר הראשי בת"א -בית המיון- בחדר הזה שלו או מה שזה לא יהיה.

מגיע פעמיים בשבוע ומשחרר כמה חבילות מתוך עשרות !

אם הוא החליט שזה לא עובר רוב הסיכוים שזה לא יעבור אלא אם כן זה כבר טיפשות...תמיד שווה להתווכח במדינה שלנו.

דרך אגב : כל מה שרשום עליו AUTO/CAR וכו',או כל מה שנתפס ויש לו קשר לרכב,מועבר לשם.

(אלא אם כן זה נורות לדים קטנות או משהו לדוגמא,חבילה קטנה-בינונית ומעלה יש לה סיכוי להיתפס)

באזור מרכז .

Honda Civic Mugen RR

• תוכן חדש...